Fúrie v práci
Máme v práci zamestnankyne, ktoré dosť ovplyvňujú chod firmy. Hlavne preto,že jedna je manažérova žena a druhá sa jej pchá do hmmm viete kde. Manažerova alebo ako jej už hovoríme do všetkého zasahuje a ovplyvňuje ako manažér má riadiť firmu a koho ma prijať koho prepustiť, ziape po ľuďoch, proste hrôza. A jej kamoška jej všetko donáša. Však toto je niečo hrozné, síce na mňa dosah nemajú ani jedna ani druhá ale keď vidím ako to ide s firmou dolu vodou a manažér jej dáva všetko za pravdu je mi z toho zle. Aj z toho správania k ľuďom. Zažili ste niečo take? Veď to sa nedá ani riešiť ani nič lebo manažér je jej chlap. A firma zbytočne ide dolu vodou.
Manažér nemá nad sebou nadriadeneho?
tiež mám bohaté skúsenosti u kolegov a ich pchatím do ritného otvoru.... hrôza.
najlepšie sa obrniť a poriadne si držať papuľku na uzde....
ja už by som si asi hľadala novú prácu...
zacni hladat inu pracu a dovtedy sa proste odosobni - urob si to co más, komentáre minimálne a len pracovné. ziadne bratríckovanie. od do a padla.
@brugina och tieto male rodinne firmy🙄 ano zazila som nieco podobne a ako radi viestta najlepsie je odist co najskor..
Ak nebudes prva, koho zacnu upodozrievat, tak by som majitelovi napisala anonym. Pripadne by ste sa mohli ozvat vsetci. Ak by to nepomohlo, tak by som si hladala novu pracu.

@brugina je mi ľúto zamestnancov, ktorí doplatia na neschopnosť manažmentu, keď pôjde firma do múky. Najlepšie je opustiť potapajucu sa loď vcas