Hnusí sa mi každá práca
Viem, budete ma tu preklinat a neviem co, ale napíšem to na plnú hudbu za všetkých.. Hnusi sa mi každá praca ,na vysoko odbornú nemam mentálnu kapacitu a v každej robote sa cítim ako podradna slúžka. Momentálne robím predavačku a mam plne zuby príkazov a všetkého v robotach. Koniec výlevu do tmy
@anonym_autor nuz tak to proste je pracovat treba. Musis sa s tym len nejako zmierit alebo porozmyslat co by ta bavilo ci by si nemala kapacitu napr na vs alebo tak. Nieco ta predsa musi zaujimat
@luteam veľa ludi nepracuje a dobre im
a co rada robis vo volnom case?
Tak si nájdi sponzora, ktorému sa nebudeš so svojím prístupom hnusiť.
Tak si nájdi sponzora, ktorému sa nebudeš so svojím prístupom hnusiť.
@dzulli1980 presne moze byt matka na plny uvazok ak by sa nasiel dobrovolnik 😀
@anonym_autor si myslis, ze vo vysoko odbornej praci nie su prikazy a nic sa tam nerobi? A co by si chcela robit, keby si mala moznost si vybrat?
No ja si zas nemyslim,ze ludia,co maju VS a nejake postavenie,riadia ludi,ze maju tazku pohodicku. Myslim si,ze je to dost stres zodpovedat za vysledky podriadenych,stale byt k dispozicii,riesit ich problemy. Bud rada,ze dostavas prikaz len od 1 nadriadeneho. Este mozes ist robit nieco na zivnost a byt sama sebe panom. Ale to tiez nie je med lizat.
tak nepracuj a dobre sa vydaj
ak ľudia nepracujú tak potom kto za nich platí odvody.
@anonym_autor Nie každému čo nerobí je dobre. možno tým čo živia bohatý rodičia, alebo si nájdu bohatú polovičku. A to je vždy otázka času kedy ich pošlú kade ľahšie. Zameraj sa nato čo ťa baví, čo robíš rada.A pracovať musíme všetci či sa nám chce,alebo nie..Musíš zmeniť myslenie každopádne .
@anonym_autor tak si treba založiť vlastný biznis a mas to
Ale ved vobec nemusis pracovat. Pozri na bezdomovcov, ako je im fajn. Nepracuju, len sa ponevieraju, hlad a nepohodlie zahanaju alkoholom, ziadne starosti, co varit, nemusia upratovat... 🤷♀️
A ktorá praca by sa ti nehnusila? To čo ja mam v mojej je fakt brutal a vieš ako sa tam tešim...robim to čo som dlhe roky študovala a prikazy sice davam ale aj dostavam...praca predavačky je náročna v potravinach je to zabiják
no to tak byva pokial nie si na riadiacej pozicii, alebo nerobis sama na seba, skus sa zamysliet nad vlastnym podnikanim
Autorka, no ktokoľvek ťa živí, musí mať z teba radosť 😉
Zrejme netusis, že na vyšších pozíciách sú vyššie zodpovednosti...a viac stresu
Treba skúšať a skúšať čo by ťa bavilo. Možno sa ti zapáči práca, na akú by si to nepovedala. Nevyskúšaš, nevieš.
Nikto ťa pracovať nenúti, rob čo chceš.
@anonym_autor divný názor.moj je,že čím je človek vyššie,tým je práca a zodpovednosť v nej náročnejšia , stačí sa pozrieť na pôst predavač ,vedúci,menezer,
@anonym_autor divný názor.moj je,že čím je človek vyššie,tým je práca a zodpovednosť v nej náročnejšia , stačí sa pozrieť na pôst predavač ,vedúci,menezer,
@renesance80 ano presne tak to je... moj muz riadi robotnikov a teda nie je to take ruzove ako sa kazdemu zda, nechapem ako si to niekto moze mysliet, zodpoveda aby robotnici mali " co jest", aby mali vzdy material pripraveny... neustaly stres atd.. akoze... cim vyssia pozicia , tym viac stresu, prace atd..
Skus najst co by ta bavilo. Ja s laskou spominam na dobu, ked som pracovala vo fabrike - ziaden stres, cista hlava. NIkdy som sa necitila ako podradna sluzka, je to praca ako kazda ina. Skor toto si skus upratat v hlave, ze preco sa citis ako podradna sluzka a na tom popracovat.
Tak podnikaj a budeš otrok zákazníkov a ešte väčší stres či sa uzivis.Alebo nepracuj veď nie je povinné mať prácu😀
a mne sa hnusia ľudia, čo sa im hnusí každá práca... keď ťa má kto živiť, nepracuj, čo je nás do toho... a keď sa musíš živiť sama, asi by si si mala poupratovať ten bordel v hlave, aby si nemusela chodiť do roboty s tými idiotskými pocitmi, čo máš teraz, život bude hneď krajší
@anonym_autor "napíšeš to za všetkých "? Za mňa určite nie.
Skus najst co by ta bavilo. Ja s laskou spominam na dobu, ked som pracovala vo fabrike - ziaden stres, cista hlava. NIkdy som sa necitila ako podradna sluzka, je to praca ako kazda ina. Skor toto si skus upratat v hlave, ze preco sa citis ako podradna sluzka a na tom popracovat.
@alica110 aj ja tak spomínam ..tiež som pracovala vo fabrike ako dobre tam bolo...práca,kolegovia...ale už je to tam všetko inak a ja tam už rok nerobím.
@anonym_autor tak si treba založiť vlastný biznis a mas to
@lienka.7 nema mentalnu kapacitu, sama pise
S takymto pristupom by ti nic nevyhovovalo. A ta vysoko odborna praca ako si to nazvala tiez nie je med lyzat ako si myslis. Lebo zvycajne musia riesit ludi ako ty co im nic nevyhovuje.

@anonym_autor nuz tak to proste je pracovat treba. Musis sa s tym len nejako zmierit alebo porozmyslat co by ta bavilo ci by si nemala kapacitu napr na vs alebo tak. Nieco ta predsa musi zaujimat