icon

Hnusí sa mi každá práca

16. júl 2025

Viem, budete ma tu preklinat a neviem co, ale napíšem to na plnú hudbu za všetkých.. Hnusi sa mi každá praca ,na vysoko odbornú nemam mentálnu kapacitu a v každej robote sa cítim ako podradna slúžka. Momentálne robím predavačku a mam plne zuby príkazov a všetkého v robotach. Koniec výlevu do tmy

Strana
z2
luteam
16. júl 2025

@anonym_autor nuz tak to proste je pracovat treba. Musis sa s tym len nejako zmierit alebo porozmyslat co by ta bavilo ci by si nemala kapacitu napr na vs alebo tak. Nieco ta predsa musi zaujimat

autor
16. júl 2025
@luteam

@anonym_autor nuz tak to proste je pracovat treba. Musis sa s tym len nejako zmierit alebo porozmyslat co by ta bavilo ci by si nemala kapacitu napr na vs alebo tak. Nieco ta predsa musi zaujimat

@luteam veľa ludi nepracuje a dobre im

dadis
16. júl 2025

a co rada robis vo volnom case?

luteam
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako by im mohlo byt dobre ked nemaju prijem? Ved z niecoho musia zit. Ci myslis ze bezdakom vonku je dobre? 😃

dzulli1980
16. júl 2025

Tak si nájdi sponzora, ktorému sa nebudeš so svojím prístupom hnusiť.

luteam
16. júl 2025
@dzulli1980

Tak si nájdi sponzora, ktorému sa nebudeš so svojím prístupom hnusiť.

@dzulli1980 presne moze byt matka na plny uvazok ak by sa nasiel dobrovolnik 😀

domkakvet
16. júl 2025

@anonym_autor si myslis, ze vo vysoko odbornej praci nie su prikazy a nic sa tam nerobi? A co by si chcela robit, keby si mala moznost si vybrat?

iwesska
16. júl 2025

No ja si zas nemyslim,ze ludia,co maju VS a nejake postavenie,riadia ludi,ze maju tazku pohodicku. Myslim si,ze je to dost stres zodpovedat za vysledky podriadenych,stale byt k dispozicii,riesit ich problemy. Bud rada,ze dostavas prikaz len od 1 nadriadeneho. Este mozes ist robit nieco na zivnost a byt sama sebe panom. Ale to tiez nie je med lizat.

anonym_593a93
16. júl 2025

tak nepracuj a dobre sa vydaj

anonym_ae943a
16. júl 2025

ak ľudia nepracujú tak potom kto za nich platí odvody.

cukroska
16. júl 2025

@anonym_autor Nie každému čo nerobí je dobre. možno tým čo živia bohatý rodičia, alebo si nájdu bohatú polovičku. A to je vždy otázka času kedy ich pošlú kade ľahšie. Zameraj sa nato čo ťa baví, čo robíš rada.A pracovať musíme všetci či sa nám chce,alebo nie..Musíš zmeniť myslenie každopádne .

lienka.7
16. júl 2025

@anonym_autor tak si treba založiť vlastný biznis a mas to

diewcatqoo
16. júl 2025

Ale ved vobec nemusis pracovat. Pozri na bezdomovcov, ako je im fajn. Nepracuju, len sa ponevieraju, hlad a nepohodlie zahanaju alkoholom, ziadne starosti, co varit, nemusia upratovat... 🤷‍♀️

anonym_be0e44
16. júl 2025

A ktorá praca by sa ti nehnusila? To čo ja mam v mojej je fakt brutal a vieš ako sa tam tešim...robim to čo som dlhe roky študovala a prikazy sice davam ale aj dostavam...praca predavačky je náročna v potravinach je to zabiják

sissy27
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor neexistuje praca, kde by neexistovali nejake prikazy. Ale tak nepracuj, nie je to povinne.

zobaka
16. júl 2025

no to tak byva pokial nie si na riadiacej pozicii, alebo nerobis sama na seba, skus sa zamysliet nad vlastnym podnikanim

kareliaslim
Autor odpoveď zmazal
bambulkaaskatulka
16. júl 2025

Autorka, no ktokoľvek ťa živí, musí mať z teba radosť 😉

marcellka32
16. júl 2025

Zrejme netusis, že na vyšších pozíciách sú vyššie zodpovednosti...a viac stresu

arianna25
17. júl 2025

Treba skúšať a skúšať čo by ťa bavilo. Možno sa ti zapáči práca, na akú by si to nepovedala. Nevyskúšaš, nevieš.

januska12323
17. júl 2025

Nikto ťa pracovať nenúti, rob čo chceš.

renesance80
17. júl 2025

@anonym_autor divný názor.moj je,že čím je človek vyššie,tým je práca a zodpovednosť v nej náročnejšia , stačí sa pozrieť na pôst predavač ,vedúci,menezer,

anonym_2bc870
17. júl 2025
@renesance80

@anonym_autor divný názor.moj je,že čím je človek vyššie,tým je práca a zodpovednosť v nej náročnejšia , stačí sa pozrieť na pôst predavač ,vedúci,menezer,

@renesance80 ano presne tak to je... moj muz riadi robotnikov a teda nie je to take ruzove ako sa kazdemu zda, nechapem ako si to niekto moze mysliet, zodpoveda aby robotnici mali " co jest", aby mali vzdy material pripraveny... neustaly stres atd.. akoze... cim vyssia pozicia , tym viac stresu, prace atd..

alica110
17. júl 2025

Skus najst co by ta bavilo. Ja s laskou spominam na dobu, ked som pracovala vo fabrike - ziaden stres, cista hlava. NIkdy som sa necitila ako podradna sluzka, je to praca ako kazda ina. Skor toto si skus upratat v hlave, ze preco sa citis ako podradna sluzka a na tom popracovat.

anonym_ec6f58
17. júl 2025

Tak podnikaj a budeš otrok zákazníkov a ešte väčší stres či sa uzivis.Alebo nepracuj veď nie je povinné mať prácu😀

danica2711
17. júl 2025

a mne sa hnusia ľudia, čo sa im hnusí každá práca... keď ťa má kto živiť, nepracuj, čo je nás do toho... a keď sa musíš živiť sama, asi by si si mala poupratovať ten bordel v hlave, aby si nemusela chodiť do roboty s tými idiotskými pocitmi, čo máš teraz, život bude hneď krajší

letfenixa
17. júl 2025

@anonym_autor "napíšeš to za všetkých "? Za mňa určite nie.

alexka89
17. júl 2025
@alica110

Skus najst co by ta bavilo. Ja s laskou spominam na dobu, ked som pracovala vo fabrike - ziaden stres, cista hlava. NIkdy som sa necitila ako podradna sluzka, je to praca ako kazda ina. Skor toto si skus upratat v hlave, ze preco sa citis ako podradna sluzka a na tom popracovat.

@alica110 aj ja tak spomínam ..tiež som pracovala vo fabrike ako dobre tam bolo...práca,kolegovia...ale už je to tam všetko inak a ja tam už rok nerobím.

mk1111111111
17. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor tak si treba založiť vlastný biznis a mas to

@lienka.7 nema mentalnu kapacitu, sama pise

anonym_73bedf
17. júl 2025

S takymto pristupom by ti nic nevyhovovalo. A ta vysoko odborna praca ako si to nazvala tiez nie je med lyzat ako si myslis. Lebo zvycajne musia riesit ludi ako ty co im nic nevyhovuje.

Strana
z2