icon

Je plat 2600 EUR v čistom primeraný?

11. apr 2025

Ahojte, 15 rokov skusenosti, 70% uvazok, 2600 v cistom a mne to pride malo.

balerina2025
11. apr 2025

clovek ktory tolko zaraba ma dostatok inteligencie aby sa na toto pytal na MK, prepac a este aj sposobom, ze vsetky vytahujeme zazracne gule, pretoze nenapises ani odbor napriklad 🙂 🙂 🙂 alebo to vazne co pracujes, ked mas potrebu sa pytat na MK?

dalsi troll?

alenamihal
11. apr 2025

Vsak si dam na papier vydavky atd...my mame len mes, 2500 eur vydavky ...takze mne malo malooo hahahaaaaa

balerina2025
11. apr 2025

@alenamihal tebe je ta suma mala? coooo 🙈

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
11. apr 2025

@kikundela niekto vyzije fakt z polky a je tu

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
katica06
11. apr 2025

15 rokov praxe ako čo? Ak upratovačka tak ok😉

dadushka007
11. apr 2025

Ano, je to velmi malo. Dala by som okamzitu vypoved. Mas snad nejaku sebauctu!!!

pieksamaki
11. apr 2025

Mne to príde dosť veľa......ale samozrejme závisí od narokov......kazdy mame iny štandard.

gladys_07
11. apr 2025

Malo. Mala si sa lepsie ucit.

netti87
11. apr 2025

@alickapusinka Na strednom Slovensku ludia zarabaju aj 650e, co chce s 2000e platom?! 😩

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
Autor odpoveď zmazal
balerina2025
Autor odpoveď zmazal
alenkatt
11. apr 2025

Pred materskou prvou (pred 2,5roka) som bola v ambulancii, sestra na plný úväzok s vysokou školou, 5 rokmi praxe a mala som 900 eur. Čo myslíš?

piridoxin
11. apr 2025

píšeš bakalárku zo sociológie, psychológie a potrebuješ kontrolnú skupinu a jej názory?...🙂🙂🙂 Ľudia a vy ste na to skočili?

romi0310
11. apr 2025

Ďalšia tema, ktora ma ponizit zeny, ktore zarabaju podstatne menej 🙂 aky musi byt clovek zufaly, aby si potvrdzoval svoju hodnotu na MK a vyzdvihol seba, poníženim ineho?:D poznam fakr úspešne zeny, ktore podnikaju alebo su na vysokych poziciach a ani jedna nechodí na fb, instagram, MK :D a uz vobec nepotrebuju zakladať temy, kde sa budu pytat taketo kraviny. A samozrejme tu cakam ďalšie podobne, co ti tu budu pisat, ze zarabaju ovela viac a ze to je malo. Mna by len zaujimalo, ze kde sa da tolko Zarobit, este stíhať komentovat denne modreho kona. Pretoze fakt úspešne zeny, ten uspech maju vydrety a nemyslim si, zeby si teraz otvorili cez obed modrého kona a isli sa zapajat do diskusii.

balerina2025
11. apr 2025

@romi0310 tiez mam pocit ze je to Troll neviem toto co su za temy vlastne ved sa zamyslime zeny

lienka.7
11. apr 2025

To sa asi pyta Machala z Pezinku🙈🤣🤣🤣

balerina2025
11. apr 2025

@lucia13022023 uplne a vlastne teraz som prispela trollovi

lucia13022023
11. apr 2025

@balerina2025 prispela si mu už minimálne 5x,🤣

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
denkabemommy
11. apr 2025

Vo Švajčiarsku riadne málo, v Bangladéši milionár 🤷🏼‍♀️.

iv007
11. apr 2025

Ja mam polovicu z toho a musim vyzit aj niekedy odlozim eura navyse, no mam pohyblivu pracovnu dobu a volne vikendy.

denkabemommy
11. apr 2025

@romi0310 netreba sa tváriť, že na taký plat ľudia musia pracovať pomaly 24/7. Ak je niekto topka vo svojom odbore (nezávisle na pohlaví), tak proste tie peniaze má aj za klasickú pracovnú dobu. Môžme sa baviť o marketingových, UX, IT pozíciách ale určite aj mnoho iných odborov, nebudeme si klamať aj lekári v súkromnej sfére môžu mať ďaleko viac, nehovoriac o zamestaní sa v zahraničných firmách - v tých, kde si ľudí vážia a ponúknu na hodinu toľko, čo ma priemerný človek za 8h šichtu 🙂 je to však o šikovnosti spolu so šťastím.. ale súhlasím, že sa tým bežne ľudia nemajú potrebu chváliť, lebo svoju hodnotu vidia v niečom inom ako vo výplatnej páske

petronelag
11. apr 2025

Pri malých deťoch je potrebné prihliadať aj nato, ako sa dá tá práca zladiť so starostlivosťou o deti, ja som v tom čase viac pozerala nato ako na plat.

autor
11. apr 2025

@denkabemommy vobec nerobim 24x7, chodim do prace iba raz za tyzden, robim SAP IT, vacsinou som z domu, kvoli detom. Zacinam pracovat o 9 a o 3 som uz s detmi. Nikomu sa nevysmievam…

denkabemommy
11. apr 2025

@autorka kde ja niečo také tvrdím?

tiika
11. apr 2025

A čo by si vlastne potrebovala? Ako ti tu my môžeme poradiť? Chápem, že vela/malo je relatívne a pre každého iné.
Zaujimas sa o novú prácu či zvazujes, či v súčasnej za týchto okolnosti zostat? Prečo sa ti to zdá malo? Je to náročné, inde ponúkajú viac, mala si iné predstavy, prac.podmienky sú nevyhovujúce,,,?
Ak nie si niečim tlačená, tak pokojne odmietni. Radšej prijmi ponuku s ktorou budeš spokojná. Ak nemáš na vyber, môžeš byt opäť spokojná, nakoľko si si v danej situacii vybrala to najlepšie, čo je.
Čo ti bráni rozbehnúť niečo vlastne? Nedostatok financií, čas, strach…?

autor
11. apr 2025

@tiika robim to uz 15rokov, vsetko je skvele v praci, ale uz ma to nebavi. Nejde o to, ci mam na vyber, skor o to, ze chcem nieco ine. Zivot mame financne narocny, sme zvyknuti pomerne casto cestovat plus deti maju urcity standard plus skolne atd