icon

Je policajný diktát ťažký?

17. feb 2025

Ahojte bola som n pohovore na policajtku a idem dalej na skúšky aj zo SJ.
Píše sa diktát a sloh .
Neviete náhodou niekto ci su ťažké tie diktáty ? Co hlavne skúšajú čiarky a vybrané slova ?

Strana
z3
nyusika
18. feb 2025

@fairyy presne tak.
Anonyma zaujímal iba policajný diktát a chytáky týkajúce sa interpunkčných znamienok 😁😁

bielasovicka
18. feb 2025

Ja lenže ako sa môže niekto báť diktátu a slohu co chce byť policajtom? Hm zaujímavé. Potom sa čudujeme kto všetko sa môže stať polišom.....

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
18. feb 2025

@lonely66 🫢🤭😅🤣

oblecenie99
18. feb 2025

@fairyy Veď hej, aj som písala, že svojim správaním tu tak akurát posilnila vsetky stereotypy. Ak môžem hádať, ma sen, chce byť v uniforme, je ešte mladá a zatiaľ z toho povolania vníma skôr také "gerojstvo", chyba pokora, a ešte nie je naučená, ani skúsená správne reagovať. Čo je u policajta možno dôležitejšie, ako ten diktát.

domculik
18. feb 2025

@januska12323 jako niekto namiesto bejbikton moze napisat begbinton, to nikdy nepochopim... 😵‍💫🙄😮‍💨

nyusika
18. feb 2025

@domculik to sa nepíše bedminkton ?

domculik
18. feb 2025

@nyusika 😂👌

ivetz
23. feb 2025

@autorka Ak si ešte nerobila psychotesty (predpokladám, že nerobila), tak sa vôbec netráp diktátom a ovládaním materinského a štátneho jazyka...

malasandrika
23. feb 2025

Autorka, Tvoj postoj je skutočne trápny … gramatika, písomný aj slovný prejav je znakom inteligencie … ak sa bojíš slohu a diktátu, radšej si nájdi prácu, kde nemusíš myšlienky dávať na papier. Aby si sa nemusela hanbiť, čo si vyprodukovala. Úroveň dnešných policajtov je neskutočne nízko, až sa bojím, či sa dá ešte znížit. Ale teda autorka sa o to pokúša.

vikii01
1. apr 2025

Od prvého januára 2025 je celá skúška zo slovenského jazyka zrušená, ak máš maturitu zo slovenčiny 🙈 čo predpokladám, že ako občan SR máš

Strana
z3