Je práca farmaceutického laboranta podradná?
Je praca farmaceutického laboranta podľa vás podradna?
@lilianka28 niekedy sa tak cítim
Pre mňa nie je podradna žiadna práca.
Odpoveď som ti už dala, a mimochodom žiadna práca nie je podradna.
Čo v práci je niekto premúdrelý a dôležitý, či ti niečo naznačilo okolie?
Hlavu hore a možno trošku popracuj na sebavedomí a asertivite.
Preco by mala byt? Neni
Ja by som sa chcela opýtať či existuje podradna práca
Nie
preco pre pana krala ved pracujes v laboratoriu a na to si musela nieco vystudovat, tak by sa na teba tak rozhodne nemal nikto pozerat. Na druhej strane aj praca na ktoru netreba studovat (napr. upratovacka, smetiar) aj to su prace sice bez studia ale su poctivo odpracovane a zaplatene. Podradna nie je ziadna praca lebo peniaze nemas zadarmo ani v jednej.
tak tvoji rodicia maju velmi zly pohlad na pracu a na tuto spolocnost. Nenechaj sa tym odradit. Ak si v tejto praci sikovna, chvalia ta a velmi ta bavi tak ju rob lebo najst pracu, ktora ta aj naplna a bavi je vzacne a nie kazdemu sa to podari. Neznamena to, ze kazdy musi mat vysoku skolu a robit lekara, pravnika alebo financneho riaditela.
Ži podľa seba nie podľa iných,je to tvoj život žiadna práca nie je podradna ,čo by tvoji rodičia robili bez tých podriadených zamestnaní
nemôžeš už ísť na vš? však študovať a vzdelávať nikdy nie je neskoro.... kľudne aj popri zamestnaní.
@deti95060810 prečo by mala ísť na VŠ? Kvôli rodičom?
tak si urob magisterské študium a bud magista v lekárni, a ty budeš mat svoju prácu a oni čo potrebuju svoj status
ako magistra si budeš môct založit aj lekáren a za mna idem skorej kde mi mast urobia čerstvu ako kupovanu , len takých lekarni je málo už skoro žiadne vo väčšom meste by na toto možno počuli
Žiadna práca nie je podradna...a ak ťa aj baví a zaplatí ti náklady na život o to väčšie plus...
žiadna práca nie je podradná..podradné je byť doma, žiť zo sociálnych dávok alebo dať sa živiť rodičmi !
Pre mna ako rodica je dolezite, aby moje dieta bolo zdrave, stastne, spokojne celkovo v zivote a uzivilo sa same. Bez ohladu na druh prace.
Je to tvoj zivot. Ak si spokojna a nepytas od rodicov peniaze, nemaju co frflat…
Nie, urcite nie.
a preco si neisla na farmaciu? podradna praca to nie je, ale mas menej moznosti ako s VS, myslim, ze nemozes ani vydavat lieky na predpis, nie?
Nie je to podradná práca. Ja si prácu svojich kolegov vážim a poznám veľa laborantov,ktorí sú podľa mňa zbehlejsi v lekárni ako farmaceuti. Práca v labaku je super a toto je tá pravá "lekarenska" práca. No a čo,že ja vydam denne xy liekov,keď čokoľvek chcem pacientovi povedať,tak kruti hlavou,že on všetko vie a zaplatí kartou 🤷 žiadna práca nie je podradna. A ak ťa ešte k tomu aj baví a uživí,tak to je predsa absolútna výhra a môžu ti k tomu gratulovať 👏
Chcela som ako prve napisat,ze ten,kto to povedal,by si zasluzil facku...Nuz ale,s rodicmi tazko. Vies co im povedz? Ked budu nabuduce chori,tak im odporuc, nech si prilozia ten vysokoskolsky diplom na celo alebo hrud,ze to zvykne znizit horucku a ulavit od kasla😂
Podradne su akurat nazory tvojich rodicov
Nie je to podradna praca.
Kazdopadne, mas prejav ako velmi inteligentna slecna, si zapalena pre svoj odbor a pracu, bavi ta to, takze splnas vsetky predpoklady, aby si tu VS mala. Osobne si myslim, ze by to bola skoda neskusit 🥰
V praci stravis vacsiu cast dna, je ozaj super ak mas pracu kde rada chodis robis to dobre a bavi ta to. To je ohromne stastie v zivote kt sa vela ludom nepodari.
Podradna nie je ziadna slusna praca. Byt slapka, zlodej, vrah, kriminalnik, zlocinec, to je podradne.
Podľa mňa podradná práca neexistuje. Zarábaš si ňou na chlieb, predsa a niet sa začo hanbiť. Myslím, že mnoho ľudí by takú prácu bralo a vôbec nič nemá s predavačom. Nepochopím názor rodičov.
Nikdy sa ti nepodarí žiť tak, aby sa to páčilo každému. Preto ži tak, aby sa to páčilo tebe. 🙂
Čím som staršia, tým viac si uvedomujem, aká je táto veta pravdivá. A snažím sa podla nej žiť. A veru som sa - ako dieťa dvoch lekárov, ktoré nezdedilo nič z ich génov - v živote napočúvala blbých rečí ohľadom svojej práce až až.

Si robíš srandu? Toto ťa ako napadlo?
Nie, nie je to podradná práca.