icon

Kde pracujú vaši manželia/partneri?

trixi7
11. nov 2012

Ahojte mamičky 🙂 zaujíma ma, kde pracujú vaši manželia/partneri, pretože môj manžel sa stále sťažuje, že málo zarába, je z toho nešťastný, že nemôže zabezpečiť rodinu tak, ako si predstavuje, keďže bývame na východe Slovenska a je tu vysoká nezamestnanosť a nízke platy. Tak kde, čo robia a koľko zarábajú? 😀 Keď ste spolu začali fungovať, mali ste veci na úver, našetrené, alebo vám pomáhali rodičia?

Strana
z3
titkovamiriam
11. nov 2012

@trixi7 že diky a ja som ti normalne napisala-tak neviem čo si este ine chcela.......pro hlupaka každej hloupej...

trixi7
autor
11. nov 2012

@titkovamiriam... Forest Gump.. 🙂 pokial sa ludia do mna navazaju, prepac ze sa branim..nesedim cely cas za pocitacom, akonahle hned neodpovedam, uz ma tu ohovarate, ze sa mi nechce diskutovat....

miskakyska
11. nov 2012

@titkovamiriam no čo som povedala?...dáma na úrovni
@trixi7

titkovamiriam
11. nov 2012

@trixi7 lenže ono to tak vyzeralo,že ked ti zacali pisat si zalozila otazku na ktoru sa neda diskutovat-peniaze budu vzdy citliva tema ,niekoho tym aj urazit mozes,kde ja pracujem sa o svojich primoch nesmieme bavit vobec....niekedy ani najlepsia kamoska ti nepovie kolko ma ,lebo zavist chodi ruka v ruke...

trixi7
autor
11. nov 2012

@miskakyska dama na urovni? ty si na akej urovni, ze odsudis hned cloveka, len sa spyta normalnu vec, a uz "oprasuje stary nick", "milujem take- povrta a zduchne", komentujes to tu vo velkom, pritom si tu dokopy nicim neprispela... ja zasnem co vy to tu riesite, ja som chcela normalne vediet, ako to chodi aj inde na slovensku, ake su platy, pomery, ako vam pomohli na zaciatku rodicia atd... hned som neodpisala, tak uz sa mi "nechce diskutovat"...a ma sa mi chciet? ked vidim tie vase "prispevky"? :D

miskakyska
Odpoveď bola odstránená
trixi7
autor
11. nov 2012

@titkovamiriam tak pokial nemam co pridat do temy, tak nekomentujem a ignorujem to...no dobre, tak stacilo napisat hned, ze o svojom prijme sa nemozes bavit a hotovo... alebo si sem namala pisat vobec, a nie navazat sa do mna? co som zrobila? ze som zalozila temu? sorry...nato to tu je ..

mamiedi
11. nov 2012

Moj manzel je aautoopravar,najlepsi z najlepsich.. naozaj 😉

bamb27
11. nov 2012

hahaaa,, necitam celu temu len odzadu kustok a dobre na pobavenie,, nemam velmi co dodat lebo zbytocna tema, dal sa presne podobny priebeh predpokladat,, a ked teda k veci dam,, nezalezi na tom kolko clovek zarobi ale na tom co s toho v konecnom dosledku ma,, clovek s prijmom 2000e moze peniazky rozhadzat sposobom ze ma prd makovy a naproti tomu niekto in s prijmom 600e si ich vie aj uzit,, a to vsetko je o tom,, a ked nemam tak rovno nepojdem vypisovan na verejne fora a lamentovat ze nemam a som nestastny, ale spravim vsetko pre to aby bolo viac, vsetko sa da,, a za tym si stojim

trixi7
autor
11. nov 2012

@miskakyska podla seba sudim teba... ty tu ohovaras a hned odcudzujes cloveka ... a len ty mas pravdu

titkovamiriam
11. nov 2012

@trixi7 ja som ti sem napisala priatelov prijem aj zamestnanie tusim hned na prvej strane aspon vidim ako to tu citaš....

trixi7
autor
11. nov 2012

@titkovamiriam a vidim ze si mi napisala.. ale neviem naco to tu rozoberate, ze som hned do sekundy neodpisala, a ze sa mi nechce diskutovat... to je normalne?

miskakyska
Odpoveď bola odstránená
rolly
11. nov 2012

@trixi7 zatial tu ako zakomplexovana chudera vyzeras len ty. 😉

ale ak ti to pomoze: pravnik, trencin, cca 3500 eur.
nestazujeme si, ale mohlo by to byt aj lepsie. 😀

titkovamiriam
11. nov 2012

@trixi7 tak mi prepáč že som sa ti do tvojej diskusie ozvala,prajem ti krasne tehotenstvo,pokojný a rýchly porod,a veľa spokojnosti v živote....

miskakyska
11. nov 2012

@titkovamiriam obdivujem takých ľudí ako ty 😲 😲 😲 😲 začo sa jej ospravedlňuješ?....za to,že nás zaradila medzi zakomplexované chudery a hlupane?....ma neeeeštvy 😠 😠 brúúúúúúú noc,už naozaj 😉

titkovamiriam
11. nov 2012

@miskakyska bru aj tebe 😉 ak moj komentar pochopila ako niečo negatívne ja sa ospravedlním....

billam
11. nov 2012

@trixi7 ani tak nejde o temu, ktorú si zalozila, ako o sebaprezentaciu...v tomto pripade dokazem pochopiť význam tejto temy...nikdy by som sa to verejne nepytala, pretoze nie je o com. Co chceš dokázať mužovi, že manželia iných žien zarabaju veľmi vela a ty malo???....že ten je doktor, alebo právnik, bud aj ty lekárom, alebo právnikom, pretoze zarabaju viac ako operátor???...vies, niekto vtedy študoval, kým ini sa zabávali a teraz žnie ovocie, taky je zivot.....

milaciky
11. nov 2012

@fra tak to je dobra stranka, ja sice zijem v zahranici, ale to sme se pobavili, to je sila

amouramour
11. nov 2012

@rolly sa cudujem, ked taketo veci pise niekto na verejne forum🙂

dodkap
11. nov 2012

@trixi7 nezi v iluzii, ze na zapade maju ludia vysoke platy a maju sa, totiz, je tu o to drahsi zivot, takze koniec koncov to nie je taky velky rozdiel, ani take terno, na Slovensku je vacsina ludi skor chudobnych, nez stredna trieda, ak vas to ukludni

bambibam
11. nov 2012

po prečítaní pár príspevkov,som ostala ako obarená 😲 😝 ,no určite by si môj manžel neprial ,aby som hovorila verejne o jeho výplatách 😠 😠 😠 a tak isto by aj mna nahnevalo keby on rozprával o mojich ,sú rôzne stránky kde sa dá dočítať koľko v ktorej sfére zarábajú a vlasne je toho aj plné noviny, ak tvojeho manžela hnevá ,že málo zarába mal by pouvažovať nad vzdelávaním popri práci +kurzy a pýtať sa ,posielať životopis, hladať si prácu na doma ,alebo ešte jednu.

sintra
12. nov 2012

Neviem, co sa rozculujete, tema ako kazda ina, ked chcem napisem a ked nechcem nenapisem a odpustim si primitivne poznamky o podvadzani manzelom 😠
K teme: muz zivnostnik, kazdy mesiac zarobi inak, niekedy je to v cistom 1000, niekedy 3000...ale ma aj vysoke odvody a ine vydavky (telefon, benzin) a ziadna fixna pracovna doba neexistuje, su dni ked odchadza rano o pol piatej a prichadza v noci, takisto robi bezne aj cez vikendy.
Ja takisto pracujem, v ramci mojho regionu a faktu, ze som zena mam slusny plat (aj ked by to mohlo byt aj lepsie 😀)
Takze zijeme slusne, ale je za tym kopec prace.

anuska74
12. nov 2012

@sintra
ja si myslím,že je to téma citlivá, nedá sa jednoznačne porovnávať, ved každá má inú životnú úroven.
možno autorka len velmi zle podala otázku, stačilo, čo robiť ked nám nevychádzajú peniaze, kde ušporiť privyrobiť. ja by som navrhovala aspon na drobné privyrobenie napr. háčkovanie čiapok, pečenie na zákazku. No v konečnom dôsledku každý musí mať tú snahu sám zaseba.
inak pre mńa je napr. neprípustné, aby som sa cudzieho opýtala, kolko zarábate a informatívne priemerné mzdy profesia / region sa dajú násť a porovnať na nete.

sintra
12. nov 2012

@anuska74
urcite by som sa to cudzieho cloveka nepytala pri osobnom kontakte a v podstate sa o tom nebavime ani s blizkymi ludmi, pokial to obojstranne nevyplynie z rozhovoru... ale toto je forum, kde drviva vacsina vystupuje pod vymyslenym nickom...uz druha vec je, ze poniektore tie osoby sa aj realne poznaju a vedia o sebe...ale je to jednoduche, mam problem s ohrozenim anonymity, tak sa nezapojim a nevytahujem fabulacie typu manzel ta podvadza...
A este k tym priemernym informativnym mzdam na nete...to ma asi taku vypovednu hodnotu, ako ked statisticky urad zverejni vysku priemernej mzdy na Slovensku a vsetci len prevratime oci, lebo vieme, aka je realita...

bibinka379
12. nov 2012

@trixi7 a ty preco si nenapisala kde tvoj manzel robi a kolko zaraba? ????? nechces nahodou od vsetkych vediet ake maju auta co maju doma ci maju byt dom kolko izbovy mozno este pin na kreditku ti napieme ?????

danuska0302
12. nov 2012

Ahoj Trixi prepač ale ak nie si spokojna s vyplatou manžela tak by si mala pracovať aj ty... isto, nie každy može alebo nie každy ma pracu... ja som na MD, pracujem pre manžela- zadarmo 🙂 - a aj ked som bola v praci tak som pre neho robila... a manžel je živnostnik a tak ako pišu ine kočky raz zarobi tak raz inak... naozaj nečakaj že ti tu každy naserviruje svoje prijmy.... (prečo aj) a ked mi odpišeš že sa nemam zapajať (ako iný maminkam), tak zamkni temu a hotovo - vela nazorov ťa poburilo ale nakoniec si pisala to iste.... prečo sa do mna navažate....a pritom ty si bola dosť netaktna čo sa tykalo manžela jednej kočky....neviem kolko maš rokov, ale asi malo bo tvoje nazory ktore odzneli v tejto diskusii nie su priliš vyspele - prepač toto je zasa moj nazor, nechcem ťa uražať

nercia
26. nov 2012

môj manžel je obchodno-technický zýstipca pre východné Slovensko - dva dni je pracovne v Nitre inak sídli v našej spálňopracovni. Má čistého 1165 eur (včetne premii rozpočítaných na mesiac) + zadarmo internet + zadarmo služobné auto (teda nejakých 150 eur ušetrene na benzine, poistke, udržbe...) Ja som na RD. žili sme v Anglicku kde robil vodiča na dodávke a tam zarobil v prepočte 1840 eur ale tak keď sme to porovnali tak sa nám v Anglicku ani neoplatilo byť - teraz je to omnoho lepšie a sme doma, pri rodine, pri priateľoch, nikto nediskriminuje len za to, že sme z východného bloku.... Manžel pracuje to čo vyštudoval - strojárstvo - robotika a veľmi ho tobaví, chodí aj na luxusné školenia 2 x do roka do Nemecka.
Sa teším keď začnem aj ja pracovať - to pôjde všeto na dovolenky a zábavu. Teraz išli peniaze na moje nové silikonové prsia - mám na darčekoch vystarané na 5 rokov 🙂
Takže tak - aj my sme z východu ale môj má VŠ, plynulú angličtinu, najazdených pol miliona kilometrov ako profi vodič... takže práca sa našla ľahšie

nercia
4. dec 2012

manžel teraz dostal ku krásnej výplate ešte aj 600 eur prémiu. To je radosti a že sa na východe nedá... jak dobre že sme nezostali v Anglicku... týmto sa mesačná čistá mzda mení z 1165 na 1265 eur + zadarmo auto + zadarmo internet. Sa veľmi teším

Strana
z3