Kedy ste si našli prácu snov?
Zienky taka debatka . Kedy ste si našli svoju prácu v ktorej ste vedeli ze to je ono ze ste spokojne ?
Po akom čase alebo v akom veku ? Ja mam 34 ale stále akosi to nieje 💯 perc. Cítim ze to nieje stále ono takže som dala výpoveď a hľadám niečo iné. [ môžem si to zatiaľ dovoliť] len dúfam ze sa nájdem a nájdem niečo pre mňa 😊
V 34ke ale od vtedy sa veľmi veľa zmenilo, vedenie kolegovia sa postupne vymenili po viac ako desaťročí to už ďaleko nie je ideálne
Moja mamina v 50tke
V 20-tich
Vyštudovala som odbor a zamestnala som sa v ňom. A to je moja práca snov 😊
V 33.
Mala som ju chvíľku necelé 2 roky...bohužiaľ firma skončila...Čo bude netuším, celkovo je problém nájsť niečo, čo by bolo ako toto...dobrý plat, odmeny, kľud v kancelárii, mix rôznorodej práce, výborná pracovná doma, a kúsok od domu...Už len minulosť!!
ja sa neupínam na "prácu snov", mne stačí, že je to práca, kde som spokojná ako s náplňou práce, tak aj s kolektívom, pracovnými podmienkami a najmä platovým ohodnotením.
Ale nie je to práca, o ktorej som snívala (vlastne som si ani nepredstavovala, že niečo také budem niekedy robiť 😀 ).
uz pred ukoncenim skoly a robim v tej oblasti doteraz, ale pred par rokmi som uz uplne vyhorel a tak cca 3 to robim len ako nutnost pre zitie, ale aktualne uz realne hladam nieco v uplne inej oblasti, len v 45tke to nie je lahke zacat od 0 v niecom uplne inom.... a to neriesim financnu stranku.
po skole v 25tke, ale stale mam pred sebou ciele kam by som to chcela dotiahnut vo svojej oblasti., ale nefixujem sa na konkretnu firmu, mna bavi to co robim, je jedno kde..ale mam cas, teraz som sa rozhodla ostat v komfortnej zone kvoli detom...neskor ked uz budu vacsie a ja este namotivovana a plna sil tak to trocha nakopnem
Mne stačí,že mám prácu,kde nemusím byť 5 dni v týždni a 40 hod tyzdenne.
Moja práca snov je mať viac voľna a času na rodinu ako byť v práci.A to sa mi zatiaľ darí.🙂
Nikdy som nemala, nemám a myslím že ani nebudem mať prácu snov.. stačí mi ak som spokojná aspoň čiastkovo s platom, benefitmi a práca ma neubija.. nechodím ani do terajšej s radosťou, ale ani s úplnou nechuťou.. jednoducho nejako človek zarábať musí..
Moja praca je moja zivotná cesta osud ..vswtko do seba zapadá ako skladačky puzzle♥️..Vzdy som chcela idt pracovat fo rakuska ako opatrovatrlka starych ludi,ale osud ma zaviedol do svajciarska a tam som spoznala mojho manzela a moja uloha bola porodit mu dceru a pistarat sa mu o otca mojho milovaneho svokra ..teraz sa nase cesty rozišli a nasa dcerka bude mat o chvilku 18 rokov (uz o par dni) a ja uz par rokov mam krasnu pracu ktoru milujem aj ked je tazká a ani moc dobre platena nieje (ale ktora praca je,ze?) staram s o ludi s postihnutim a tolko lasky a zabav co dostavame vynahradi aj to čo platovo zaplatene nieje..popri tejto praci chodim ako mobilna sestricka k starym ludom domov a to je tiez nadherna praca aj ked na plny uvazok asi dost naročna .
Uz počas výšky a odvtedy pracujem v odbore, takže každé zamestnanie mi vždy robilo radosť🙂 neviem si predstaviť tráviť 8 hodín denne niekde, kde som nešťastná a nechápem ľudí, ktorí takto žijú. Ak by každý robil, čo ma rad, všetkým by sa nám žilo lepšie 🙂
v 21
@ksebejka áno ved práve to. Ze keď je v tom zamestnaní veľmi zle ze sa človek neteší cíti sa tam zle celkovo tak ja som taka ze to nebudem siliť. Vem ze niekto musí koli financiám ale proste ja to nedávam ak mam v takej práci ostať takže preto som dala výpoveď a dúfam ze nájdem niečo lepsie
@mirka414 veľmi pekne si to napísala. ♥ vidno ze si naplnená spokojná 😊
@doriiis to je ideál 👌
@autorka ono je to asi ako so vztahmi, na praci snov - vztahu snov - manzelstve snov, ci rodine snov na vsetkom z toho sa pracuje, maka a je to celkom drina ☺️. Ludia to nechcu pocut, ale praca snov chce tvoj zapal, zanietenie, energiu….cosi co ty investujes a potom je to o radosti a vysledku….skor to chce premysliet oblast, kde ten „ohen“ mas ty a praca snov sa potom postupne s tvojimi vkladmi objavi. Prajem, aby si to nasla♥️Je podla mna zdrave a sebazachovne, ak hladas povolanie, nie len pracu na prezitie.
@egonsk ja mam 34 a keď som podala výpoveď mi bolo povedané ze ci si myslím ze teraz budem mat také jednoduché nájsť s prácu v takom veku 😂 tak neviem ostala som ako obarena ved nemám 50
Nehľadaj prácu snov,to je mýtus.Hladaj to,čo teraz potrebuješ.Ak chces viacej voľna,hľadaj skrátený úväzok alebo prácu na 12 hod zmeny,krátky dlhý týždeň.Tam to vychádza cca 15- 17 dní práce v mesiaci,ostatné voľno.Chces viac zarobiť? Hľadaj prácu cez víkend a v noci.Atd.Napis si na papier,čo vlastne chces od tej práce a tak hladaj
@doriiis ďakujem skúsim to 👌
Hneď po škole som začala robiť, čo má baví. Som spokojná a ak by bol dvojnásobný zárobok, bola by to práca snov. Takto je to super práca.
V 33 rokoch 🙂
Nikdy, ani ju nehladam… zaujma ma, co je na ucte, podmienky work / life Balance a potom kolektiv … musi ma hlavne niekam posuvat. Ak mam dojem, ze stagnujem alebo osprostievam, posuvam sa dalej
A to,čo tvrdia ostatní nech ťa netrápi.Mna dodnes presviedčajú,že nie je možné robiť iba 2 dni v týždni a vyžiť.🤷🏻♀️
V 27 som si vymyslela biznis, 5 rokov som sa pripravovala na vš plus posledný rok som budovala priestor a od 33 r. podnikam. Rozhodla som sa podnikať práve preto, aby som robila co ma baví a čo viem za mojich podmienok a aby som mohla mať polovičný úväzok kvôli deťom a byť na voľnej nohe.
Učila som na škole pár hodín do týždňa počas tretieho roka na rodičovskom, povedala som si, nikdy viac. Potom v malej firme, desať rokov v banke a teraz podnikám 13 rokov a aj vzdelávam príležitostne dospelých, čiže k učeniu som sa vrátila, no iné je učiť na strednej a iné vzdelávať dospelych. Práca ma baví, nedá sa povedať, že je to práca snov, ale baví ma, občas sú náročnejšie obdobia, to ale človek prežije, práca ma uživí a robím z domu. Som momentálne spokojná. Mám 52.

mam 47 a stale som tu pracu nenasla, takze drzim ti palce