icon

Kolegyňa a jej detské chovanie

billvill
12. apr 2022

Mám jednu kolegiňu, ktorá má už 28 rokov a má prejavy malého dieťaťa, teda lepšie povedané akoby bola ešte pubertiačka, ktorá rada sleduje K-pop a BTS (viem že to nieje podstatná a dôležitá informácia).
Nevie alebo nechce prijať kritiku druhých ľudí, nieje seba reflektívna. A myslí si ,že jej chce tá druhá osoba osočovať a pritom to nieje pravda. Je to milé a slušné (až príliš slušné) dievča, ktoré sa bojí sa prejaviť svoj názor a radšej ustupuje a uteká do bezpečia. Má nízke sebavedomie lebo keď som ju pochvaľovala alebo chcela som ju pozbudiť tak ako by nechcela prijať tú hodnotu toho druhého človeka.
A detstve mala dislexiu a opustil ju otec už skorom veku a mama ako samoživiteľka musela sa o ňu starať a aj o jej mladšiu sestru. A bola v škole šikanovaná a aj na strednej škole! A dodnes žije u svojej mami a babky (viem, že to samo o sebe nič zlé, že jej mama prišla o jej dom a tak museli sa vrátiť k babke) ale to bývanie u babky akoby to bolo jej už pohodlné, akoby sa jej nechcelo rozvíjať a urobiť nové kroky k životu.
A má už 6 rokov o 3 roky mladšie priateľa, ktorý sa chová hlúpo a neprimerane(ako napríklad posielal jej videá cez FB ako je opitý s kamarátmi)a pred troma rokmi ju podviedol, že sa vyspal z nejakou babou ale odpustila mu a stále sú spolu, mám pocit akoby má tento vzťah pretože nemá na výber, a bojí sa od neho odísť pretože nechce mať konflikt, bojí sa celkovo tej konfrontácie a bojí sa riešiť tieto medziludské problémi a spormi(pretože chce byť za každým dobre. toto takto hovorí. A povedala svojmu mladšiemu priatelovi že chcela by svadbu a deti ale on tieto jej hodnoty jej nechce naplniť lebo povedal že svadba je len kus papiera. A je o tri roky mladší tak ešte nemá potrebu si zasadiť strom. A ešte je zo socialnej slabšej rodiny, kde zo svojím bratom si požičali hypotéku na byt, ktorý oni platia. Ten jej priateľ sa hraje na frajera s auto nalepenymi otrasníma nálepkama. OTRAS!!!
Ja som jej vysvetlila, že by mala konať a zmeniť svoje spôsoby lebo si len seba ubližuje a preceňuje svoju pohodlnú situáciu, inač bude trpieť . Mám ju rada ale bolí ma čo si robí

Strana
z2
lubkavargova1
13. apr 2022

Osobny nazor: ze mat taku kolegynku, tak ju poslem tak do prdele, ze az...
Inak mam taku presne taku premotivovanu kolegynku v praci. Nie je nic horsie na svete, len skoda, ze svoj velky problem, ako jej chlap masti druhu zenu to nevidi...ale hlavne, ze riesi nas zivot. Ale my ju mame totalne v prdely a mozno aj to ju stve este viac....

jana_eyre_2
13. apr 2022

Ja by som ti tiež vysvetlila že treba trocha zmeniť svoje spôsoby, pretože toto čo si popísala na MK je len riešenie života čo sa ta netýka.. kolegyňa je dospela, môžeš jej povedať názor ak ho pýta, ale to je tak všetko - má právo žiť tak ako chce.. naozaj nerozumiem prečo by sme mali riešiť život ženy ktorá ani nevie že sa ocitol na MK..

babydesire
14. apr 2022

@billvill neviem..do tohto by som sa neplietla,,aj tak srdcu nerozkaze ani vlastny rozum, tak co zmoze niekto iny...radu ked tak mu daj, svoj nazor a ostatne uz nechaj na nich...ale radsej sa nepliest lebo buded ty ta zla a zbytocne frustrovana

Strana
z2