icon

Koľko zarábajú prostitútky v bordeloch?

22. apr 2024

Koľko zarábajú prostitútky v bordeloch?

deti95060810
22. apr 2024

pošli manžela na prieskum... 😀😝

klarissa25
22. apr 2024

Chceš ísť robiť? 🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ si myslím ze sa na zlom mieste pýtaš 🤦‍♀️

sevrin
22. apr 2024

Zhruba toľko čo ministri vo vláde.

zooeynka
22. apr 2024

Nie je bordel ako bordel.....

levandula7
22. apr 2024

nemyslím si, že majú fixný plat 🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
petronellla87
22. apr 2024

Podľa mňa majú úkolovu mzdu, nie fixnu😀

viestta
22. apr 2024

Platene su od vykonu, takze sikovnejsia zarobi dost. Si dost sikovna?

sevrin
22. apr 2024

Plus príplatky za víkendy, stravný lístok aj za nadčas...

jaskolka
22. apr 2024

? To už koho toto môže zaujímať?

viestta
22. apr 2024

@jaskolka tak spracovava si svoju kariernu buducnost, treba vediet aj platove podmienky

cimage
22. apr 2024

Vacsina matiek co su na koniku si chodi privyrabat do bordelu ked dojde manzel z prace a odovzdaju im deti. Co myslis, ake % zien bolo niekedy vo svojom zivote v bordeli? 🤦🏽‍♀️

lenkasarka
22. apr 2024

@cimage 😂😂😁

wanduska327
22. apr 2024

Minule som stála v Poprade na parkovisku a tam na stĺpe bol reklamný leták že Akcia Srdiečko hodina za 50 eur každá ďalšia začata hodina drink zdarma 😀😀😀

wishes
22. apr 2024

skus pozrier profesiu 😃

rozculena
22. apr 2024

@sevrin 😂

fido69
22. apr 2024

Ľahká otázka, ťažká odpoveď.
Ako tu bolo spomínané. Záleží od dopytu, počtu klientov a myslím si, že majú podiel na predaných drinkoch. Ale že by si z toho nejak rýchle zbohatla, to si nemyslím. Aspoň sa o takých šťastných príbehoch nikde nepíše. 😉

barborachors
23. apr 2024

50 eur za oralny sex a sto eur za klasicky. Polku z toho daju bordelu ze to tam môžu robiť a polku na drogy aby boli schopné odbavit aj desat chlapov za smenu

sevrin
23. apr 2024

Irenka brala pětistovku bez čepičky.

fido69
23. apr 2024

@barborachors Tie drogy - tomu ani sama neveríš. Nepoznam chlapa, ktorý by chcel nejaku sfetovanú ženu. Takže ak chce byť úspešná musí byť pekná a milá... a hlavne čistá (nesfetovaná).
Prvýkrát to určite nebude jednoduché, ale na peniaze sa ľahko zvyká. A sexovať by musela aj doma a zadarmo. 😉

fido69
23. apr 2024

@sevrin To bol len príplatok k Cestě kolem světa. 😂

sevrin
23. apr 2024

@fido69 ja som sa poznal s jednou pracovníčkou z Čelentána, Tá bola v kuse naliata, aby to mohla robiť.

lenkasarka
23. apr 2024

@fido69 keď sa tak zamyslis.. keby narkomanky popri cestách nezarábali,tak by tam nestali. Podľa mna to platí aj v bordeloch,ale je to len môj subjektívny názor.

fido69
23. apr 2024

@lenkasarka Lenze tie idú za dvacku aj so psom. Myslim si, že v bordeli si priplatíš prave za kvalitné služby a pekné dievčatá.

lenkasarka
23. apr 2024

@fido69
Neviem nehádam sa možno máš pravdu

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
sevrin
24. apr 2024

@cukorfalat hej ale na priváte ktovie čo všetko môžeš zažiť za bordel. Počul som z rozprávania kamaráta a miestami som sa musel prežehnávať.

barborachors
24. apr 2024

@fido69 ty kde zijes... toto nie je ako v americkej komédii kde vidis luxusné usmiate blondínky ako veselo koketuju a potom idu do ružovej izby si dat vanilka sex s klientom. Tomu ani sam neveríš. Vsak chod do sk bordelu a potom sem napis. Cigane a rumunky buď zliate a fet nestoji zas tak veľa co sa cucha do nosa

fido69
24. apr 2024

@barborachors Tak ja do týchto obchodov nakupovať nechodím, tak možno mám trošku skreslené predstavy. Ale predpokladám, že za väčšie peniaze by mala byť aj vyššia kvalita... 😉