Koľko zarábajú prostitútky v bordeloch?
Koľko zarábajú prostitútky v bordeloch?
Chceš ísť robiť? 🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️🤦♀️ si myslím ze sa na zlom mieste pýtaš 🤦♀️
Zhruba toľko čo ministri vo vláde.
Nie je bordel ako bordel.....
nemyslím si, že majú fixný plat 🙂
Podľa mňa majú úkolovu mzdu, nie fixnu😀
Platene su od vykonu, takze sikovnejsia zarobi dost. Si dost sikovna?
Plus príplatky za víkendy, stravný lístok aj za nadčas...
? To už koho toto môže zaujímať?
Vacsina matiek co su na koniku si chodi privyrabat do bordelu ked dojde manzel z prace a odovzdaju im deti. Co myslis, ake % zien bolo niekedy vo svojom zivote v bordeli? 🤦🏽♀️
@cimage 😂😂😁
Minule som stála v Poprade na parkovisku a tam na stĺpe bol reklamný leták že Akcia Srdiečko hodina za 50 eur každá ďalšia začata hodina drink zdarma 😀😀😀
skus pozrier profesiu 😃
Ľahká otázka, ťažká odpoveď.
Ako tu bolo spomínané. Záleží od dopytu, počtu klientov a myslím si, že majú podiel na predaných drinkoch. Ale že by si z toho nejak rýchle zbohatla, to si nemyslím. Aspoň sa o takých šťastných príbehoch nikde nepíše. 😉
50 eur za oralny sex a sto eur za klasicky. Polku z toho daju bordelu ze to tam môžu robiť a polku na drogy aby boli schopné odbavit aj desat chlapov za smenu
Irenka brala pětistovku bez čepičky.
@barborachors Tie drogy - tomu ani sama neveríš. Nepoznam chlapa, ktorý by chcel nejaku sfetovanú ženu. Takže ak chce byť úspešná musí byť pekná a milá... a hlavne čistá (nesfetovaná).
Prvýkrát to určite nebude jednoduché, ale na peniaze sa ľahko zvyká. A sexovať by musela aj doma a zadarmo. 😉
@fido69 keď sa tak zamyslis.. keby narkomanky popri cestách nezarábali,tak by tam nestali. Podľa mna to platí aj v bordeloch,ale je to len môj subjektívny názor.
@lenkasarka Lenze tie idú za dvacku aj so psom. Myslim si, že v bordeli si priplatíš prave za kvalitné služby a pekné dievčatá.
@fido69
Neviem nehádam sa možno máš pravdu
@cukorfalat hej ale na priváte ktovie čo všetko môžeš zažiť za bordel. Počul som z rozprávania kamaráta a miestami som sa musel prežehnávať.
@fido69 ty kde zijes... toto nie je ako v americkej komédii kde vidis luxusné usmiate blondínky ako veselo koketuju a potom idu do ružovej izby si dat vanilka sex s klientom. Tomu ani sam neveríš. Vsak chod do sk bordelu a potom sem napis. Cigane a rumunky buď zliate a fet nestoji zas tak veľa co sa cucha do nosa
@barborachors Tak ja do týchto obchodov nakupovať nechodím, tak možno mám trošku skreslené predstavy. Ale predpokladám, že za väčšie peniaze by mala byť aj vyššia kvalita... 😉

pošli manžela na prieskum... 😀😝