icon

Koľko zarábate?

12. okt 2023

Táto téma je čisto zo zaujímavosti ak chcete odpovedať budem rada ak nie nič sa nedeje môžte sa iba vyjadriť či viac alebo menej.
Na FB stránke, kde sa ponúka práca je veľa inzerátov kde ponúkajú 5-6€ na hodinu. Hrozne veľa ľudí sa vyjadruje, že to je málo a že za to sa im neoplatí vstať z postele a podobne. Na profesii sú inzeráty, kde zarobíte ledva 800€ za celý mesiac. A potom sú tam inzeráty, kde ponúkajú aj 1200 pokiaľ máte vzdelanie VŠ 2. Stupeň. Moja otázka znie koľko zarábate a na akej pozícii, pretože by ma zaujímalo, kde tí ľudia čo im je 6€ na hodinu malo pracujú, pretože aj ja tam chcem pracovať 😉 ak sa nechcete vyjadriť v presnej sume len zo zaujímavosti máte viac ako 5€ na hodinu alebo menej 🙂 ďakujem za každú jednu odpoveď

mell27
14. okt 2023

@drahomirrra ja mám zase pocit, že veľa ľudí naozaj závidí,keď sa niekomu darí, hoc si to zaslúži a samí sú leniví ani prstom nepohnú, aby v živote niečo zmenili... prepáč....asi to bude komunizmom, keď mali všetci všetko...

mooonika1975
14. okt 2023

@drakvak ja mám 11 rokov prax a teda nad 1200 v hrubom som sa ani po zvýšeni nedostala
@ciapockacervena presne, pišu tu dobre že nie o 2000 v hrubom, potom si niekto mysli, že učiteľ je na tom super 🤐

drahomirrra
14. okt 2023

@mell27 Ved ano, moze byt.

michkat
Autor odpoveď zmazal
evuska32
14. okt 2023

Ja som účtovníčka - zamestnanec, 30 rokov praxe...hrubého 1100€ (MT)

subartic
14. okt 2023

@evuska32 jaj to máš málo , ak pracuješ v súkromnom sektore . Senior účtovníčky čo mi pripravujú podklady k závierkám a auditu sa u mňa pohybujú na základe 1600+

subartic
14. okt 2023

@drahomirrra tak makať na sebe a posúvať sa v niektorých odvetviach je niekedy už neskoro . V niektorých odvetviach musíš šancu chytiť za pačesy veľmi skoro , u mňa to bolo do 33 rokov. A ja napríklad mám podmienku vysokej školy .

dadka_bb
14. okt 2023

@subartic a nezamestnas ma? Mne staci aj 10 eur na hodinu 😄😄 aĺe stale nechapem uctovnictvo a 100 eur na hodinu?a karierny rast stacil do 33rokov?ved ucto je celozivotne vzdelavanie, menia sa zakony vyhlasky. Nechapem co presne robis. Vedies team uctovnicok?tak?

subartic
14. okt 2023

@dadka_bb nie vzdelávam sa stále , ale licencie som získavala do 33 rokov. na budúci rok mám 50 rokov . Takže 17 rokov chodím na povinné školenia ktoré sú organizované komorami .

lienka.7
14. okt 2023

@dadka_bb ty hľadáš pracu? 🤔 co mužíček už nezamestnava alebo došli príspevky? 😉

alana1
14. okt 2023

@top_manazerka och niečo robíš zle...lebo šikovné sú práve tie, ktoré sú tri a viac rokov na materskej a potom v pohode zarábajú toľko ako ty...a ver, že sa to dá 😘

luciella
14. okt 2023

Viac ako 20 rokov praxe, som sestra a aktuálne plat 1300 hrubé. Nie som v štátnom sektore a tým ten plat je naozaj nižší....
Ukončená VŠ 2. stupeň, špecializácia...
O pár rokov bude sestier ešte menej a tými akože praktickými sestrami vykryli dieru v zdravotníctve.... to bude radosť ako bude naše zdravotníctvo vyzerať....

drahomirrra
14. okt 2023

@subartic Ja to velmi dobre viem, v mojej pracovnej oblasti sa vzdelavam nonstop, plus sa chystam zabrdat aj do pribuznej oblasti - data science. Teraz je ale casu malo 🙂 Som spokojna tam, kde som.

evuska32
14. okt 2023

@subartic no neviem jazyky a nemám VŠ 🥴

anastazia93
14. okt 2023

1200 v hrubom, zdravotníctvo. Manžel 1400 v hrubom, školstvo.

kamagma
14. okt 2023

Cca 2000 +-v cistom ale zalezi od poctu vikendov sviatkov a nadcasov.

drakvak
14. okt 2023

@mooonika1975 Veď píšem, že po 20 rokoch, ja učím 24 rokov a už som v hrubom nad 2000. V čistom uvidím neskôr, bola som na PN mesiac.

dadka_bb
14. okt 2023

@lienka.7 praveze vsetko po starom, muz zaraba, a ja pokracujem v predlzenom rodicaku 😀 ale za 100eur na hodinu som ochotna zrusit davocky 😀😀😀😀

dadka_bb
14. okt 2023

@subartic ahaaaa takto ,no zaujimave. Ja uz jedine na onlyfans teda pojdem ,ked ma nechces do teamu 😀

liligreg
14. okt 2023

1700 brutto, učiteľ na súkromnej základnej škole, občas nejaké bonusy za prácu navyše (organizovanie súťaže, škola v prírode….) do 200€, ale nie každy mesiac. Odmeny iné (13.,14. plat, vianočné odmeny nemáme)

1ryba
Autor odpoveď zmazal
66simonka66
14. okt 2023

Ja 1200e v čistom s DB a stravným a manžel 2000-2500e.

moravcikovalucia
14. okt 2023

S daňovým bonusom na 3 deti v čistom 844 €.

cielavedomost
14. okt 2023

@majlo1234 nooo právnička so svojím kšeftom a zubný lekár … roky driny školení certifikácií ….a to máme len pár rokov po 30tke

majlo1234
14. okt 2023

@cielavedomost tak to je teda mega super. Prave dnes som sa s kamoskou bavila, ze nepoznam vela mladych ludi z naozaj nadpriemernym prijmom. Ze ak, tak sa zadari v 40, 50tke, chlapom mozno trochu skor, predsa len zeny obetuju kopec rokov detom vacsinou

happy31
Autor odpoveď zmazal
majlo1234
14. okt 2023

@luciella toto je v prdeli, bez urazky, ale praca hrozna a narocna fyzicky aj psychicky, a malo zaplatena. To ma strasne stve, ze nemate normalne zaplatene. Nase zdravotnictvo by sa malo od zakladov prekopat a zaplatit kvalitny personal.

happy31
14. okt 2023

@moravcikovalucia napodobne 🙃

ptvw
14. okt 2023

@tahomi učiteľka asi nebudes vsak? 😅

ptvw
14. okt 2023

@mooonika1975 presne som chlapovi povedala ze nech ide radšej do mekaca robiť ako učiteľa... 800 v cistom na chlapa teda sakra bieda učí 9 rokov plus specku navyše