icon

Koľko zarábate?

12. okt 2023

Táto téma je čisto zo zaujímavosti ak chcete odpovedať budem rada ak nie nič sa nedeje môžte sa iba vyjadriť či viac alebo menej.
Na FB stránke, kde sa ponúka práca je veľa inzerátov kde ponúkajú 5-6€ na hodinu. Hrozne veľa ľudí sa vyjadruje, že to je málo a že za to sa im neoplatí vstať z postele a podobne. Na profesii sú inzeráty, kde zarobíte ledva 800€ za celý mesiac. A potom sú tam inzeráty, kde ponúkajú aj 1200 pokiaľ máte vzdelanie VŠ 2. Stupeň. Moja otázka znie koľko zarábate a na akej pozícii, pretože by ma zaujímalo, kde tí ľudia čo im je 6€ na hodinu malo pracujú, pretože aj ja tam chcem pracovať 😉 ak sa nechcete vyjadriť v presnej sume len zo zaujímavosti máte viac ako 5€ na hodinu alebo menej 🙂 ďakujem za každú jednu odpoveď

wagea
Autor odpoveď zmazal
mooonika1975
15. okt 2023

@ptvw veď toto a ešte vďační rodičia , to je bonus k práci. Deti sú ale zlate.

mooonika1975
15. okt 2023

@drakvak to sa ti pridáva pár euro za prax, to neurobí 2000 , máte aj osobne?

drakvak
15. okt 2023

@mooonika1975 Osobné iba nejakých 27€. Nebudem tu fotiť platový dekrét, ale nemám dôvod si vymýšľať. Mám dve atestácie, príplatok za triednictvo, zvýšenie 12% ešte zatiaľ za kredity, dá to dokopy takú sumu.

mooonika1975
15. okt 2023

@drakvak ok, ty si 9,trieda, to je strop 👍

top_manazerka
15. okt 2023

@dskjhfdlkdjhl veľmi veľa seberovných v okolí nemám - vlastne neviem o nikom. A ono to v zásade ani nie sú kamošky, su to mamy spolužiakov mojich detí, s ktorými sa stretávam v škole a sem-tam na nejakych akciách. A že ich ohováram? Za konštatovanie reality?

top_manazerka
15. okt 2023

@alana1 áno, jasné .. 🤣🤣🤣 chodia mi také denne na pohovory. 6-9 rokov doma a prázdna hlava. Žiadne pracovne návyky, ziadne jazykové skills, aj to malo, čo ju naučili v škole už dávno popri prebaľovaní zabudla. A nezabudnú pripomenúť, že potrebujú úľavy kvôli deťom…

luciella
15. okt 2023

@majlo1234 Áno je to.smutne,po materskej som zvažovala kam pôjdem a ci vôbec to bude zdravotníctvo....

zuzanockamt
15. okt 2023

@mooonika1975 Áno, je pravda, že učiteľ s dvomi atestáciami, 20+ rokov praxe, 12% príplatok a triednictvo má cez 2000 v hrubom, teraz nedávno sme podpisovali nové dekréty.

erikavesela
15. okt 2023

@drahomirrra uz by bolo na case.. mame najviacst.uradnikov v celej eu a rocne dame na st.spravu 11mld eur

drahomirrra
15. okt 2023

@top_manazerka Ak si HR Partner, alebo HR generalist, tak tvoje konštatovania o uchádzačoch, ktorých manažuješ veľa vypovedajú o tvojej profesionalite. Aj to, aký si si nastavila nick :D :D :D

drahomirrra
15. okt 2023

@erikavesela Súhlasím. Ale v tom prípade treba komplexnú revíziu. Nie že vysoké pozície nerobia nič a tu píše pani referentka, že ťahá robotu 3 ľudí. Toto ani náhodu nie je správne.

dadka_bb
15. okt 2023

@drahomirrra asi tak nejak 😵‍💫

erikavesela
15. okt 2023

@drahomirrra samozrejme...ja jednu taku poznam 1400 v cistom a nic nerobi...v praci sa nudi...a to nehovorim.o priplatkoch a co ja viem, co este..ona je tam len do poctu

drahomirrra
15. okt 2023

@erikavesela Áno, toto treba zoptimalizovať. Presne týchto požieračov peňazí, ktorí nemajú pridanú hodnotu.

kvetka22
15. okt 2023

@drahomirrra u nás je napr veľký problém s ľuďmi, potrebujeme viac zamestnancov, no robota náročná, nie každý ju zvládne a nie každý je ochotný robiť ju za nástupný plat.

top_manazerka
15. okt 2023

@drahomirrra dobre 😀

mooonika1975
15. okt 2023

@zuzanockamt uf, to závidim, aj ja by som brala toľko

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
15. okt 2023

@top_manazerka No, kazdy ma ine svedomie, z mojho pohladu to bolo nechutne ohovaranie a v podstate si o nich pisala s despektom, ale ak to Tebe nevadi, tak je potom vsetko v poriadku. A nie, nezavidim Ti, zarabam viac a je mi jedno, kolko zarabaju druhi😉

seahorse27
15. okt 2023

@zuzinabila tie predatestacne kurzy su riadna ryza 🙈 V zivote by som nesla na take vzdelavanie a este platit za to, mozno ak by som bola retardovana 🙃 Nie som ucitelka, ale odborny zamestnanec a mame velmi podobne atestatcky. Staci si nastudovat materialy, pozriet instruktazne video a atestacku som zbuchala lavou zadnou sama bez nejakeho speci kurzu. Jasne, ze ma to stalo nejaky cas a energiu, ale penazi malo - vseho vsudy 70€ - poplatok za atestaciu 😃

dadis
15. okt 2023

@top_manazerka Ja som bola doma 6 rokov, a kym boli deti male, tak som mala do 10minut nadcasov mesacne a nemyslim si, ze som prazdna hlava 😉 mna peniaze netrapia, nezivorim i ked som samozivitelka..nelutujem ano minutu, kedy som bola s detmi, ved to tak rychlo utieklo..teraz mam 42, deti su uz velke a este mam pred sebou 25 rokov, aby som sa niekam karierne posuvala 😀, nie pre kazdeho je zmyslom zivota kariera

zuzinabila
15. okt 2023

@seahorse27 ano,vsak to len potvrdzuje,ze atestacia ucitelov je blud..nejaky lekar by si nemohol zbuchat atestaciu lavou zadnou.

yoge
15. okt 2023

@luciella a prečo neskúsiš nejaké DSS, tam by si ako sestra mala o dosť viac. Ak sa smiem spýtať to pracuješ v súkromnej ambulancii alebo v nejakej nemocnici (okresnej)?

strudlikmalicky
15. okt 2023

Ja vám to tu rozstrelím😁500€. A som spokojná. Polovičný úväzok, šéf neprudí, kolegyne za odmenu, práca v pohode. Muž zarobí dobre takže ja sa môžem prdkať v takejto prácičke. To mám len preto aby bolo. Inak by som bola domáca panička, len na to sa na Slovensku pozerá s nechuťou, keď žena nepracuje.

babulkomale
15. okt 2023

@strudlikmalicky aj kamoska to takto ma, ma troch synov v skole na ZŠ, skutocne ma co robit popoludni.
Manzel casto na sluzobkach, vsetko riesi vtedy ona.

duunlo
15. okt 2023

@top_manazerka snad zarabas aspon 4tis€ v cistom, lebo inak na ten “nick” ziadna slava 🦦😉

luciella
15. okt 2023

@yoge Súkromná ambulancia,čiže tu platy sú nižšie a nie ako v štátnej sfére...
Do DSS nie, na smeny pri malej dcére robiť nechcem,pracovala som dlhé roky nadčasy,denné,nočné... praca s pacientmi dvihanie,operacie aj urgent veci.... robila som aj kancelársku prácu, aj vzdelávala....
Pre mňa výhoda jedine v tom ze dokážem fungovať ako tak poobede po praci s deťmi, venovať sa im ,učiť sa.
Ale časom ak budem citit ze mi to je malo,určite budem hľadať lepšiu prácu ak nebudem dostatočne ohodnotená a mat pocit ze to chcem.
Mam skúsenosti,prax no pre mňa je aktuálne priorita rodina. Kariéra ma veľmi rýchlo prešla,keď som.prisla na to ako ľudia dokážu využívať situáciu a zodpovednosť za chod je na vás.

top_manazerka
15. okt 2023

@duunlo ver tomu, že v čistom.. plus rôzne príplatky a diéty

duunlo
15. okt 2023

@top_manazerka viera patri akurat tak do kostola 🤣😅