icon

Kto pracuje z domu?

20. sep 2022

Prosím ak áno poraďte ako začať mala by som zaujem

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
dadka3450
20. sep 2022

Ja tiež pracujem z domu. Pracovný čas si urcujem sama a robím koľko ja chcem a kedy chcem a nie je to MLM. Pracujem na živnosť a je to najlepšie čo má mohlo stretnúť.

kvietok2891
20. sep 2022

Ja som začala počas pandémie home office od vtedy už pracujem len z domu

marsmykkok
20. sep 2022

Ja pracujem z domu 95 percent času od skončenia strednej nejakých 12 rokov. Musíš sama vymyslieť čo vieš, pozrieť aké sú možnosti a niečo nájsť, čo ti bude vyhovovať.

autor
20. sep 2022

@ramzes1980
@dadka3450
@kvietok2891
@marsmykkok prosím a akú prácu vykonávate??? Nasla som moderátor chatu písať si s ľuďmi... Ale neviem ci je to overené a celkom sa bojím ísť do niečoho čo nemám overené.. Ale kludne by som uvítala aj niečo iné

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
buberova
20. sep 2022

Autorka ten moderátor chatu je erotický chat

autor
20. sep 2022

@buberova akurát mi odtiaľ prišiel email že rozprávať sa s osamelými chlapmi 🤦‍♀️🤦‍♀️ ďakujem

simca06022011
20. sep 2022

podla toho co vies robit, a aku pracu najdes... homeofficovo sa da robit na zivnost hocico od programovania, uctovnictva, pripadne marketingove veci, reklama - cize v podstate vela it veci... len to musis vediet a najst ludi ktori ti budu platit. tazko z brucha vymysliet hocikomu nieco. Mozes profesiu prebehnut alebo nejake ine portaly a pozriet pozicie na homeoffice, mozno tam nejake budu. Aj ked nie na 100% cas.

kvietok2891
20. sep 2022

Pracujem z domu ako účtovníčka pre jednu firmu

miskaska
20. sep 2022

Pracujem z domu pre zahraničnú firmu, manažujem im registrácie na Slovensku a v Čechách. Pracujem tak 4. rok, ale mne to nevyhovuje...ale boli lockdowny, deti male, casto chore...takze este chvilku vydrzim a potom potrebujem kolektiv...mňa to ubíja.

podmostom
20. sep 2022

Ja mám prevažny HO, administratíva v korporate

zobaka
20. sep 2022

toto je moj sen tiez, cim som starsia tym som vacsi introvert a nemam naladu na buzeracie v robote

zenulkaaa
21. sep 2022

Napr akekolvek papierovacky, faktury, objednavky a cokolvek praca s pocitacom vies robit z domu.
Teda aj IT, alebo aj veci kde musis vela telefonovat, atd . Je vela pozicii, treba len hladat

lucik194
21. sep 2022

3:2 dni a robim v samospráve

zuzinabila
21. sep 2022

Ja som psychologicka,robim odborne psychologicke a socialne poradenstvo(mail,telefon,video).organizacia je normalne registrovana na samosprávnom kraji ,nezacala som na kolene.robim z domu.manzel je lektor anglictiny,robi cez videohovory len z domu.pred casom som pisala z domu clanky ako redaktorka,tiez home-office.ale teda este dodam,ze sme nehladali prvoplanovo pracu z domu.niekolko rokov sme robili v nasich zamestnaniach v kancli,potom sa to postupne presunulo do HO,takze neviem ani poradit,ako to hladat🙂ale na profesii si to urcite vies vyselektovat

usla35
21. sep 2022

sestra ta robi vizitky, navrhy, kamoska druha ta pecie torty z domu, ono da sa, ked clovek vie nieco take, co sa da v klude robit z domu, ale ja neviem ci by som sa dokopala 🙂

lauritka
21. sep 2022

Administratíva v korporate pre zahraničnu firmu. HO máme 50/50-t.j. tyzden doma a tyzden v office. Pre mna idealne. Pocas korony uz mi dlhodoby HO liezol na nervy. Potrebujem aj spolocnost, rozhovory na kavicke s kolegami.... 😀 Clovek je proste spolocensky tvor.

uglybetty1234
21. sep 2022

Korporat administrativa full HO

lenka2970
21. sep 2022

@podmostom
@uglybetty1234 prosim, mozte mi napisat konkretnejsie info do spravy, dakujem😊