Kto pracuje z domu?
Prosím ak áno poraďte ako začať mala by som zaujem
Ja tiež pracujem z domu. Pracovný čas si urcujem sama a robím koľko ja chcem a kedy chcem a nie je to MLM. Pracujem na živnosť a je to najlepšie čo má mohlo stretnúť.
Ja som začala počas pandémie home office od vtedy už pracujem len z domu
Ja pracujem z domu 95 percent času od skončenia strednej nejakých 12 rokov. Musíš sama vymyslieť čo vieš, pozrieť aké sú možnosti a niečo nájsť, čo ti bude vyhovovať.
@ramzes1980
@dadka3450
@kvietok2891
@marsmykkok prosím a akú prácu vykonávate??? Nasla som moderátor chatu písať si s ľuďmi... Ale neviem ci je to overené a celkom sa bojím ísť do niečoho čo nemám overené.. Ale kludne by som uvítala aj niečo iné
Autorka ten moderátor chatu je erotický chat
@buberova akurát mi odtiaľ prišiel email že rozprávať sa s osamelými chlapmi 🤦♀️🤦♀️ ďakujem
podla toho co vies robit, a aku pracu najdes... homeofficovo sa da robit na zivnost hocico od programovania, uctovnictva, pripadne marketingove veci, reklama - cize v podstate vela it veci... len to musis vediet a najst ludi ktori ti budu platit. tazko z brucha vymysliet hocikomu nieco. Mozes profesiu prebehnut alebo nejake ine portaly a pozriet pozicie na homeoffice, mozno tam nejake budu. Aj ked nie na 100% cas.
Pracujem z domu ako účtovníčka pre jednu firmu
Pracujem z domu pre zahraničnú firmu, manažujem im registrácie na Slovensku a v Čechách. Pracujem tak 4. rok, ale mne to nevyhovuje...ale boli lockdowny, deti male, casto chore...takze este chvilku vydrzim a potom potrebujem kolektiv...mňa to ubíja.
Ja mám prevažny HO, administratíva v korporate
toto je moj sen tiez, cim som starsia tym som vacsi introvert a nemam naladu na buzeracie v robote
Napr akekolvek papierovacky, faktury, objednavky a cokolvek praca s pocitacom vies robit z domu.
Teda aj IT, alebo aj veci kde musis vela telefonovat, atd . Je vela pozicii, treba len hladat
3:2 dni a robim v samospráve
Ja som psychologicka,robim odborne psychologicke a socialne poradenstvo(mail,telefon,video).organizacia je normalne registrovana na samosprávnom kraji ,nezacala som na kolene.robim z domu.manzel je lektor anglictiny,robi cez videohovory len z domu.pred casom som pisala z domu clanky ako redaktorka,tiez home-office.ale teda este dodam,ze sme nehladali prvoplanovo pracu z domu.niekolko rokov sme robili v nasich zamestnaniach v kancli,potom sa to postupne presunulo do HO,takze neviem ani poradit,ako to hladat🙂ale na profesii si to urcite vies vyselektovat
sestra ta robi vizitky, navrhy, kamoska druha ta pecie torty z domu, ono da sa, ked clovek vie nieco take, co sa da v klude robit z domu, ale ja neviem ci by som sa dokopala 🙂
Administratíva v korporate pre zahraničnu firmu. HO máme 50/50-t.j. tyzden doma a tyzden v office. Pre mna idealne. Pocas korony uz mi dlhodoby HO liezol na nervy. Potrebujem aj spolocnost, rozhovory na kavicke s kolegami.... 😀 Clovek je proste spolocensky tvor.
Korporat administrativa full HO
@podmostom
@uglybetty1234 prosim, mozte mi napisat konkretnejsie info do spravy, dakujem😊