icon

Kto si splnil detský sen v práci?

mamusa123456789
4. dec 2023

Len pre zaujímavosť, je tu niekto taky, alebo poznáte niekoho, kto robí to, co si ako dieťa vysnival?

Strana
z2
buberova
5. dec 2023

Ja celkom 😁😁 hovorila som že pôjdem na obchodnú a budem robiť v banke alebo kancelárií.. a strašne ma bavilo vypisovať kadejaké tlačivá, mamina mi ich stále kupovala z papierníctva. Mám za sebou OA a pracujem v administratíve 😂

basska_b
5. dec 2023

Ja som chcela byt policajtka. Este v 18tke ma to drzalo, pozerala som si podmienky prijatia. Rodicia mi to vyhovorili 🙏🏻 ktovie, ako by sa moj zivot uberal. Isto by som mala ineho muza. Teraz robim v IT

babatkoo
5. dec 2023

@mamusa123456789 ja som mama ;) po tom som fakt tuzila, nic ine som tento zivot nemala v plane

mimi3008
5. dec 2023

Ano, mne sa to splnilo, som lekarka

milanemila
5. dec 2023

Ja som chcela byt ako dieta spionka a naoko ako krytie kvetinarka (lebo vsak nemozem hovorit, ze som spionka) 🤷🏼‍♀️ mama sa doteraz na tom smeje, ze nechape ako som si to vymyslela v tej malej hlave.
Realne to co robim teraz sa mi zapacilo az na vyske na jednom z predmetov.

beronsche
5. dec 2023

Ja si vobec nepamatam, ze by som niecim v detstve chcela byt.. 😂 ziadne vysnivane zamestnanie. VS som si vybrala podla uplne hlupych kriterii, chvilu pracovala v odbore a pacilo sa mi, teraz robim nieco ine a tiez je to ok..
Ale musim to byt super, mat sen a ist si za nim...

zorkahorka
5. dec 2023

Ano, robila som pracu snov, ale uz sa mi zunovala 😔 a nwviem, co dalej

oblecenie99
5. dec 2023

Celý život som chcela byť učiteľka. Naozaj veľmi ľutujem, že som napokon nešla tým smerom.

mamusa123456789
autor
5. dec 2023

@ivangeline tak ten kŕdeľ mam doma aj ja, ešte jeden rok a budem sa môcť realizovať

ivangeline
5. dec 2023

@mamusa123456789 ...mas nejake plany na rozlet? 🙂

zuzinabila
5. dec 2023

@mamusa123456789 v detstve som zbierala deti po ulici a organizovala im cas,kamaratila sa aj s outsidermi aby im nebolo smutno,chodila dobrovolnicit do DD😀bola vo mne tuzba proste pomahat .a robim psychologicku,takze hej,robim svoj dream job.

klip0
5. dec 2023

Chcela som byť SuperStar alebo učiteľka 😂
Som ucitelka 😂

mamusa123456789
autor
5. dec 2023

@ivangeline asi sa vrátim tam, kde som bola po prvej materskej, ale určite tam neostanem dlho

andreatytler
6. dec 2023

@ivangeline Hadam ze nam nemozes prezradit ak si sa nim stala.😀

Strana
z2