icon

Ktoré zamestnania majú pracovnú dobu do 16:00?

25. aug 2025

Ahojte v ktorých prácach sa zvyčajne končí do 16:00? Okrem úradov tie u nás nemajú momentálne žiadnu ponuku práce. V inzerátoch častokrát nepíšu dokedy je pracovná doba. 16:30 končia aj jasle aj škôlka. Zatiaľ všetky práce čo ma zaujali končia 16:30 ale väčšinou ešte neskôr

Strana
z2
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
btus
25. aug 2025

vo výrobných firmách. My začíname 6.00 končím 14.30.

mamina7070
25. aug 2025

skus skolstvo napr

biba_18
25. aug 2025

čím neskôr začneš, tým neskôr skončíš ...

oriesocek
25. aug 2025

U nás sa začína o 7:00 a konci 15:00 - administratíva a ambulancie v nemocnici

hsara99
25. aug 2025

Korporaty. Pohyblivá pracovná doba, my napr. mame fix 9.00-15.00 a zvyšok je na nás, či začneme 7.00 a skončíme o 15.00 alebo začneme o 9.00 a končíme o 17.00. Vieme si to akokoľvek prispôsobiť.

anonym_65938a
25. aug 2025

@anonym_autor ako sestra- instrumentarka na operacke koncim o 15.00.. teda ak nemam sluzbu to koncim o 7.00 😅

cecilia29
25. aug 2025

Školstvo - učiteľ, asistent

btus
25. aug 2025

dobre by bolo napísať aj aké máš vzdelanie a čo hľadáš. Pretože takto sa radí ťažko. Je veľmi veľa zamestnaní a možností a každá firma má vlastnú politiku ako sa robí. Lebo tu ti môžu radiť od upratovačky po prokurátorku. napr.

anonym_92a15c
25. aug 2025

Svokra robila na geodézii, mohla začať od 6tej do 8mej pohyblivo, len musela byt tam 8hodin každý deň. Manžel vo výrobnej firme robí manažéra - takisto ak začne o 6tej, môže odísť o 14tej, ak začne o 8mej, tak az o 16tej....ale treba povedať, že sú tam aj nadčasy... Keď je veľa roboty, nepozerajú sa na hodinky, kedy im konci pracovná doba.

anonym_b141bc
25. aug 2025

Ja začínam s niektorými 5:30, končíme 14:00. Ostatné chodia od 6:00 do 14:30. Chodím skôr, lebo chcem skôr aj skončiť 😄

autor
25. aug 2025
@biba_18

čím neskôr začneš, tým neskôr skončíš ...

@biba_18 wau no nehovor😄 tvoje odpovede mám inak v diskusiách rada aj ťa lajkujem ale táto by si zaslúžila Oscara

autor
25. aug 2025
@hsara99

Korporaty. Pohyblivá pracovná doba, my napr. mame fix 9.00-15.00 a zvyšok je na nás, či začneme 7.00 a skončíme o 15.00 alebo začneme o 9.00 a končíme o 17.00. Vieme si to akokoľvek prispôsobiť.

@hsara99 áno toto o korporátnych firmách viem ale u nás tieto ponuky práce žiaľ nie sú :/

biba_18
25. aug 2025

@anonym_autor 🤦‍♀️ budem sa opakovať - skončíš neskôr lebo si skôr začala… ktoré práce? to je taká vágna otázka.

autor
25. aug 2025
@btus

dobre by bolo napísať aj aké máš vzdelanie a čo hľadáš. Pretože takto sa radí ťažko. Je veľmi veľa zamestnaní a možností a každá firma má vlastnú politiku ako sa robí. Lebo tu ti môžu radiť od upratovačky po prokurátorku. napr.

@btus no najvyššie dokončené vzdelanie mám maturitu z gymnázia. A rada by som robila v robote čo má aspoň trochu perspektívu. Rozumej že mi to dá dáku knowledge použiteľnú ďalej. Konkrétny smer nemám lebo ponúk je aj tak žalostne málo. Ale naozaj určite nechcem robiť upratovačku alebo čašníčku alebo niečo podobné. Čisto z toho hľadiska že chcem sa aj niekam posunúť v tej práci aj sa niečo nové naučiť aj keď zarobím možno menej ako tá čašníčka

autor
25. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor 🤦‍♀️ budem sa opakovať - skončíš neskôr lebo si skôr začala… ktoré práce? to je taká vágna otázka.

@biba_18 no pre teba je vágna ale pre mňa reálna. Ja som ešte nikdy TPP nemala neviem ako to chodí, kde hľadať a podobne. A odpoveď že čím neskôr začneš tým neskôr skončíš je jednak ako pre debila a po ďalšie to nie je odpoveď na moju otázku ale nevadí

biba_18
25. aug 2025

@anonym_autor pýtala si sa, citujem “ V ktorých prácach sa končí do 16:00?”… 🤷‍♀️
ja končím napr. 14:36. ale to je naša firma. kamoška robí presne čo ja a končí o 15:00. začíname rovnako.

autor
25. aug 2025
@btus

@btus a teda ešte dopisem k tomu že ten smer a čo hľadám. Ja nie som v pozícii že by som si mohla vyberať.. zobrala by som asi čokoľvek kde to má nejakú perspektívu, nie je za to minimálka a je tam pracovná doba max do 16:00

autor
25. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor pýtala si sa, citujem “ V ktorých prácach sa končí do 16:00?”… 🤷‍♀️
ja končím napr. 14:36. ale to je naša firma. kamoška robí presne čo ja a končí o 15:00. začíname rovnako.

@biba_18 áno to som sa pýtala potvrdzujem. Ešte tam dopln to slovo zvyčajne. Je celkom podstatne. Aj tak si mi vlastne neporadila iba si napísala do koľkej pracuješ ty ale ani kde pracuješ ani nič..

biba_18
25. aug 2025

@anonym_autor ja som ti napísala príklad že keď dvaja robia to isté nemusí to byť to isté…

ale administratíva vo výrobných spoločnostiach určite nerobí dlhšie než do tej 16:00
rozne ekonomické firmy (pokiaľ nemajú cezmorských zákazníkov)
administratíva vo veľkoobchodoch
administratíva v spoločnostiach všeobecne nemá prečo byť dlhšie v práci…

autor
25. aug 2025
@biba_18

@anonym_autor ja som ti napísala príklad že keď dvaja robia to isté nemusí to byť to isté…

ale administratíva vo výrobných spoločnostiach určite nerobí dlhšie než do tej 16:00
rozne ekonomické firmy (pokiaľ nemajú cezmorských zákazníkov)
administratíva vo veľkoobchodoch
administratíva v spoločnostiach všeobecne nemá prečo byť dlhšie v práci…

@biba_18 ďakujem približne takúto odpoveď som potrebovala. Administratívu aj pozerám a hľadám len u nás momentálne nie sú také ponuky čo je fakt škoda.

barka1
26. aug 2025

Co to je "u nás"? Bohuzial, su regiony, kde prácu, ktoru popisuješ, nikdy bez známosti nenajdeš, také ponuky sa obvykle ani nezverejnuju. Budeš musiet dochadzat. Kludne aj do krajského mesta.

barka1
26. aug 2025

Ale k otázke - v škole asistenti, kucharky či administrativa končia určite skor než 16.00.

buberova
26. aug 2025

No z tvojich odpovedí mi vyplýva že nemá zmysel to riešiť štýlom "v administratíve sa končí o 16:00" "jeeej super idem si v profesii nájsť všetky administratívne pozície ďakujem". Ale skôr si otvoríš profesiu a prezeráš si ponuku po ponuke a zvažuješ či je to práca pre teba a aká je tam pracovná doba..

martinmmartin
26. aug 2025
@anonym_autor

@btus a teda ešte dopisem k tomu že ten smer a čo hľadám. Ja nie som v pozícii že by som si mohla vyberať.. zobrala by som asi čokoľvek kde to má nejakú perspektívu, nie je za to minimálka a je tam pracovná doba max do 16:00

@anonym_autor Skus miestny Bitunok , tam zacinaju skoro a naucis sa do zivota vela

martinkatinka
26. aug 2025

Tak napriklad aj docent na univerzite moze koncit o 16:00 alebo aj lekar v ambulancii.

modrahruska
26. aug 2025

Väčšina štátnych ústavov, ale tam zase sú odborne špecializované miesta ak nechceš robiť upratovačku alebo tak

oriesocek
26. aug 2025
@modrahruska

Väčšina štátnych ústavov, ale tam zase sú odborne špecializované miesta ak nechceš robiť upratovačku alebo tak

@modrahruska su aj miesta, kde nepotrebujes specializáciu typu recepcia, podatelna a pod. avsak tym, ze autorka ma iba gymnazium a nic ine bude to mat dost stazene a vlastne asi ani poriadne nevie co chce... bolo by dobre si dorobit nejaku aspon nadstavbu - alebo dalsie vzdelavanie.....alebo podnikat

mamina7070
26. aug 2025
@anonym_autor

@btus no najvyššie dokončené vzdelanie mám maturitu z gymnázia. A rada by som robila v robote čo má aspoň trochu perspektívu. Rozumej že mi to dá dáku knowledge použiteľnú ďalej. Konkrétny smer nemám lebo ponúk je aj tak žalostne málo. Ale naozaj určite nechcem robiť upratovačku alebo čašníčku alebo niečo podobné. Čisto z toho hľadiska že chcem sa aj niekam posunúť v tej práci aj sa niečo nové naučiť aj keď zarobím možno menej ako tá čašníčka

@anonym_autor a mas nejaku prax ? co si robila pred materskou?

lienka.7
26. aug 2025

@anonym_autor záleží odkiaľ si. Kamarátka robí v SP, chodi na 6., konci o 14.00. Detto iné úrady mas do 15-15.30 v pohode. Ďalšia takto robí na UPSVaRe.

Strana
z2