icon

Má zmysel vydržať výpovednú dobu alebo ísť na PN?

evak12
21. jan 2025

Dobry vecer, prosim o radu, dala som vypoved po piatich rokoch. Necitim sa tam uz vobec dobre, citim, ze uz len veduca caka kedy vypadnem, ked pride inspektorka, len sa zavru do kanclu a rozoberaju ma, robim tam 5rokov,ziadna marodka, robila som pol roka veducu, kedze nemal kto tak som to skusila, potom som veducu robit nechcela, zobrali kto sa prvy prihlasil a odvtedy to islo dole vodou... Proste psychicky, fyzicky uz to tam nezvladam... Mam vydrzat tych par dni, alebo odist na PN? Im to teraz vyhovuje, ze este som tam, kedze dve odchadzame a nemaju nikoho, ale mne je tam den co den horsie... Beriem Anafranil, a posledne dni si davam aj Laxaurin kvoli praci, prosim poradte, som strasne nerozhodna, boijm sa urobit sama nejaky krok, ktory potom ako sa poznam budem lutovat🙏

oceanahory
21. jan 2025

@evak12 Chod na PN...mne by to nestalo za to, psychicky sa nicit kvoli praci.

oriesocek
21. jan 2025

V stave ako píšeš na PN… akože kvôli práci byt na lexaurine je konečná… to za to nestojí…

stanulienkat
21. jan 2025

Neznasam ked niekto zneuziva Pn na taketo veci. Ale po precitani tvojho prispevku ti len poviem-chod na Pn! Nie je normalne, aby si musela pracovat pod Lexaurinom a byt v takom psychickom tlaku. Vyser sa na nich.

mamutka
21. jan 2025

@evak12 že sa vôbec pýtaš. Po tom, ako sa správali im dopraj, nech si to dopracujú

lonely66
Odpoveď bola odstránená
evak12
autor
21. jan 2025

@lonely66 ano strasne som vycerpana, unavena, ubolena... a sklamana z pristupu vedenia, ze jedna strana vypocuta samymi klamstvami a ja si mozem tak trhnut nohou.... Nechcem byt dlho doma, chcem si len par tyzdnou odychnut, lebo uz som raz tak ostala doma a nerobilo mi to dobre, vlastne aj teraz mam obavy ci tie tyzdne zvladnem doma, ale tak dufam, ze uz som silnejsia, ze si skoro najdem pracu🙏

lonely66
Odpoveď bola odstránená
purple_wolf
23. jan 2025

chod a porad to aj tej druhej... nech sa ta jezibaba stara