Mám dať výpoveď kvôli chorobe dcéry?
Ahoj neviem čo mám robit dcerka týždeň v školke týždeň doma či mám dať výpoveď
Neznesiem ten pohľad keď je chorá a ja musím byť v práci
Robím na polovičny úväzok na 3 dni v týždni
Keď ochorie mama pride k nej i
Vidím že v dnešnej dobe sa jedná iba o peniaze človeka aby robil a deti sa trápili
@1321987 ved ti mama pomaha, co by ine za to dali.
Akoze deti aby sa trapili? Ved detskymi chorobami prechadzaju vsetky deti a skolsky rok este len zacal, preco tolka zufalost?
@1321987 prosím ťa nedramatizuj. Keby si bola sama, tak by si urobila čo? Dieťa chodí do škôlky tri týždne, to koľko krát stihla byť chorá? Ak tie choroby nevychytá v škôlke, bude vymeškávať zo školy, na to sa už budeš môcť pozerať? A nie, nemusíš robiť, ak dokážeš vyžiť z najakých pasívnych príjmov. Ak také nemáš, tak nevymýšľaj. Nejaká viróza a ty hneď píšeš o trápení, sú mamičky, ktoré majú dieťatko ležiace, kŕmia ho sondou, odsávajú mu hlieny alebo nedajboh mamičky s deťmi na onkológii, tak sa upokoj, dieťaťu, ktoré chodí do škôlky sa už dá vysvetliť, prečol lieky treba
@1321987 panenka skakava, dieta ma 3 roky, da sa s nou komunikovat, dohodnut, ved nemas kojenca, ktory ti reve. Sa upokoj v prvom rade ty, ved takuto hysteriu prenesies na deti.
@1321987 panenka skakava, dieta ma 3 roky, da sa s nou komunikovat, dohodnut, ved nemas kojenca, ktory ti reve. Sa upokoj v prvom rade ty, ved takuto hysteriu prenesies na deti.
@0silvia0 veď ako jej to mám dať keď si nechce dať pekne jej vysvetlím poviem ukážem a nič nechce si dať ani do vody vypluje všetko
@0silvia0 veď ako jej to mám dať keď si nechce dať pekne jej vysvetlím poviem ukážem a nič nechce si dať ani do vody vypluje všetko
@1321987 no jedine dat na silu, veľmi dobre to poznám, koľkokrát mi syn aj lieky hneď vyzvracal.Bol to boj, dokým sa nenaučil prehltat tabletky
Syn bol zatial v skolke 3,5 dna 😅 🥴. Striedaju sa babky a manzel...ja to teraz musim potiahnut v praci. Mam stastie, ze mam taku pomoc, urcite sa nemienim vzdat prace kvoli tomuto obdobiu. Sice je to tazke, ale prezijeme.
Vsak robis len 3 dni v tyzdni co hystercis akoby si bola od nej kazdy den do 18stej prec
Moja mama robila 5-6 dní v týždni od rána skoro do večera a babky pomáhali ak trebalo ísť po mňa do škôlky, školy, alebo som bola chorá. A prežili sme. 3 dni v týždni nie je veľa. Tým, že odídeš z práce nezaručíš dieťaťu zdravie. Treba vydržať. Držím vám prsty
Tak si prestávam, ze dcéra isla do skolky ako 3 ročná. Takmer kazdy mesiac chorá, takto sme fungovali 3 roky. Ja pracujem od pondelku do piatku 8,5 hodiny. Mala som dat výpoveď? A to som nemala pomoc..
@anonym_415a3c sirup
@1321987 sirup pre deti máva väčšinou sladkú chuť. Vysvetlila si jej, prečo ho potrebuje? Že jej pomôže?
Chápem, je to ťažké, ale predstav si ma dieťa, ktoré má psychickú diagnózu. Dávaj takému lieky, choď s ním len k tomu lekárovi, že je choré. Ver mi, že by ťa rýchlo prešiel tento ,,smutný " prístup... Ja mám 2 deti, staršie má diagnózu, každý deň je boj(chvála bohu, v mojich očiach, viem ze sú matky, ktoré majú deti, ktoré majú horšie (optimizmus rodiča) ... Mladšie vidí, chovanie staršieho, dosť opakuje mnohé situácie. Ísť k lekárovi? Kde so starším som pravidelne? Ďakujem pekne... Viem, že ty to vidíš tragicky, aj ja by som to možno tak brala, ale stále treba vidieť, že mnoho ľudí to ma horšie a že my si žijeme rozprávku... Máš mamu, ktorá ti pomôže, verím ze dieťa je s ňou šťastné... ja začínam už riešiť lekárov a omnoho drsnejšie diagnozy, ako je choroba i s mladším dieťaťom... A to som bola zúfalá, keď to mladšie presne bývalo ,,len choré" v hpruckach každé 2 týždne, keď ma po pár mesiacoch po materskej vyhodili z roboty a ďalšie mesiace som bola doma, a museli sme s manželom všetko zvládnuť... Robota je dôležitá i peniaze to je jasne... Chápem, keď nieje iná možnosť, ale ty máš niekoho kto ti pomôže. A riešiš to len chvíľu.. Ver, ze môžeš byť vďačná za to čo máš.
A keď dáš výpoveď, lieky zazračne začne jesť?
Ty si uplne sialena 😂 co maju robit matky samozivitelky, matky so ZTP detmi, zeny bez pomoci babiciek. Dnes ide len o peniaze? Pred 40 rokmi bolo ovela lepsie ked „museli“ davat polrocne do jasli, ze?
Ved povedz rovno ze sa ti nechce robit a ostan doma ak si to financne mozete dovolit. Potom drzim palce na dochodku 👍
Daj výpoveď a buď doma až kým nezmaturuje
Poďme dať všetky výpovede a utierajme deťom riťky do 18tky. Však hádam sa nebudú trápiť 🤦♀️
Mám pocit že sa to skôr nechce do práce ani na tie tri dni. Asi 99% žien ti na horšie ako ty, je v práci 5 dní v týždni, aj na súdny ci 12 tky a tu sme my aj deti
@1321987 Chapem, ale vzdy to tak bolo. Aj my ako deti sme boli chori a rodicia si museli poradit.ci ocr alebo starymi rodicmi. Toto riesili a riesia maminy/rodicia vzdy.
@anonym_415a3c sirup
@1321987 som matka samoživiteľka, nikdy som s dcérou nebola na OCR počas škôlky a školy. Vždy ju strážila babka... A to som ťahala nadčasy, víkendy. Nikoho nezaujímalo v práci, že mám malé dieťa. A čo som mala zostať doma? Z čoho by sme žili? Nedramatizuj polovicny úväzok, na tri dni v týždni.. keď si môžeš dovolit nepracovat, nepracuj. Čo k tomu dodať?
Paneboze 🫣 neter tiez nechxela lieky. Davali sme nasilu a ano aj mne jej bolo luto ale nedala si povedat az ked presla na tbl tak je to lepsie. Ked to inak nejde bohuzial. Co by si povedala keby ti s nou nemal kto ostat? Ved neni sama
Nebudem ti písať “a hentý čo…” ale ty sa daj dokopy, ak budeš takáto hysterická, tak to dieťaťu vôbec nepomôže, ešte priťaží, lebo bude cítiť tvoju nervozitu. Navštív odborníka 🙈
Inak ja si pamatam ze so mnou bol bezne aj otec doma a aj babka. Som boka furt v skolke chora (priedusky) a prezila som to
Prehanas.Problem nema dcera,problem mas ty.Vyriesi si ho v hlave a dcera bude v poriadku.
Panenka skákavá. Predpokladám,že hovoríš o bežných detských chorobách. Ty sa daj rýchlo dokopy žena. Veď ti aj mama pomáha a robíš 3 dni v týždni. Čo by si preboha ešte chcela. Nechce sirup, daj na silu. Čo chceš mediátora? O robotu prísť, kvôli bežným detským chorobám. Čistá hlúposť.

@1321987 ved ti mama pomaha, co by ine za to dali.
Akoze deti aby sa trapili? Ved detskymi chorobami prechadzaju vsetky deti a skolsky rok este len zacal, preco tolka zufalost?