Mám dať výpoveď kvôli chorobe dcéry?
Ahoj neviem čo mám robit dcerka týždeň v školke týždeň doma či mám dať výpoveď
Neznesiem ten pohľad keď je chorá a ja musím byť v práci
Robím na polovičny úväzok na 3 dni v týždni
Keď ochorie mama pride k nej i
Vidím že v dnešnej dobe sa jedná iba o peniaze človeka aby robil a deti sa trápili
@1321987 Ak teda nechces, nepracuj. Ja som mala dve deti takto, co v prve obdobie, cca skoro 2 roky boli pomerne casto chore ( a my s nimi), ked nastupili do skolky. A to este neboli zvycajne naraz, ale takmer na striedacku. Pomahali moji rodicia. Inak sa nedalo. A to som aj ja byvala chora kazde dva-tri mesiace... Muz tiez.. preslo to. Vydrzala som. Ziadnu matku netesi, ked dietatu nieco je. Ale toto su bezne detske choroby. Moja bola aj hospitalizovana kvoli nejakej silnej gastritide, ja vtedy v novej robote.. nemohla som byt s nou tam.. malicka bola 3roky... Lenze peniaze sme potrebovali..
Posilnuj jej imunitu, D, C + imunoglukan .
@anonym_415a3c sirup
@1321987 ja ta uplne chapem🙂 moji su na 2.stupni a je mi velko tazko ked musim odist...kazdy sme inak citlivy..ide aj o diagnozy...moj ma astmu, tak je to o inom...nevsimaj si zle komentare...kazzdy je mudry za klavesnicou...Tiez som rada ak som doma a som s nimi, ja pomoc nemam ...iba manzela, ziadna babka, dedko a to mame dvojicky takze si to odkrutim vzdy 2 krat
Cítiš s ňou, to je jasne ale zas pre ňu medvedia služba…
Mám 3 deti každé malo problém zjesť lieky dobrovoľne. Hold dostali nasilu. Sirup je oveľa lepší ako tabletky.
Problém máš skôr ty. Moc si to pripustas.
Prepáč, ale vzchop sa, žena.
@1321987 daj výpoveď,aspoň uvolníš miesto inej mamičke,ktorá už má s dieťaťom prestrihnutú pupočnú šnúru🙄ty budeš jedna z tých,ktoré aj dýchajú za svoje dieťa...v budúcnosti na to len doplatíš🫣neexistuje aby s dospelou osobou cvičilo trojročné dieťa!!!
Mať tvoje problémy.....
Zrejme išla do škôlky neskoro. Ale ak ju necháš doma, imunitu neposilní, naopak. Chorľavieť bude ak znova nastúpi do kolektívu A čo horšie, bude to v škole. Neustále bude vymeškávať a pri určitom počte vymeškaných hodín, bude musieť ročník opakovať. A to pre dieťa je aj psychický šok. Treba vydržať a ak pomáha mama, je to ľahšie.
Ak tie choroby nevychytá v škôlke, bude vymeškávať zo školy. Toto je taká sprostosť, že až. Mám dieťa na strednej škole a nevychytávalo žiadne choroby ani vtedy a ani teraz. Bolo choré asi 3 krát v živote, všetko s ľahkým priebehom. Akurát sme dopriali imunitnému systému vyzrieť. Tzn. žiadne pchanie do škôlky v 3 rokoch medzi polochoré usoplené deti, od malička šport a otužovanie, zdravá strava a spánková hygiena. Dlhé dojčenie, žiadne očkovania (k tomu sme žiaľ dospeli príliš neskoro, následky si bude niesť celý život).
Ak tie choroby nevychytá v škôlke, bude vymeškávať zo školy. Toto je taká sprostosť, že až. Mám dieťa na strednej škole a nevychytávalo žiadne choroby ani vtedy a ani teraz. Bolo choré asi 3 krát v živote, všetko s ľahkým priebehom. Akurát sme dopriali imunitnému systému vyzrieť. Tzn. žiadne pchanie do škôlky v 3 rokoch medzi polochoré usoplené deti, od malička šport a otužovanie, zdravá strava a spánková hygiena. Dlhé dojčenie, žiadne očkovania (k tomu sme žiaľ dospeli príliš neskoro, následky si bude niesť celý život).
@zuzanaam ja nvm odkiaľ sa vzali to že vďaka dojčeniu sú deti menej choré ale je to sprostosť. Sú deti ktoré boli dojcene a sú viac choré než tie na UM. to isté škôlka bohužiaľ nie každý si môže dovoliť byť s dieťaťom doma dlhšie ako tri roky. A k očkovaniu sa nevyjadrujem
@zuzanaam ja nvm odkiaľ sa vzali to že vďaka dojčeniu sú deti menej choré ale je to sprostosť. Sú deti ktoré boli dojcene a sú viac choré než tie na UM. to isté škôlka bohužiaľ nie každý si môže dovoliť byť s dieťaťom doma dlhšie ako tri roky. A k očkovaniu sa nevyjadrujem
@anonym_0df342 vzali to odtiaľ, lebo v materskom mlieku matka odovzdáva dieťaťu protilátky, teda kým je dojčené, je chránené. Nehovoriac o ďalších faktoroch prítomných v mlieku, ktoré je tvorené organizmom matky dieťaťu na mieru. Učivo ZŠ biológia. Zaujímavé, že to zvyčajne aj funguje. Ale to bude tým, že tie deti nevedia, že by nemalo.
Podľa komentárov máš totálne rozmaznané dieťa, ktoré dospelého nerešpektuje. Takéto rozmaznávanie a nestanovenie mantinelov, pre dieťa v správaní znamená zanedbanú výchovu, ktorá sa ponesie aj do budúcna a o niekoľko rokov budeš plakať, lebo si s §ou neporadíš. Možno ti potom dôjde, že takýmto rozmaznávacím prístupom k benevolentnej výchove po vôli dieťaťa do 3 rokov si mu zničila život. To sa už nenapraví.
Normalne daj vypoved a sed s nou doma az do dospelosti.Ak nebude chciet ist do skoly,nenud ju,nech zostane doma do 18tky.Skolu nepotrebuje,tak isto ani ty pracu.Takze kludne daj vypoved a bud pri nej.
Inac ja som vzdy najskor dala caj,a potom sirup.Tym sa dieta oklame,ze aj 2krat je tam caj,a raz dva to vypilo.A dnesne sirupy uz maju aj prichute,aby to lepsie detom chutilo.
Nechce liek, dam nasilu. A hotovo. Ide o zdravie. Netreba ju ofukovat a lutovat. To co z takychto deti vyrastie ked ich mamicky budu stale len ustrachane a robit vsetko len aby nedajboze nezaplakali.
Das vypoved a ako tym dcere pomozes?, to jej na choroby nepomoze. Ci ju nechas doma stale a odhlasis aj ju? A ako si vybuduje imunitu. Do skoly bude musiet ist, ci aj skolu zrusis? Aj tam byvaju deti chore. Neboj, parkrat ochorie a bude dobre
@1321987 Samé výhovorky, takže je to tak, že sa ti nechce robiť👎
Das vypoved a ako tym dcere pomozes?, to jej na choroby nepomoze. Ci ju nechas doma stale a odhlasis aj ju? A ako si vybuduje imunitu. Do skoly bude musiet ist, ci aj skolu zrusis? Aj tam byvaju deti chore. Neboj, parkrat ochorie a bude dobre
@anonym_384a27 táto skupina vie iba ženy urazat nič iné pekné som sa opýtala ale vaše sprosté komentáre sú mi ukradnuté
@anonym_384a27 táto skupina vie iba ženy urazat nič iné pekné som sa opýtala ale vaše sprosté komentáre sú mi ukradnuté
@1321987 si sa pytala,ci mas dat vypoved kvoli chorobe malej.Tak ti baby pisali,ze by to bola riadna blbost davat kvoli tomu vypoved,ved tych chorob bude tolko,ze by si fakt radsej ani pracovat nemala.A naozaj su finty,ako dieta oklamat a dat mu ten sirup,ale aby kvoli tomu clovek daval vypoved a bol doma bez prace.A este sa na to pytat.U nas podava lieky muz,tak isto vcera letel s malym na chirurgiu,lebo si zlomil nohu v skole,no tak asi dam vypoved,lebo u nas tych zlomenin je tolko,ze az.A to male este zobral na pleco a odniesol zo skoly ako vrece zemiakov,ked sa mu nedalo chodit.
@1321987 si sa pytala,ci mas dat vypoved kvoli chorobe malej.Tak ti baby pisali,ze by to bola riadna blbost davat kvoli tomu vypoved,ved tych chorob bude tolko,ze by si fakt radsej ani pracovat nemala.A naozaj su finty,ako dieta oklamat a dat mu ten sirup,ale aby kvoli tomu clovek daval vypoved a bol doma bez prace.A este sa na to pytat.U nas podava lieky muz,tak isto vcera letel s malym na chirurgiu,lebo si zlomil nohu v skole,no tak asi dam vypoved,lebo u nas tych zlomenin je tolko,ze az.A to male este zobral na pleco a odniesol zo skoly ako vrece zemiakov,ked sa mu nedalo chodit.
@vladuska20 haha
Ak.myslis?
Ak.myslis?
@anonym_384a27 dobre veď dcérka buduje imunitu dva roky bola zdravá a to chodila medzi chorých Ludi a neochorela nikdy
Ja pracujem a budem pracovať len som sa chcela poradiť nič viac nie úrazky pocuvar
@anonym_384a27 dobre veď dcérka buduje imunitu dva roky bola zdravá a to chodila medzi chorých Ludi a neochorela nikdy
Ja pracujem a budem pracovať len som sa chcela poradiť nič viac nie úrazky pocuvar
@1321987 si trochu precitlivelá, veď nikto ťa neurazil. Niektoré odpovede boli trochu svojrázne, ale nikto neurazil, alebo nemal tu potrebu. Aj mojho syna som kvoli nemožnosti stráženia tahala v kočíku so sebou do nemocníc, k lekárom, autobusom, metrom, električkou v čase pandémie a nikdy neochorel. Potom nastúpil do školky a každý mesiac ťahal niečo domov. Aj som rozmýšlala stiahnut ho domov. No vravela som si, že tento rok prežit a bude lepšie. Tak sa aj stalo. Tým, že ty budeš s ňou doma, to nezlepšíš. 3 dni v práci a polovičný úvazok, babka na stráženie, úplný luxus, kto to má.
@1321987 a medzi tymi chorymi ludmi bola 4-8 hodin denne, jedla vedla nich(mozno sa od nich aj napila), spala vedla nich, hrala sa vedla nich, kychali pri nej?
@1321987 a medzi tymi chorymi ludmi bola 4-8 hodin denne, jedla vedla nich(mozno sa od nich aj napila), spala vedla nich, hrala sa vedla nich, kychali pri nej?
@anonym_7cdd18 to si nevyberies. Na každé dieta sa lepí choroba inak. Hlavne školka, sú tam hračky. Jedno dieta kýchne, zakasle a chytí hračku, možno dá do úst, alebo len chytne do ruky, do ktorej kašlalo a už to ide. Učitelky tiez nemozu každé 3 minuty vsetky hračky dezinfikovat. Moj syn sa zdravo premoril, školka v pohode a stačila chvilka co vlaku v detskim kupé, kde olizol jednu hračku po onom dietati a další den už nás aj urgentne hospitalizovali v nemocnici na dovolenke v zahraničí. Rovnako aj ja, Ked je niekto doma chorý, manžel má často angínu. Niekedy chytnem, niekedy nie. Chripku chytnem málokdy, angínu často. Možno sa dcera zoznamuje s novými bacikmi, na ktore je a bude citlivá. Ten pravý rok je naozaj často očistec, to len prežit. O taky rok a pol sa tomu budeš smiat.

Klud matko. Co by som ja dala za babku, ktora by mi tak pomohla. Toto skolkarske obdobie si musí odbit skoro každé dieta. O rok to bude dost možno lepsie. Prvý rok u nás o ničom.same choroby. Druhý lepsi, potom chorý sem tam,aj to nic hrozne. Dokrdy budeš s nou doma? Chora bude dokonca aj v škole. Asi nie vela, ale stane sa. Ale že by nezniesla sirup? Nás je autista, o to horsie,ale vždy si dá. Tak skusat, motivovat, hoc aj nasilu. Ved babka jej určite neublíži. Casom sa nauči a zvykne si. Co by som ja za to dala. Pošli babku k nám a ty buď doma 🙂