icon

Máte radi svoju prácu?

30ericka
20. okt 2023

Ahojte, máte radi svoju prácu/povolanie, ktoré vykonávate? Tešíte sa do práce? Alebo čakáte stále na piatok?
Strašne by som chcela zažiť prácu, do ktorej chodím rada a napĺňa ma. Mám prácu, ale necítim sa v nej dobre. Chcem vedieť ako to máte vy. 🙂

konikmodry111
20. okt 2023

Ja svoju pracu milujem, nedokázala by som robiť nieco a niekde kde mi to nevyhovuje

zmrzlinka2021
20. okt 2023

@30ericka

Ano, mam.

Kebyze nemam rada svoju pracu, odidem z nej. Nikdy (len v extremnych situaciach) by som nevykonavala pracu, ktora by ma frustrovala, nebavila.

Mam niekedy zle chvilky, som unavena, nemam naladu, je toho vela, ale nikdy nikde nie je vsetko len idealne.

Som toho nazoru, ze denne travit niekde 8 hodin uz musi stat za to.

doriiis
20. okt 2023

Áno mám rada svoju prácu,inak by som ju nerobila.

valeria_h
20. okt 2023

Milujem svoju prácu a teším sa z toho každý deň 🙂

buberova
20. okt 2023

Áno, mám 🙂

lucik194
20. okt 2023

ano, mam rada svoju pracu, robim ju uz x rokov a nevymenila by som zameranie co robim nikdy

bessie12
20. okt 2023

ano mam rada svoju pracu. Aj ked s hodinami je to take vselijake, ale kolektiv je super a cas ubieha rychlo.
@30ericka

beata79
20. okt 2023

@30ericka áno, doručovateľka

liusa82
20. okt 2023

no to záleží aký si typ.Podla toho sa nasmeruj.Ja napríklad neznášam ak mi niekto rozkazuje a diriguje ma.Mať šéfa to by bola pre mňa nočná mora a niekoho nebodaj poslúchať.Ich blbé príkazy.Tak som si to zariadila tak,že mám svoju súkromnú prax kde som iba ja sama a klienti, žiadne kolegyne,kolegovia, ani otravný šéf a mám svätý pokoj

kuki13
20. okt 2023

@30ericka mna bavila doteraz kazda...a ked prestala nahodou bavit po case, ihned som vymenila. V sucasnej som uz 9 rokov a stale super.

tenerifka
20. okt 2023

ano, mam velmi rada svoju pracu, tesim sa do nej a uzivam si ju, som sama sebe sef, pracujem s ludmi a kazdy deñ je v podstate iny, stretavam zaujimavych ludi, aj zname osobnosti. Nikdy neviem, co bude zajtra, kto k nam pride na veceru. Nehcela by som nic menit, chcem, aby to tak zostalo, pokial nepojdem do dochodku

hankab
20. okt 2023

@30ericka mala som to podobne velmi dlho, vystriedala som niekolko prac, kde ma bud isli zodrat z koze, alebo som mala blbych sefov, alebo protivnych kolegov, aj ked samotna praca ma bavila. Az teraz po dlhom case som nasla taku, do ktorej chodim rada, lebo ludia okolo mna su fajn (aj ked nie vsetci) a ani nemam pocit, ze chcu odomna jadrovu fyziku + vsetko, co kolegovia nechcu robit.
Mam ale aj dni, kedy ratam kazdu minutu a tesim sa domov 😅 aj dnes som sa uz tesila na vikend.

euka210
20. okt 2023

@30ericka ja som z tych, co sa tesim na piatok 😁
...ale je to aj o kolektive ako o samotnej praci. Niekedy je dobry den, niekedy ciste psycho.

kacena2022
20. okt 2023

@30ericka Aj ja mám svoju prácu rada,niekedy by som išla aj cez víkend do práce.Sme dobrý kolektív a každý deň je iný.Len počasie dá občas zabrať.

petamich
20. okt 2023

ja mam rada svoju pracu aj kolektiv je super a aj tak sa tesim na piatok 🙂

akvi
20. okt 2023

@30ericka nie som zamestnanec a užívam si moju prácu, teda práce, robím dve rôzne. Najťažšie pre mňa bolo odísť zo zamestnania, nie preto, že by som sa nevedela vzdať tej práce, ale kôli obavám, že čo ine budem robiť. Nakoniec sa mi to vyriešilo samé, šla som na MD a potom sme sa presťahovali mimo mesta, kde som pracovala, čiže po RD som začínala akoby odznova. Nič lepšie sa mi nemohlo stať.

andreakotesova
20. okt 2023

Veľmi ma baví moja práca, mám ju rada 💗

petuska1989
20. okt 2023

@30ericka po 11 rokoch odchadzam do novej prace, takze sa momentalne velmi tesim... Este terajsia praca mi uz nic nedava, nikam sa neposuvam a to ma nebavi... Pred 6 rokmi som tam totalne vyhorela, ale otehotnela som, tak som to nejako preckala zubami-nechtami a po rodicovskej som bola rada, ze sa mam kam vratit.. Ale to uz nechcem zazit, to boli strasne pocity.. Takze dufam, ze nova praca ma naplni a bude to to prave orechove.. 😁

mirkam3
20. okt 2023

@30ericka ja mám rada svoju prácu- obsahovo ma napĺňa, presne toto som chcela dlho predtym robit. Finančne tiež. A čo sa tyka kolektívu, mala som to šťastie, že som si budovala team, kde sa z kolegov stali kamaráti. Vzťahy mame korektné, samozrejme občas musím byt na podriadených dôraznejšia, ake nemrnila by som ich ani za nic. Oni mna dufam tiez nie 😉😂.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
ysseba
20. okt 2023

Ja mam svoju pracu velmi rada, aj vedenie a kolektiv je fajn. No napriek tomu sa vzdy kazdy jeden tyzden tesim na piatok. Doma je doma 🤷🏼‍♀️😂

anetka34
20. okt 2023

Toľko krásnych a pozitívnych odpovedí. Radosť to čítať. Veľmi Vám to všetkým prajem. A tiež verím, že sa aj mne opäť podarí nájsť prácu, do ktorej sa budem tešiť.

nifnea
21. okt 2023

Aj ja mam svoju pracu velmi rada, vobec mi nevadi ci je nedela, piatok alebo pondelok. Len mam zmluvu na dobu urcitu a potom je to v otazkach. Nerada by som o tu pracu prisla tak sa snazim najlepsie ako viem.

medda_beda
21. okt 2023

Robila som už kadečo takže zatiaľ môžem povedať, že ma moja práca baví, robím ju už niekoľko rokov.Nevravím, že je vždy všetko dokonalé, ale vážim si také obyčajné veci ako je ľudská dôstojnosť.
Nenávidela som práce kde si človek nemôže napríklad sadnúť už len z princípu, že do práce sa chodí trpieť 😂.
Teraz sa cítim potrebná a nechodím domov unavená.

maminkadeticiek
21. okt 2023

Milujem.Mam krasnu zmysluplnu pracu v ktorej navyse velmi dobre zarobim a mam fantasticky inspurativny kolektiv a sefku ktora nielenze podporuje moje napady ale aj plne respektuje moje materinske povinnosti.Boze naozaj milujem a vazim si ze mam pracu aku mam.🙏

lili929
21. okt 2023

Vau, kazdy tu miluje svoju pracu.

Keby tu prisla napisat ta pani predavacka, co bola vcera za lahodkovym pultom v Kauflande a ked sa obzrela na ten nekonciaci rad ludi a povzdychla si, bola by som si rada precitala, ci aj ona miluje svoju pracu 🙂

Podla mna zbytocna tema, malo kto ti tu pride napisat, ze neznasam svoju robotu.

Ja mam dobru pracu, ma skoro same pozitiva, ale teda ze by som ju milovala... Beriem to ako nutnost, aby som dokazala slusne zit. Nechodim tam s odporom ale ani neskacem 2 metre do vysky v nedelu vecer, ze jupiiiiii zajtra zase do prace. 😏
A myslim, ze takto to ma vacsina ludi, len sa s tym neprizna.
Lebo hned by prisli hejty typu "tak rob nieco ine, pracuj na sebe, zmen svoj zivot..."

hankab
21. okt 2023

@lili929 ja napriklad nemam problem sa priznat, ze bolo vela prac, ktore som vyslovene neznasala a trpela som v nich ako pes 🤣 vzdy ma to nutilo hladat nieco ine, lepsie. Lenze mnoho ludi sa radsej donuti zostat v danej praci, lebo okolie by ich sudilo za to, ze casto striedaju povolania. Mne to za to nestoji, niekde sa roky trapit a mas depresiu z prace, travim v nej priiiilis vela casu na to, aby som tam zostala len kvoli peniazom a nazorom inych ludi. Ved si zoberme, ze naozaj vacsinu dna clovek stravi chystanim sa do prace, kvoli nej rano vstavame, cestujeme, sme v nej od 8 do 24h + cesta domov.
Za posledne 3 roky som menila 4x, uz som bola zdeptana, lebo hlavne rodina riesila, ze neviem nikde vydrzat. A napokon sa podarilo.. nemozem povedat, ze ju milujem, jasne ze keby mam na vyber zostat doma a dostavat prachy za nic, tak tam nechodim 😅 no ale je to podstatne lepsie a znesitelnejsie ako v tych predoslych.
Mam ale to stastie, ze robim odbornejsiu kancelarsku pracu a vyrastala som v dobe, ked boli vacsie moznosti vzdelania ako mali nasi rodicia napr., takze mam na vyber. Ak by som nemala vzdelanie a mala robit predavacku, upratovacku, kopat kanale alebo robit smetiarku, asi by som nemala moc na vyber a musela som sa zmierit s tym, ze svoju pracu nemam rada a chodim tam kvoli peniazom.

medda_beda
21. okt 2023

@lili929 Ja ti kľudne napíšem ako som ,,milovala,, niektoré práce, keď som s úsmevom na tvári podpísala výpoveď :D.
Ako som sa znechutene tvárila keď kolegovia akceptovali buzeráciu alebo ešte lepšie keď sa smiali, že lepšiu prácu už nenájdem.

Chválabohu som vždy dúfala, že sa posuniem ďalej a priala by som si aby som v takej pohode ostala až do dôchodku lebo viem čo to je prácu nenávidieť.

lindus_esterka
21. okt 2023

Svoju prácu mam rada, ale neznamena to, ze sa neviem dočkať piatka 😁

alickapusinka
21. okt 2023

Ja tiež mám rada svoju prácu aj podnikanie aj popritom veľa iných aktivít ale som v jednom kolotoči.