icon

Milujete svoju prácu, alebo ju máte iba kvôli peniazom?

26. mar 2022

Alebo ju máte iba kvôli peniazom?

Strana
z2
bambulienka25
26. mar 2022

Aj aj 😅

veronikaszabova
26. mar 2022

Hej, mam super robotu, do ktorej chodim rada a s usmevom.

brembo
26. mar 2022

Mám prácu,ktorá ma veľmy baví a nie je vôbec zle platená

danulicek
26. mar 2022

Milujem svoju robotu, nevnímam ju (99percent času) ako robotu, ale ako hobby, citim sa tam dobre, mam skvelý kolektív, štýl prace mi maximalne vyhovuje, i keď robím prakticky bez pevnej pracovnej doby. Smska z banky raz mesačne je len prijemny bonus 😁

oliviakatka
26. mar 2022

Prave som chcela nadhodiť tému, či byť v (na tunajšie pomery) nadštandardne platenej práci ktorá je fyzicky náročná, kolektív je na 💩, každé ráno stiahnuty žalúdok, ALE nikto nehundre ak potrebujem byť s chorým dieťaťom doma, pracovný čas je flexibilný, šef fajn...
Alebo vziať prácu ktorá je fyzicky nenáročná, za mizerný plat, kde je psycho šéfka ale skvelý kolektív - proste po pracovnej dobe čistá hlava, žiaden stres, no fixný pracovný čas, každé voľno sa vopred 'nadrába'

sima1415
26. mar 2022

Kvôli praxi :D

pribinak
26. mar 2022

Aj, aj. Sme veľmi fajn kolektív, poznáme sa celé roky, stretávame sa aj mimo prace.

Ale moja praca má uspokojuje aj finančne, ale mam uspokojené aj profesne ambície a to je dôležité

floren
26. mar 2022

aj aj, už sa teším, kedy sa vrátim po RD

ruzasipova
26. mar 2022

Mam rada svoju pracu, ja sa tam chodim zabavat.

mirkasmile
26. mar 2022

No ja už konečne nerobím 🙏 v ktorej som bola iba skrz koronu, a kvôli peniazom.
Teraz od 1.4. nastupujem do stajne práce, ktorá ma bavila a ešte aj plat budem mať vyšší, jak v herni 😀

dskjhfdlkdjhl
26. mar 2022

Mam pracu, ktoru som si sama vybrala, bavi ma, plat beriem ako fajn bonus k tomu😉

autor
26. mar 2022

A čo všetky robíte, keď vás to tak baví? 😀

marca12
26. mar 2022

Ja po rokoch trapenia mam pracu,ktora ma bavi,mam dobry kolektiv,fajn sefa a aj vyplata vyzera dobre.

angelous1991
26. mar 2022

Ja som kadernicka a keďže ma moja práca veľmi baví a je to v podstate koníček , tak mám to šťastie že robím to čo ma baví a ešte mi za to aj platia 😄

mirkasmile
26. mar 2022

@marca12 tiež som na tom podobne 🙏

sense
26. mar 2022

Svoju prácu síce nemilujem, ale mam ju rada, a mam ju aj kvôli peniazom

malasue
Autor odpoveď zmazal
katkamatka7
26. mar 2022

Naučila som sa svoju prácu milovať aj napriek počiatočným nepohodám a neustála potreba hľadania riešení mi dáva výzvy tešiť sa na ďalšie úlohy, na kolektív, na ďalšie podnety, ako túto radosť a lásku šíriť.

simik22
26. mar 2022

Nedá sa povedať, že ju doslovne " milujem". Ale nechodím tam so stiahnutým žalúdkom. Mám ju rada. Baví ma . Aj keď som priamo v práci sama, dookola sme fajn kolektív. A nezarobim najhoršie .

tncka
26. mar 2022

Mna teda praca vobec nebavi,uctovnik,mam z nej povacsinou stres a min. 100x som si povedala ze upratovackam sa zije lepsie,hodi metlu do kuta a ma pokoj. Ja rozmyslam este aj v noci ci je vsetko ok,podane,ci som na nic nezabudla atd. Platovo fajn,3-4 nasob.zdrav.sestry ked uz tu padali sumy. Ine robit neviem takze zmena nepripada do uvahy😏

samanta44
26. mar 2022

Po x rokoch mam pracu ktora ma skutocne bavi aj kolektiv super

simik22
26. mar 2022

@tncka zarobis 3000- 4000 ako účtovníčka?

kornelies
26. mar 2022

@simik22 Moze, ak ma vlastnu firmu, tak to dokaze..Hlavne musi vediet spravne uctovat a ludia sa odplatia. 😉

tncka
26. mar 2022

@simik22 ano ale je to na nervy to mi ver

elementissa
26. mar 2022

Milujem svoju prácu, je to miesto, kde sa cítim uznaná, ocenená, úspešná a prínosná. Mám úžasných kolegov, sme ako taká veľká hlučná veselá rodina, mám skvelých šéfov, možnosti, projekty, v ktorých sa môžem vyžiť. Peniaze sú len prostriedok na prežitie. Keby som ich mala toľko, že už do konca života robiť nemusím, lebo by som pohodlne žila a nepotrebovala vôbec rozmýšľať nad tým, čo vyjde a čo nie, aj tak by som tú prácu robila, lebo mi prináša nesmiernu radosť a naplnenie. Moja práca je moje najobľúbenejšie hobby

marca12
27. mar 2022

@tncka lenze ta upratovacka robi za min.mzdu. mozno hodi metlu do kuta a ma pokoj,ale kde si zrelaxuje bolave nohy,krize za taku almuznu?

sandra811
27. mar 2022

Tak ja tu budem asi jediná 😀do práce chodím len kvôli peniazom ☺️

mirkasmile
27. mar 2022

@sandra811 suma sumáru, keby do práce chodiť nemusím, tak nechodim 😀 čiže hlavne kvôli peniazom tam chodím.

suge
27. mar 2022

Mám svoju prácu rada, živí ma, šatí ma, platí mi účty. Tiež mi dáva možnosť byť s ľuďmi a pre ľudí. Ale žeby som ju milovala, to nie. Práca je pre mňa vec a veci sa nemilujú, ale používajú.🙂

babulkomale
27. mar 2022

Minule tu bola burka v serbli kvoli zenam v domacnosti, ktore nemusia chodit do prace a venuju sa rodine. Nemusela som nutne ist do prace, ale neodolala som ponuke prace, vo vsetkom mi vysli v ustrety, hlavne prac.cas, isla som tam preto ze ma to neskutocne bavi, vyzijem sa tam a ma to pre mna viacero príjemných bonusov 🙂
Takze nemusim a pracujem, najlepšia kombinacia 💖

Strana
z2