Milujete svoju prácu, alebo ju máte iba kvôli peniazom?
Alebo ju máte iba kvôli peniazom?
Hej, mam super robotu, do ktorej chodim rada a s usmevom.
Mám prácu,ktorá ma veľmy baví a nie je vôbec zle platená
Milujem svoju robotu, nevnímam ju (99percent času) ako robotu, ale ako hobby, citim sa tam dobre, mam skvelý kolektív, štýl prace mi maximalne vyhovuje, i keď robím prakticky bez pevnej pracovnej doby. Smska z banky raz mesačne je len prijemny bonus 😁
Prave som chcela nadhodiť tému, či byť v (na tunajšie pomery) nadštandardne platenej práci ktorá je fyzicky náročná, kolektív je na 💩, každé ráno stiahnuty žalúdok, ALE nikto nehundre ak potrebujem byť s chorým dieťaťom doma, pracovný čas je flexibilný, šef fajn...
Alebo vziať prácu ktorá je fyzicky nenáročná, za mizerný plat, kde je psycho šéfka ale skvelý kolektív - proste po pracovnej dobe čistá hlava, žiaden stres, no fixný pracovný čas, každé voľno sa vopred 'nadrába'
Kvôli praxi :D
Aj, aj. Sme veľmi fajn kolektív, poznáme sa celé roky, stretávame sa aj mimo prace.
Ale moja praca má uspokojuje aj finančne, ale mam uspokojené aj profesne ambície a to je dôležité
aj aj, už sa teším, kedy sa vrátim po RD
Mam rada svoju pracu, ja sa tam chodim zabavat.
No ja už konečne nerobím 🙏 v ktorej som bola iba skrz koronu, a kvôli peniazom.
Teraz od 1.4. nastupujem do stajne práce, ktorá ma bavila a ešte aj plat budem mať vyšší, jak v herni 😀
Mam pracu, ktoru som si sama vybrala, bavi ma, plat beriem ako fajn bonus k tomu😉
A čo všetky robíte, keď vás to tak baví? 😀
Ja po rokoch trapenia mam pracu,ktora ma bavi,mam dobry kolektiv,fajn sefa a aj vyplata vyzera dobre.
Ja som kadernicka a keďže ma moja práca veľmi baví a je to v podstate koníček , tak mám to šťastie že robím to čo ma baví a ešte mi za to aj platia 😄
@marca12 tiež som na tom podobne 🙏
Svoju prácu síce nemilujem, ale mam ju rada, a mam ju aj kvôli peniazom
Naučila som sa svoju prácu milovať aj napriek počiatočným nepohodám a neustála potreba hľadania riešení mi dáva výzvy tešiť sa na ďalšie úlohy, na kolektív, na ďalšie podnety, ako túto radosť a lásku šíriť.
Nedá sa povedať, že ju doslovne " milujem". Ale nechodím tam so stiahnutým žalúdkom. Mám ju rada. Baví ma . Aj keď som priamo v práci sama, dookola sme fajn kolektív. A nezarobim najhoršie .
Mna teda praca vobec nebavi,uctovnik,mam z nej povacsinou stres a min. 100x som si povedala ze upratovackam sa zije lepsie,hodi metlu do kuta a ma pokoj. Ja rozmyslam este aj v noci ci je vsetko ok,podane,ci som na nic nezabudla atd. Platovo fajn,3-4 nasob.zdrav.sestry ked uz tu padali sumy. Ine robit neviem takze zmena nepripada do uvahy😏
Po x rokoch mam pracu ktora ma skutocne bavi aj kolektiv super
Milujem svoju prácu, je to miesto, kde sa cítim uznaná, ocenená, úspešná a prínosná. Mám úžasných kolegov, sme ako taká veľká hlučná veselá rodina, mám skvelých šéfov, možnosti, projekty, v ktorých sa môžem vyžiť. Peniaze sú len prostriedok na prežitie. Keby som ich mala toľko, že už do konca života robiť nemusím, lebo by som pohodlne žila a nepotrebovala vôbec rozmýšľať nad tým, čo vyjde a čo nie, aj tak by som tú prácu robila, lebo mi prináša nesmiernu radosť a naplnenie. Moja práca je moje najobľúbenejšie hobby
Tak ja tu budem asi jediná 😀do práce chodím len kvôli peniazom ☺️
@sandra811 suma sumáru, keby do práce chodiť nemusím, tak nechodim 😀 čiže hlavne kvôli peniazom tam chodím.
Mám svoju prácu rada, živí ma, šatí ma, platí mi účty. Tiež mi dáva možnosť byť s ľuďmi a pre ľudí. Ale žeby som ju milovala, to nie. Práca je pre mňa vec a veci sa nemilujú, ale používajú.🙂
Minule tu bola burka v serbli kvoli zenam v domacnosti, ktore nemusia chodit do prace a venuju sa rodine. Nemusela som nutne ist do prace, ale neodolala som ponuke prace, vo vsetkom mi vysli v ustrety, hlavne prac.cas, isla som tam preto ze ma to neskutocne bavi, vyzijem sa tam a ma to pre mna viacero príjemných bonusov 🙂
Takze nemusim a pracujem, najlepšia kombinacia 💖

Aj aj 😅