icon

Muž pracuje v prostredí polonahých žien

ivv8
11. nov 2017

Ahojte slečny, dámy, mamičky...
Priateľ pracuje v nočnom klube ako sbskar, pracuje každý piatok a sobotu popritom má aj druhu prácu ale prioritne mám problém s touto. Vedeli by ste Prekusnut fakt že vás muž sa 2x do týždňa pohybuje v prostredí polonahych žien ktoré s ním koketujú? Každý víkend sa doma vždy pohadame a vždy je hádka kvôli tomu istému. Sme spolu krátko no ja ho milujem, viem, že aj on mna no prácu by kvôli mne nenechal dlho o ňu bojoval a zarába tam nadštandardne.
Býva u mna, v mojom byte a kvôli hádkam kvôli jeho práci sa chce každý týždeň sťahovať... stále je to o tom istom. kamaratky mi radia že od takého chlapa ruky preč, že určite neodolá tým naporom tuctov žien ktoré ho tam balia každú noc. Čo myslite ?? Ďakujem za nazory

Strana
z3
kllamarka
11. nov 2017

Sak je to len robota. Stetky su na kazdom rohu, nie len v robote ;)
V klude.
Alebo si ho zabal do alobalu, nech sa na neho ziadna nelepi 🙂

deti95060810
11. nov 2017

aby odolal takému pokušeniu tak

1. musel by byť homosexuál
2. mať vek 80+
3. byť do teba neskutočne zaľúbený
4. byť veľmi čestný muž

tento druh práce by mi asi vadil u partnera....🙄

beky1813
11. nov 2017

Vedela si kde robi? Vedela, tak si si s nim nemala zacinat, ked si ziarliva. A to si tak s nim, ked vies, ze s nim koketuju? Ci to mas len od prajnych kamosiek? Ak nevies prekusnut jeho pracu, radsej sa s nim rozid, takyto vztah je o nicom

katkabalon
11. nov 2017

Ked mu budeš robiť peklo doma, tak určite neodola 🙂. Ja si myslím ,že kto chce priležitosť si najde, ked je rozumny chlap a vie čo by stratil, keby sa niečo zomlelo tak určite nebude riskovať. Ale ked citi doma nepohodu, tak tu pohodu bude hľadať inde .

ivv8
autor
11. nov 2017

Viem že s ním koketujú, sám sa mi priznal že sú dni kedy di od neho vypýta číslo 5/6 dievčat za večer. Ja sa pýtam na názor druhých či je to v poriadku a mám sa odosobniť a nemyslieť na to, alebo to nemá perspektívu, že raz proste podľahne lebo je to skratka vždy IBA MUŽ. 😑

bosoriak
11. nov 2017

@ivv8 Ak mu neveris uz teraz, ked ste spolu kratko, tak to nema zmysel. Ja napriklad mam uplnu doveru k manzelovi, ale tak pri troch detoch, spolocnych majetkoch a 13 rokom spoluzitia uz si to mozem dovolit. Ale bolo to tak od zaciatku. A navyse si neskromne myslim, ze vyzeram dobre, aj vtipna som, aj blba nie som uplne (vezmuc do uvahy tie 3 deti 😀 ), aj sa spolu nasmejeme, takze taku by tak lahko nenasiel. A zahodit to kvoli par chvilam sexu, ktory ma doma aj tak lepsi, sa mu asi tiez neoplati.

Vidis?
Zapracuj na svojom sebavedomi a potom tvoj partner moze pracovat aj ako tyc pre stripterky a nebude ti to vadit. Chyba je v tebe, nie v nom, necudujem sa, ze sa chce stahovat. Ja by som s podozrievavym a ziarlivym partnerom nevydrzala ani minutu.

Vela zdaru.

bosoriak
11. nov 2017

@ivv8 IBA MUZ? Pises, akoby nevera bola vysadou muzov a pritom to vobec nie je pravda. Myslim si, ze svojim spravanim ho tak akurat zenies inym do narucia.

katkabalon
11. nov 2017

tak zasa nemusel ti to hovorit keby nechcel, ale chce aby si vedela aky je žiadany, aby si si aj ty jeho važila, jemu to zvišuje sebavedomie 🙂, predpokladám že aj ty si veľmi atraktívna žena a možno sa cíti neisto, ked niekde spolu idete . Muži fungujú veľmi jednoducho potrebuju sex, jedlo , a veľa podpory a povzbudenia aky su super a ked to majú tak su spokojny a nehľadajú inde 🙂

fokuska
11. nov 2017

@ivv8 Zeny v nocn

fokuska
11. nov 2017

@ivv8 Pardon, som to odoslala nechtiac :(
Takze zeny co pracuju v nocnom klube a beru od chlapov peniaze za to co tam robia, balia tvojho chlapa aby to s nim robili zdarma?

lilyianka
11. nov 2017

@ivv8 ak by ta chcel podviest, nemusi robit ani v nocnom klube plnom polonahych dievcat...proste by ta podviedol aj s oblecenou 😎
Moj brat sem tam po vikendoch robi vyhadzovaca v jednom klube a tiez ho tam vselijake balia, ale teda on a aj jeho zena su s tym uplne v pohode...asi zato, ze manzelka sa o seba stara a ma zdrave sebavedomie....nikdy mu nerobila sceny a za tych 20r co su spolu si uplne veria
Druhy brat robi prevadzkara v par podnikoch..v jednom sa konaju akcie kde sa mu napr aj dnes budu premavat baby hore bez...a? Minule sme na takej akcii boli aj ja s muzom aj bratova zena a vsetko v pohode...
Pozriet nech sa pozru, aj ja rada pozriem na pekneho chlapa a to je cele...

janinah
11. nov 2017

vymeň ho za gynekológa😉
a teraz vážne-je to len o tebe a na tebe,ak sa nevieš v hlave nastaviť tak,že mu veríš,tak odíď,druhá vec je ,že toto nie je práca pre poriadneho chlapa,také prechádzanie sa pomedzi ženštiny a možno raz za mesiac nejakého nespratníka vyhodí cez dver,toto ho naplňa pracovne? by ma to nudilo....

ivv8
autor
11. nov 2017

Takze takto; niesom žiadna stíhačka, ale ten pocit že jeho celu noc balia ženy vytvára vo mne neistoty, preto sa obraciam na vás, na vás názor, či vy by ste s tým boli pohode.
Nočný klub rozumejte ako bar nie striptízový podnik, polonahé dievčatá rozumejte 20rocne podnapite slečny v minisukniach nie niake striptérky.
paradoxom je že by som nemala problém s tým keby ide na pánsku jazdu s chalanmi, hocikam, hocikedy ale keď ide do prace tak mi naskakuje husina ježia sa mi vlasy a bez poháriku vínka by som to asi nedala. Čiže myslite že mu to mám tolerovať, začať verit a dúfať v to že sa nič nestane ?

pininka
11. nov 2017

@ivv8 podla mna by si mu maa verit a prestat sa hadat, lebo sa rozidete kvoli tebe a nie kvoli moznej nevere. Je x dalsich prac, kde sa muzi mozu dostat do pokusenia, navyse ak chlap chce, zacne si aj s jedinou kolegynou v robote. Ja si myslim ze vacsina sbskarov uz ma tych podnapitych 20tok plne zuby, lebo s nimi maju len problemy.

janinah
11. nov 2017

@ivv8 nebola by som v pohode,ale paradoxne nie kvôli tým slečnám/alebo možno tak na 10%/ ,ja by som si nevedela vážiť chlapa,ktorý má takú robotu o ničom a je s ňou spokojný a nedajbože toto mieni robiť do dôchodku /ale to som ja/...neber to ako podceňovanie,viem,že každú prácu musí niekto robiť,ale mladý zdravý chlap a zmôže sa "až" na toto? hmm

1andrea111
11. nov 2017

@janinah ale pisateľka píše, že on to má len ako druhú prácu

pininka
11. nov 2017

@janinah no kazdy nemoze byt jadrovy fyzik. Si myslim,ze urcite kym je slobodny a bezdetny radsej robit toto. Chalan ma dve roboty,takze to asi nebude nejaky blby flakac.

malasandrika
11. nov 2017

Podľa mňa zbytočne zveličuješ a určite ho celú noc ženy nebalia. Môj ex mal rovnakú ,,brigádu” a teda väčšinou sa smiali s chalanmi na tých chudinkách. Ale je to o chlapovi - mal aj single kolegu, ktorý si tak hľadal ženy na pobavenie. Detto ja som brigádovala v podniku v Starom meste a sme si robili srandu zo snaživých žien. A úprimne 20 podnapitá slečna by pre mňa nebola konkurencia. Ty najlepšie vedieš s kým žiješ

malasandrika
11. nov 2017

*najlepšie vieš

obsadenemeno
11. nov 2017

@ivv8 istotu nemas nikdy. Ako to pomaha tomu vztahu, ked mu kazdy vikend robis peklo?
Pacilo by sa ti viac, ak by tu pracu "kvoli tebe" nechal a nemali by ste dostatok penazi, kedze pises, ze tam zarobi nadstandartne?
Tak to byva v zivote, niekde ti prida, niekde uberie. Tak si zrovnaj priority, co vlastne chces.
A btw, zeny su vsade. Ked ta chce podviest, podvedie a to nemusi robit v klube. Inak - pocitam ze pocas prace ma zakaz pozivania alkoholu a ver mi, normalnemu solidnemu triezvemu chlapovi opite zeny velmi atraktivne nepridu.

katusikkk
11. nov 2017

Poznam to prostredie (nie pracovne.)Ma to iba 2 body.
1.,Chlapom sa take zeny hnusia.Myslim lahke zeny,ktore by si predstavili ako matky a manzelky.Nikdy by ju v tomto za teba nevymenil.
2.,Kazdy chlap je len chlap.
Dalej asi nemusim pisat.

sense
11. nov 2017

To uz neviem aky musi byt chlap chudak ked by sasom nechal zbalit podnapitou slecnou...ozaj lenchudak kt nevie ako inak sa dostat zenskej pod suknu...

Predpokladam ze tuto pracu robil ked ste sa spoznali, tak ak ti to vadilo nemala si si s nim zacinat....moj tiez robil kedysi za mladych cias vyhadzovaca a doteraz tvrdi ze nie je nichorsie ako pripita zenska...

nenuska25
11. nov 2017

@ivv8 osobne si myslím, že keď ti to vadí, tak nezáleží na názore ostatných...Buď ti to raz vadí a toho pocitu sa len tak nezbavís, alebo si s tym okej. Zjavne je však, že teba sa tyka tá prva možnosť..rob tak, aby bolo tebe dobre. Deti spolu (aspoň nespomínas) nemate, tak proste mu daj ultimatum, buď si nájde nieco ine alebo cau. Viem, nie je to jednoduché, ale ver mi, že ten pocit ta znici a budete sa hádať dookola...poznám to

lilyianka
11. nov 2017

@ivv8 ty hlavne zapracuj na svojom sebavedomi...a prepac,ale to fakt ziarlis na nejake 20tky podnapite v minisukni? Ty si myslis, ze toti fakt chlapov rajcuje? Spita 20tka???

tami2014
11. nov 2017

@bosoriak Top koment!

@ivv8 Kto chce podviest podvedie. A nemusi pracovat v nocnom klube. Kto nechce, nepodvedie aj keby co bolo-ano, su aj taki.
Ako uz bolo napisane- vhanas ho svojim spravanim do cudzej naruce. Podvedie ta a ty povies:-Vidis, ja som to vedela.- Pritom, keby si na dovere zapracovala uz teraz a hlavne mu ukazala, ze ma doma nieco o co sa neoplati prist kvoli par chvilkam, zilo by sa vam obom lepsie. Tolko moj skromny nazor. A este dodam, ze mne osobne sa paci, ze ti povedal o tom, ako mu zeny strkaju cisla. Vobec si o tom nemusela vediet.

janulka1802
11. nov 2017

@katusikkk by si neverila ale sú určite typy mužov pre ktorých sú ľahké devy atraktívne natoľko že ich vymenia za svoje manželky to sú takí ktorí rozmýšľajú skôr rozkrokom

ivv8
autor
11. nov 2017

Áno ziarlim na pripite 20tky, pretože viem čoho sú ženy schopne, a tak isto poznám aj mužov a veľa z nich ( nehovorím že všetci ) sa riadia heslom čo oči nevidia srdce neboli.. ja mám sebavedomie dosť veľké, som sama so sebou spokojná i keď priznávam, že jeho občasne narážky na moju osobu že by mi nezaškodilo trochu fitka a pod, mi ho dosť podkopávajú. Niekedy mám pocit, že výzor tých podnapitých 20tok sa mu páči a rad by to mal aj doma v triezvom vydaní. kazdopadne odpoved ktorú som hľadala som dostala, ďakujem za názory. Pokúsim sa to tolerovať, uvidím či to dokážem. 🙂

tami2014
11. nov 2017

@ivv8 Teraz som precitala tvoju reakciu. Ziarlis v podstate na pubertiacky? Aku mas potom mienku o sebe? A o nom? Mna by na jeho mieste urazalo, ze ma obvinujes z pretahovania poloozratych polonahych cucoriedok.
Ty si iste krasna zrela zena. Neboj sa, nic sa nestane. Predsa ta lubi. Nie je to najviac?

maciatkolulu
11. nov 2017

@bosoriak ako nechcem byt hnusna, tiez spolocne majetky, dve deti, 11rokov spolu, tiez som si dovolim neskromne 😅 tvrdit, ze som pekna, aj mudra😉 a aj vtipna a bum, uz som davno rozvedena a druhy x vydata a mam uzaj dalsie dieta, takze tak. Skor si myslim, ze zena ma byt vzdy pripravena na vsetko....

zlevysavam
11. nov 2017

@janulka1802 Vsak taki nech si kľudne idú...

Strana
z3