Mystery shopping a sprístupnenie nahrávky
Dobry den, nie je podla vas protizakonne aby mystery pri rozhovore nahraval zamestnanca bez jeho suhlasu a este tuto nahravku spristupnil 3tej osobe?
Akože fakt tu riešite, či niekto niečo podpisoval? Mystery je častou formou kontroly v bankách (či pracovníci bank nezavádzajú klientov, či rozhovor s klientom prebehol tak ako mal, napr. či ho oslovil na nový produkt a podobne). Asi ste už každá bola v ktorejkoľvek banke. A teraz ruku na srdce, keď ste si zakladali účet, alebo ste tam vošli, podpisovali ste niečo, že vás môžu monitorovať? Predstavte si, že každé jedno pracovisko musí byť monitorované kamerou. A zreteľne. A dokonca, ak mal klient slnečné okuliare a čiapku, na našu výzvu si to musel zložiť.
A ako píše @kadri výkon práce nie je prejav týkajúci sa osobnej povahy. Však keď príde klient, pracovník nepovie: "Som Jožko Mrkvička, bytom Bratislava, narodený v roku Pána...", ale rieši klientove potreby, nie svoje...
@nemezys ci si vedome podpisala alebo nie je bezpredmetne, banka to ma osetrene, vsade su nalepky a uz z toho je zrejme ze sa vstupuje do monitorovanej oblasti, podpisane mas na 101% nakolko sa to vzdy zaobali do .... a berie na vedomie dalsie smernice, pracovny poriadokk........." a tam to je.
teba skor trapi ze si bola zverejnena na porade, predpokladam v negatívnom zmysle. V uzkom kruhu osob je clovek identifikovatelny aj podla hlasu.
@nemezys to by si sa divila, robim aj personalne veci a uz som takých mala co UKAZ MI !!! tak som mu ukazala, a isiel suchajuc nohami... a ak sa nejedna o teba aky mas problem? nech si to riesi konkretna dotknuta osoba
urad na ochranu osobných udajov a moze sa informovat, budu radi...
@nemezys prepac, ale vobec ti neverim.
ked pracujes v zamestnani, kam chodi mystery, predpokladam ze sa nejedna o firmicku o 2och ludoch ale o podstatne vacsiu spolocnost. a silne pochybujem aby taky zamestnavatel, nemal osetrene spracovanie osobnych udajov svojich zamestnancov ci ich monitorovanie na pracovisku.
chod a spytaj sa na to nadriadeneho a stavim sa s tebou o co len chces, ze vytiahne papier zo zasuvky...no dobre z PC....ktory si pri nastupe podpisovala....alebo ti presne ukaze klauzlku v prac. zmluve,odvolavajucej sa napr. na tu kolektivnu alebo nejaky vseobecny zakon zo zakonnika, ktory presne toto osetruje.
@katarinamarkova nemusis verit o to nikto nestoji
bud rada že to nahrávajú, lebo bohužiaľ sa stane že natrafíš na mysteryshopera čo sa nevyzná , zavádza vyslovene, klame že napr nemal menovku , nepozdravil sa , dáva otázky ktoré nemá atd, potom len čumíš čo za posudok napísal , potom sa to cez firemné nahrávanie dokazuje atd. l
fakt bud rada že je nejaký dôkaz o tom ako to prebiehalo, osobné skúsenosti u viacero , profesionalitu a prácu hodnotia ludia čo profesionality nemajú ani za nechet 😝 😝
Dievcata ak sa smiem spytat, pre ake mystery shopper ste pracovali? Aj sa to oplatilo? Ďakujem

@misaddd nie my sme nic take nikde nepodpisovali a preto s tym ani nesuhlasim aby ma cudzi clovek len tak nahraval