icon

Na akú pracovnú pozíciu sa hodím pri problémoch s chrbticou?

12. júl 2024

Poraďte mi, na akú pracovnú pozíciu sa hodím, ak mám zdravotné problémy s chrbticou?

Strana
z2
kacena4
12. júl 2024

akukolvek kedze nepises ake problemy mas

viestta
12. júl 2024

A ake mas vzdelanie? Ake problemy? Lebo pri problemoch s chrbticou mozes robit aj uctovnicku aj neurochirurga aj recepcnu alebo zahradnicku

autor
12. júl 2024

Mám prasknute platničky, ktorè tlačia na koreňový nerv.

autor
12. júl 2024

@viestta mám VŠ vzdelanie. V tom odbore už nechcem pracovať, čo som vyštudovala.

doriiis
12. júl 2024

Určite nie v žiadnej fabrike,kde sú vstupné lekárske prehliadky.Jednoducho by si neprešla

buberova
12. júl 2024

Nehovorila ti lekárka či ti škodí dlhé státie alebo sedenie alebo niečo?

autor
12. júl 2024

Ešte som aj po operácii hlbokej endometriózy.

anjelicek26
12. júl 2024

Ale ist úplne mimo odbor "nejakú pracu" je trochu hlúposť nie? Všade sa bud sedí alebo stojí... nevieš tie platnicky nejako vyriesit? Kolegovi ich cementovali(doslova)..kyphoplastika? Tak nejak.

autor
12. júl 2024

@anjelicek26 dnes som bola na kaudálnej blokáde. Dúfam, že mi to vydrží čo najdlhšie. Tú možnosť zamestnať sa v obore vylučujem, mám to to svoje dôvody.

janai1
12. júl 2024

Otec robil po operácii platniciek v SBS kde chvíľu posedel, chvíľu pochodil keďže ani jedno nemohol dlho

mogaa
12. júl 2024

Akú máš VŠ? robiť môžeš čokolvek - učtovníčku, administratíva, štátna sféra.....

sofia1
12. júl 2024

Tak najhoršie máš státie na mieste

oli18
12. júl 2024

Ja som po operacii a velmi.mi pomohla. Ak je tvoj stav na operaciu, chod do toho. Odporucam.

oriesocek
12. júl 2024

No tie platnicky, ak tlacia, tak asi iba operacia. Stabilizacia chrbtice, to cenentovanie je na stavce, nie platnicky. Na som bola na endoskopiu a iba mi tzv orezali platnicku, stale mam problemy. Robila som hlavne za pc+ cestovanie, takze som dala vypoved, kedze 10-12 hodin denne za pc sa nedalo a uvidim, co si budem hladat. Hlavne take, co nebudem nahanat deadliny kazdy den, robit od vidim do nevidim...

oriesocek
12. júl 2024

@oli18 prosim po akej si operacii?

autor
12. júl 2024

@oli18 zatiaľ ma liečia konzervatívne. Operácia je až posledná možnosť. Super je, že ti pomohol operačný zákrok. Stretla som sa aj s opačnými skúsenosťami, že stav sa im nezlepšil, ba prave naopak. Ešte mi dnes manžel povedal, že som nezamestnateľná :(

bublinka1426
12. júl 2024

@sofia1 presne to som sla napisat.

bublinka1426
12. júl 2024

mozes si najst pracu ale nemozes taku kde sa stoji cely cas.
viem o com pisem mna caka RTG cochvila mam neskutocne bolesti.
ale ako sekretarka som nemala nikdy problem, tam skor s krkom a zapastim.

bublinka1426
12. júl 2024

@oli18 ludia sa boja dat operovat.

bublinka1426
12. júl 2024

@buberova statie je snad najhorsie.

oli18
12. júl 2024

@oriesocek po operacii driekovej.

autor
12. júl 2024

@bublinka1426
Ja mam aj v krku c5 c6 poškodenú platničku - sekvester. Bolesti mám hrozné, hlavne v noci. Zúfalstvo. Aj napriek liekom. Dlho nevydržím v jednej polohe. Preto sa pýtam hlavne vás, čo máte podobné problémy, kde pracujete?

bublinka1426
12. júl 2024

ja hodne stojim na nohach a bolesti mavam aj v noci vtedy su stavce v inom rozpolozeni. vela x neviem ako mam vobec spat. takze mne vadi statie na 1 mieste a lezat. cele zle.

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 presne. Neviem si nájsť úľavovú polohu. Fyzioterapeutka mi poradila, že zrolovať vankúš a pod kolena. To mi vôbec nepomohlo. Dufam, ze po tej blokade sa dnes vyspím, lebo ide to aj na psychiku. Čo je pre mňa najhoršie, je ráno sa postaviť na nohy...:(

bublinka1426
12. júl 2024

ano aj tak spavam. presne.
ja mam este zapalenu achilovku na druhej strane, takze paradicka. jedna strana bolia j druha.

bublinka1426
12. júl 2024

co ti dlai na ulavu. mne zatial klasika milogamma atd atd cakam na dalsie vysledky

oriesocek
12. júl 2024

@oli18 aj ja, ale iba ako som pisala mi to endoskopicky orezali, takze platnicka netlaci tak na korenovy system, ale nad nou sa vysuva

oli18
12. júl 2024

Autorka, mna liecili konzervativne 16 rokov. Lenze vtedy bola ina doba, neidem rozpisovat. Operovali ma v N. Zamkoch pred 26 rokmi a boli tam pacienti od 26 rokov do 70 z celeho Slovenska. Nepoznam ziaden pripad neuspesnej operacie chrbtice kdekolvek na Sk. Snad len moja suseda mala nejake pooperacne tazkosti, kedze odkladala operaciu az do 70tky. Doporucujem operaciu kazdemu, komu lekari navrhnu.

autor
12. júl 2024

@bublinka1426 aescin, milgamma n, tramal 5 kvapiek, magnerot, novalgin, guajacuran, príp.neurol a dnes kaudál.

autor
12. júl 2024

Okrem tých ešte beriem desiret, omarit, nebilet, probiofix ...to na ďalšie problémy 🙂

Strana
z2