Národný panel - rýchlosť vyplácania odmeny
Očúvajte ma sem, scem sa vás spýtat velkú vec. Vyplňujem dotazníky na tem, lebo aj to hodí pár drobných… Ale prvý raz sa mi stalo že mi prišla ponuka na nejaký online prieskum cez videohovor, a že za účast je odmena a keď budem ako náhradník, též odmena. Vyplnil som že mám záujem a oni že sa ozvú. Teraz by ma zajímalo keľo to trvá im? Lebo tam bolo že na dnes je termín o 18:30, ozvú sa mi? Ani nevolali ani mail neposlali a ja potrebujem penáze súrne. A keby som sa zúčastnil, keľo im trvá poslat na účet? Teraz sú tí rýchle prevody, ale asi oni nejak to spracujú alebo čo a neskútej to pošlú?
Toto si sa zaregistroval, ze si ochotny robit aj take prieskumy. Urcite maju o tebe nejake zakladne info, ak budes predbezne vyhovovat, zavolaju ti, povedia, ze co bude, kedy bude, kolko to bude trvat a kolko za to dostanes. Potom sa teba popytaju na tvoju charakteristiku - vek, kde a ako zijes, ci pracujes, ci podnikas, ake zameranie, ci vyuzivas nejake sluzby, ci nakupujes nejaky tovar, ci poznas nejaku problematiku - to vsetko zavisi od toho konkretneho prieskumu. Ak budes vyhovovat a tebe bude vyhovovat cas a sposob, tak sa dohodnete. V den konania dostanes vediet, ci ta vybrali, alebo si nahradnik. O odmete ti tiez povedia - byva to rozne, niekedy povedali na druhy den, niekedy aj do 14 dni. Zalezi od toho, kolko takych pohovorov maju.
No a podstatna info je tiez, ze rozne agentury, ktore tieto prieskumy robia, si ziadaju ludi, ktorí sa prieskumu nezucastnili napr. aj 6 mesiacov. Takze nejaku zarobkovu cinnost z toho neocakavaj. Na zaciatku toho moze byt viac, kedze tych agentur je niekolko a pokial ides niekam, kde si este nebol (videohovor ale aj osobne), tak sa to da zamlcat. Ale do tej istej agentury ta agent neposle kratko po sebe.
Zaregistruj sa aj do NMS, často robia onlinediskusie.
S takýmto vyjadrovaním sa radšej nezapájaj do diskusií 🤦🏼♀️
Keď máš termín dnes na 18:30 tak potom napíš ako si dopadol.
Toto si sa zaregistroval, ze si ochotny robit aj take prieskumy. Urcite maju o tebe nejake zakladne info, ak budes predbezne vyhovovat, zavolaju ti, povedia, ze co bude, kedy bude, kolko to bude trvat a kolko za to dostanes. Potom sa teba popytaju na tvoju charakteristiku - vek, kde a ako zijes, ci pracujes, ci podnikas, ake zameranie, ci vyuzivas nejake sluzby, ci nakupujes nejaky tovar, ci poznas nejaku problematiku - to vsetko zavisi od toho konkretneho prieskumu. Ak budes vyhovovat a tebe bude vyhovovat cas a sposob, tak sa dohodnete. V den konania dostanes vediet, ci ta vybrali, alebo si nahradnik. O odmete ti tiez povedia - byva to rozne, niekedy povedali na druhy den, niekedy aj do 14 dni. Zalezi od toho, kolko takych pohovorov maju.
No a podstatna info je tiez, ze rozne agentury, ktore tieto prieskumy robia, si ziadaju ludi, ktorí sa prieskumu nezucastnili napr. aj 6 mesiacov. Takze nejaku zarobkovu cinnost z toho neocakavaj. Na zaciatku toho moze byt viac, kedze tych agentur je niekolko a pokial ides niekam, kde si este nebol (videohovor ale aj osobne), tak sa to da zamlcat. Ale do tej istej agentury ta agent neposle kratko po sebe.
@anonym_fec8df ďakujem za vysvetlenie… teraz mala byť téma prieskumu cestovanie do práce.
S takýmto vyjadrovaním sa radšej nezapájaj do diskusií 🤦🏼♀️
@anonym_b6988c veď všetci v mojom okolí sa tak vyjadrujú.

Pokiaľ sa ri neozvali tak ta nevybrali, ozyvsju sa niekolko dni vopred...a peniaze by ti aj tak neprisli hneď.. to mi prislo cca do dvoch tyzdnov