icon

Nechcú ma do žiadnej práce

5. apr 2023

Som zúfalá ☹ a zrejme aj neschopná ☹ ako to že ma nikde nechcú? Pošlem 50 životopisov a ozve sa jeden ☹
A nechválte sa mi tu s tým ze vy ste si našli prácu za tri dni (a chceli vás hneď na tri ďalšie miesta) to mi bohužiaľ nepomôže… už aj bez toho mám depresie.
Hovoria mi, nech sa nenechám odradiť, ale ja už som z toho tak vyčerpaná a znechutená ☹
Ak by niekto vedel o niečom v Košiciach, prosim dajte vedieť ☹

olisia
5. apr 2023

Ja napr. zivotopis bez foto ani nezoberiem.

poleva
5. apr 2023

Tak to teraz je v kosiciach, uplne vas chapem..par miest na profesii, a z toho takmer vsetko obsadene..

autor
5. apr 2023

@poleva ☹ a tiež som si všimla že mne pošlú zamietavu odpoved, ale ponuku maju na profesii aj tri mesiace ☹ a stále ,,hľadajú,,

lulana79
5. apr 2023

Ani nikto zo známych ti nevie dať echo, že niekde niekoho ako ty hľadajú? Ja som posunula u nás vo firme pár životopisov známym a pozvali ich na pohovor. Síce tu robiť nezačali, ale aspoň skúsili. Prípadne poslať životopis firmám, čo poznáš aj keď nemajú zrovna inzerát, že niekoho hľadajú. Dnes nehľadajú, o mesiac môžu a budú o tebe vedieť

poleva
5. apr 2023

Ja aj po znamosti som isla a nic...lebo uz daaaavno vopred obsadeneee..mne ked sa zadarilo tak skor cez bazos ako profesia...

iwesska
5. apr 2023

Motivacne listy pises? To je myslim viac ako zivotopis. A na mieru kazdej firme napisat dovod,preco by mali vybrat prave teba. Uprimne,zivotopis bez foto je malo zaujimavy, nezapamatatelny a este ked bez motivacneho..takych je xy

alfonzia10
5. apr 2023

@olisia môžem sa opýtať, prečo je fotka taká dôležitá? Ja si prácu nehľadám, iba ma to zaujalo.

bosorkabb
5. apr 2023

To že máš podľa teba životopis v poriadku neznamená že to je pravda.
Ako už riadili.
Foto do životopisu, dať skontrolovať životopis niekomu kto sa vyzná.
Hľadať prácu ktorá prislúcha tvojmu vzdelaniu a pracovným skúsenostiam.
Nepíšeš či ovladaš cudzí jazyk a na akej úrovni.

orta
5. apr 2023

motivacny list je pri mnohych ponukach zaklad, zivotopis je casto taky nudny, mnohych to ani nezaujima, vela ludi, zamestnavatelov zaujimal individualny prejav 🙂

zuzubb007
5. apr 2023

No problem bude, ze nemas fotku, viem ako to chodi, bez fotky tvoj zivotopis dovolim si tvrdit zahodi 95% firiem

zuzubb007
5. apr 2023

@olisia presne aj my sme to mali na firme, bez fotky nikdo ani nekukol do toho a rovno smer kos

autor
5. apr 2023

Tak to teda prehodnotim, doteraz som to vnímala tak, že načo tam budem pchať fotku, koho to zaujíma…
A k motivačnemu listu. Dávala som si na tom zo začiatku záležať, stalo to veľa času avšak úspech to neprinieslo žiadny ☹

viky173
5. apr 2023

ahoj, ak chces, kludne mi napis spravu, mozme si prejst Tvoj zivotopis a motivacny list, len teda budem mat cas az okolo 18 -19, ak by Ti to nevadilo 🙂

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
gabika0825
5. apr 2023

Tak najprv treba zvážiť či nemáš v životopise uvedené moc vysoké nároky oproti tvojmu vzdelaniu alebo skúsenostiam. Ďalej môže byt aj nedobre vytvorený životopis, možno malo informácii v ňom, nevideli sme ho tu žiadna čiže neviem ti povedať presne v čom je problém. No treba vychádzať od seba. A neposielať životopis na pracovne pozície na ktore nie si kompetentná. To je častý problém

poleva
5. apr 2023

@zuzana9415 tak asi ma, ak tu píše , ze ma problem si najst pracu

yoxinka
5. apr 2023

@olisia
Mna tiež zaujíma tá fotka. To vážne je fotka alfa a omega životopisu? Prečo? Moja posledná skúsenosť je taká, že životopis bez fotky prišiel človeku tak zaujímavý, že ma oslovili kvôli mojim skúsenostiam, vedomostiam a aktivitám na úplne inú pozíciu na akú som sa pôvodne hlásila a ponúkli mi spoluprácu.

st_277
5. apr 2023

a LinkedIn máš?

elizita
5. apr 2023

A ako dlho hľadáš prácu? Koľko si bez práce?

vulka
5. apr 2023

A v životopise si uviedla čo? Myslím, že čo ovládaš? V čom si dobrá? A aké jazyky ovládaš? A čo si študovala? Dorob si DPŠ a choď učiť.

modrykonik33
5. apr 2023

Fu to som tiež prekvapená aká je dôležitá foto, možno až nepríjemné prekvapená

autor
5. apr 2023

Prácu hľadám rok (odkedy sa učím testovať). LinkedIn nemám (zvážim to :-P ) Angličtina asi taka A2/B1- rozumiem (ale aby som s niekym viedla čo ja viem odbornu diskusiu napr., tak na to si netrúfam) ☹

autor
5. apr 2023

A k tej fotke. Mám nájsť profika? Nech už fotky maju úroveň?

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
5. apr 2023

@zuzana9415 si vedela, že fotkou (dobrou fotkou) prezentujes hneď seba a máš vyššie šance uspiet?fotka veľa napovie o človeku
A netreba ju len na recepcii a tantra masáži, si ma pobavila 🙂

autor
5. apr 2023

@zuzana9415 ale ja reagujem už skoro na všetko. Aj tam kde sú minimálne požiadavky a odpoveď žiadna ☹
Angličtinu tam veľakrát ani nespomínajú

zuzana9415
5. apr 2023

Co znamena na vsetko, dnes uz jazyky chcu vsade.