icon

Nechcú ma do žiadnej práce

5. apr 2023

Som zúfalá ☹ a zrejme aj neschopná ☹ ako to že ma nikde nechcú? Pošlem 50 životopisov a ozve sa jeden ☹
A nechválte sa mi tu s tým ze vy ste si našli prácu za tri dni (a chceli vás hneď na tri ďalšie miesta) to mi bohužiaľ nepomôže… už aj bez toho mám depresie.
Hovoria mi, nech sa nenechám odradiť, ale ja už som z toho tak vyčerpaná a znechutená ☹
Ak by niekto vedel o niečom v Košiciach, prosim dajte vedieť ☹

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
iwesska
5. apr 2023

Jaj,no tak ked sa ti uz nechce pisat motivacne listy /snad to nebol tuctovy text z profesie/,tak potom len cakaj,kym si tvoj zivotopis so zakladnymi jazykovymi znalostami niekto vsimne🤷‍♀️ Co tak miesto zufania absolvovat kurz konverzacnej AJ? A k tej fotke - nehrot to do extremu. Nikto nehovori o profi fotke,staci ked ta niekto odfoti slusne oblecenu pri bielej stene. A hned mas body navyse.

dajanah
5. apr 2023

Ja by som sa na tvojom mieste zamerala hlavne na tu anglictinu, otvori ti to uplne ine moznosti (hlavne v IT svete).

marcellka32
5. apr 2023

Zamerat sa na jeden jazyk ale poriadne, píšeš že máš AJ, tak zdokonaľovať to kurzami, samoucenim (áno dá sa to), v dnešnej dobe existuje kadejaké Duolingo, testy na internete, texty na dopĺňanie, čítanie....kde sú moje časy, keď som mala len 1 slovník (ešte ho mám) a anglický časopis zo školy Hello

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
autor
5. apr 2023

V angličtine zdokonaľujem. Verte či nie, každý deň.

slniecko5
5. apr 2023

Deutsche Telekom si skúšala?
Tam profilovo úplne sedíš (mladá, šikovná, flexibilná, znalosť IT).

aniss257
5. apr 2023

Štátnu správu si neskusala? Ak hľadáš v Ke, tak tam je asi väčšia sanca sa dostať ako v malých mestách.

eeffka
5. apr 2023

Ak ti nevadi CC tak mi napis

hylary
5. apr 2023

Akú máš vysoku školu?

autor
5. apr 2023

@eeffka prepáč, ale CC? Nedochádza mi 😀
@slniecko5 pozerala som, lenže nič vhodné pre úplného začiatočníka som nenašla
@aniss257 hľadám aj niečo v tej oblasti, ale mám pocit že tam sa dostanem len po známosti, párkrát som reagovala aj na ponuky na Slovensko.sk, snáď ale nemusím ani písať, ako to dopadlo ☹
Neviem, prečo je to tak ťažké ☹ myslím pozitívne, napriek tomu to nevychádza

aniss257
5. apr 2023

Skus sa poobzerať napríklad po niejakej pozícii v statnej sprave, ktorá je na zastupovanie počas materskej. Tam sa zvykne hlásiť aj menej uchádzačov... a ak by boli s tebou spokojní potom by Ta vzali aj na stalo.

eeffka
5. apr 2023

CC call centrum

slniecko5
5. apr 2023

Ešte skús call centrum v at&t.
Kamoskina dcéra tak teraz začala, práca na smeny.
Plat taký ok na úvod, tuším tisícka.

valeria_h
5. apr 2023

@marcellka32 Bože to vážne niekto dá takéto foto so CV?

slniecko5
5. apr 2023

Je čerstvá absolventka VŠ, dobrá anglina.
Iné nepotrebovali.

kitycat
5. apr 2023

No pises, ze praca s ludmi ti ide ale pohovor cez kameru nie? Tam sa hanbis a coho? Dalej si slobodna a vraj dobre vyzerajuca a vyhovuje ti muzsky kolektiv.

Preco si odisla z predoslej prace?

autor
5. apr 2023

@slniecko5 dakujem, idem sa nato pozriet 🙂

slniecko5
5. apr 2023

Pošli hneď CV, tam sú ľudia mega spoko.
Neváhaj🙂

autor
5. apr 2023

@kitycat toho že musím pozerať do monitora a rozprávať sa cez kameru 😀 som z toho nesvoja. Bola som tam len na dobu určitú (na záskok) inak by som ostala. Bola to mala firma kde už ďalšieho človeka nepotrebovali

qqqqqqqqq
5. apr 2023

Ahojcek,napis mi do ss kludne ak chces.
Aj my hladame do administrativy v kosiciach.

matenka
5. apr 2023

Aku skolu mas? Baby sa ta uz velakrat pytali a ani raz si neodpovedala, tam asi bude problem preco nevies zohnat dobru pracu

autor
5. apr 2023

@matenka na upjške jeden nezaujimavy odbor, nebudem hovoriť aký, lebo ma tu znesú pod čiernu zem 😀

mk1111111111
5. apr 2023

Napis aky odbor, lebo to tu vyzera, ze sa len vyhovaras, pripadne si vymyslas ak by si mala skutocne zaujem, tak odpovies na to, co sa kto pyta, este si aj anomymne

matenka
5. apr 2023

Skus nejake zvysenie kvalifikacie, neviem inak poradit, u nas v statnej sprave robi asistentku riaditela pravnicka, je dost prekvalifikovana, to pisem aby si mala nejaku predstavu, ze nie je lahke sa dostat na takuto poziciu, tak isto sme na oddeleni vsetci odborni zamestnanci (stavebny, dopravny odbor), vela ludi sa ma pyta ci im u nas neviem zohnat pracu, viem pokial maju spravnu skolu a prax

autor
5. apr 2023

@mk1111111111 Rovno aj občiansky preukaz odfotím? Nech vieš kto som a kde bývam? 😉

mk1111111111
5. apr 2023

Nikde nepisem, aby si napisala kde byvas a kto si, to nikoho nezaujima. Na VS chodia aj cezpolny, podla toho Ta nik neidentifikuje, tak neviem, co Ta tak podrazdilo. Ci som Ti stupila na otlak?

mk1111111111
5. apr 2023

Dufam, ze najdes, co hladas a budes uz len spokojna.

autor
5. apr 2023

@mk1111111111 poradila by si mi, ak by som uviedla fakultu? Pochybujem.
Ale ďakujem teda. Aj ja dúfam, že nájdem 😀