icon

Nechcú ma do žiadnej práce

5. apr 2023

Som zúfalá ☹ a zrejme aj neschopná ☹ ako to že ma nikde nechcú? Pošlem 50 životopisov a ozve sa jeden ☹
A nechválte sa mi tu s tým ze vy ste si našli prácu za tri dni (a chceli vás hneď na tri ďalšie miesta) to mi bohužiaľ nepomôže… už aj bez toho mám depresie.
Hovoria mi, nech sa nenechám odradiť, ale ja už som z toho tak vyčerpaná a znechutená ☹
Ak by niekto vedel o niečom v Košiciach, prosim dajte vedieť ☹

Strana
z7
poleva
7. apr 2023

@iwesska pekne napisane..aj ja mam deti, vsak zamestnavatel s nimi nebude pocas choroby🙂 zažila som všelijake pohovory...niektoré boli riadne ,cez'

domireb
7. apr 2023

@iwesska veď obidve ste sa do mňa pustili a prekrúcali, že či clovek nemôže ani ochorieť. Ja viem, že to je diskriminácia, všetci to vieme, ako to je. Ja s tým nič neurobím, v tejto diskusii s tým nikto nič neurobí,proste to tak je. Čo by bolo s dlhou PNkou? Keď hľadaš zamestnanca do malej firmy, kde máš miesto iba pre jedného človeka v administratíve, nerozmýsľaš nad tým, že čo keď ochorie a skončí na dlhodobej PN. Zariadiš sa, keď to príde a áno, s najväčšou pravdepodobnosťou by toho človeka nahradili - neviem, nestalo sa také, o tom som ani nepísala... Ale že deti sú choré a matka bude vypadávať, s tým sa ráta... Pripojila som sa do diskusie so skúsenosťou, akú som mala,akú som robila, lebo som to tak mala nariadené a vy obe ste sa do mňa pustili, ako keby som mohla za to ja. Ja sama mám už dieťa, ešte na RD, ale už mám stres, čo bude potom, keď viem, ako to funguje. Väčšina zamestnávateľov je takých, pod akým som robila.

iwesska
7. apr 2023

@domireb No je to smutne. Ale aj to,ked si niekto mysli,ze mlady clovek po skole je najlepsi vyber. Som sa tiez uz stretla s tym,ze ak aj boli sikovni,tak im chybali pracovne navyky. Napr.zavolat,ze pridem neskor,lebo sa cosi stalo.., prist pravidelne rano na 8-mu a nie o 9-tej so slovami "zaspal som"...Pracovat a nie postavat a vykecavat sa...Si myslim,ze matka s dietatom je ovela viac zodpovedna,kedze pracu potrebuje a si ju vazi a tiez nepotrebuje za 2r. vystriedat 6 zamestnani,aby si vyskusala,co ju vlastne bavi. Takze je to ozaj voci matkam velmi nefer.

autor
8. apr 2023

Ďakujem za všetky komentáre 🙂 je prijemné vidieť, že vás aj niekto, koho vôbec nepoznáte podrží, poradí 🙂 a tým mi vlastne zlepší náladu (aspoň na chvíľku). Ešte raz ĎAKUJEM 🙂 a užite si sviatky :-P

poleva
8. apr 2023

🙂

power_of_now
19. apr 2023

skus si dat skontrolovat zivotoppis nejakemu nezavislemu HRistovi... mozno tam mas nejake zasadne chyby a preto sa nikto neozyva

viky173
20. apr 2023

@power_of_now pomoc nechce, len sa chcela vykecat 🙂

autor
20. apr 2023

@power_of_now dala som, chyby nenašiel 🙂

study
8. máj 2023

Ahoj AUTORKA. Môžeš mi napísať správu prosím. Rada by som s Tebou trochu popísala o tom. Som tiež z KE. Ďakujem 😃

rachel978
8. máj 2023

Ahoj
Ako to ide s prácou?
Presne s tym istym problemom sa trapim v Kosiciach a uz zacinam prepadat zúfalstvu.

power_of_now
10. máj 2023

tak skvele.. este potom dalsia vec je ze ako vyznievas na pohovoroch.. Nikto nechce zufalca ktory prijme hocico. Musis sa vediet odprezentovat a dat najavo ze mas zaujem prave o tu konkretnu ponuku. Taktiez je dolezite pisat aj motivacne /sprievodne listy, v ktorych to samozrejme nemusis uplne prehanat, ale je pekne aspon par vetickami sa odlisit....

poleva
4. sep 2024

Ja som nakoniec stastie mala😊a po rokoch sa na mna usmialo stastie a pracujem ako informatorka❤️klop klop...prajem to vsetkym😊nech najdu co hladaju❤️

Strana
z7