icon

Nedeľné úzkosti z práce

22. jan 2023

Ako riesite nedelne uzkosti z prace?

Strana
z2
maranta_leuconeura
22. jan 2023

Uzkosti som mavala predtym ako som vyhorela. Najprv len ako pises nedelne/niekedy. V tej dobe by som sa do krvi hadala, ze ja mam svoju pracu rada a s tym to nesuvisi. Skoncilo to tak, ze som naozaj vyhorela a nedokazala som si ani predstavit tam ist a uz som teda toho ani nebola schopna. A musela som to zacat riesit.

Uz mam inu pracu, je nedela vecer, vlastne uz pondelok rano a ja sa naopak tesim ;)

zobaka
22. jan 2023

@maranta_leuconeura mozem sa opytat, ktory bol ten zlom, ked si sa tam uz nevratila? deptal ta niekto? alebo si skusila este navrat a zistila, ze to uz nei je mozne, dakujem

maranta_leuconeura
22. jan 2023

@zobaka ano, skusila som este navrat, po dvoch mesiacoch doma. Spatne to hodnotim ako chybu, respektive predlzovanie agonie :D Po dalsom pol roku som odisla nadobro a davala sa este dlho dokopy.

slovakboy
22. jan 2023

O uzkostiach niečo viem zažil som ich a je to veľmi bolestivá skúsenosť. Dá sa porovnať so silnými pooperačnymi bolesťami alebo strachom z mučenia. Keďže si ale nič konkrétne nepovedala, neviem ti poradiť. Nedeľné úzkosti z práce aj keď ju máš rada to nevieš viac napísať? Lebo blbý pocit z pondelka nie je úzkosť. Strach z pondelka nie je úzkosť. Aký máš vlastne problém? Mohol by som ti poradiť. Nemyslieť na pondelok. Myslieť na prítomnosť. Nedeľa je dnes a teraz a ži ju naplno. Zajtrajšok neexistuje a ani včerajšok. Proti uzkostiam sa bojuje myšlienkami a tréningom nemyslenia. Napíš viac. Zažil som nepohodlie z pondelka. Možno úzkosť vo forme spriahnutého žalúdka. Riešil som to výletom športom a programom na nedeľu. A nemyslením na pondelok.

h2
22. jan 2023

No prepáč, autorka, prečo by sme si my mali niečo čítať o téme, ktorá sa nás netýka?

zobaka
22. jan 2023

@maranta_leuconeura dakujem za odpoved a si odvazna, ked si dokazala odist

micusa2222
23. jan 2023

neviem, načo pýtaš radu, keď sa podľa teba všetci mýlia ? A fakt potom zavádzaš, lebo ešte som nepočula o žiadnom prípade, že by bol spokojný, vyrovnaný s prácou a mal už v nedeľu úzkosti ? Problém bude v tebe, nie v práci...a bude to hlavne iný problém, asi psychický...

canany
23. jan 2023

Autorka ja viem o com hovoris. Je to taky skryty stres, ktory si neuvedomujes. Aj ked tu pracu milujes, mas uz nedelu zabitu tym, ze pride pondelok, ze sa uz pripravujes na dalsi pracovny tyzden. Ja to mam nadtavrne tak, ze nedelu neriesim nic tazke komplikovane, odpocivam a robim veci, ktore ma bavia. A ako posledne mi pomahalo zabavit mozog, vypnut a neriesit, ze je nedela a pride pondelok. Kniha film, nieco pri com na to nemyslis a povedat si, ved nejde o nic. Takto riesim aj zubara a ine neprijemnosti. Kym nepride den D, tak si to nepripustam a potom stresujem 2 hodiny a nie 2 tyzdne. Ale ako pisu vyssie, musis najst spinac, mozno pracu milujes, ale kolektiv ti nesedi. Alebo je tam nieco co ti prekaza, ale nevies zistit co. Musis analyzovat a zamysliet sa, ze co. Mne uplne nedele presli po tom, co som na homeoffice a viac menej robimz kedy si to ja zorganizujem, cize aj nedele a nemam taky rozdiel ci je tyzden alebo vikend. Hladaj pricinu, ja som vyhorela pred 10 rokmi z prace, ktoru nadovsetko milujem a po 6 rocnej pauzena materskej som sa k nej vratila a aj do tej istej firmy . Drzim palce

gertrudaosem
23. jan 2023

@kvietok2891 z internetu? Logicky?

gertrudaosem
23. jan 2023

@h2 🤦🏼‍♀️
Už si si otvorila tu, takú tému ak si si nevsimla a ešte aj píšeš k nej. Keby ťa tak veľmi nezaujímala tak neotvoris alebo v najhoršom ideš ďalej a nerozculujes sa z niečoho čo ťa nezaujíma 😉 autorka to vôbec nemyslela v zlom.

mk2023
23. jan 2023

Autorka, ja ti rozumiem. Ja som to tak mala so skolou..ale nebola to uzkost, skor stres.. A pri tom v skole sa mi darilo super, super kolektiv..vsetko tip top..len v nedelu som mala strasny stres z pondelka. Ostatne dni uz v pohode

kvetinka75
23. jan 2023

myslím že další príspevok na vyvolanie hádky. Nikto nemá pravdu, nikto o tom nič nevie. 😂 Treba ignorovať, Ja by som anonymné príspevky aj zakázala. Niekto ďalší kto sa asi zle vyspal alebo mu chýba sex. 😉

zuzinabila
23. jan 2023

Tak ja mam opacny problem neviem sa v nedelu dockat do prace😁

sisaka
23. jan 2023

No, neviem…. Ja keď mám pocit, že viem všetko najlepšie, tak nemám potrebu sa chodiť pýtať na názory ľudí, ktorí nič o danom probléme nevedia a ešte ich aj vyzývať, nech si idú o tom čítať
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

autor
23. jan 2023

@sisaka Ja zas nechodim komentovat temy o ktorych nic neviem.

sisaka
23. jan 2023

Autor - z čoho si vydedukovala, že o probléme nič neviem?. Sa musíš strašne nudiť, či PMS? Keď tu len prskáš a sama si k problému nič bližšie nenapisala. Či zbieraš materiál?

karolinakr
24. jan 2023
autor
24. jan 2023

@karolinakr Posmeskarka nerozumejuca problematike skryvajuca sa za manzela.

viestta
24. jan 2023

Na to, ze si uzkostny clovek si riadne jedovata

autor
24. jan 2023

@viestta No uz len ty budes pisat hodnotenie. Teba vie zhodnotit cely internet.

viestta
24. jan 2023

Ked myslis

autor
24. jan 2023

@viestta Myslia si to vsetci.

viestta
24. jan 2023

Definuj mnozinu "vsetci"

Strana
z2