Nevyhovuje vám práca na zmeny? Poďte sa vyrozprávať
Hľadám si inú prácu a zatiaľ mi neostáva nič iné len čakať. Potrebujem sa však vyrozprávať. Pracujem na zmeny, áno niekomu to vyhovuje, ja som skúsila a zistila, že mne nie. Pracujem pondelok až sobota (s tým, že napríklad stredu alebo štvrtok mám voľno).
Som mladá a teraz by mi to ešte malo vyhovovať ale nie. Partnera nemám, bývam ďaleko od rodiny a jedinu spoločnosť mi tvoria kamaráti. Ale čo z toho? Vstávam o 4tej, doma som okolo 4. Osprchujem sa, najem sa, porobím čo musím a môžem ísť spať aby som vedela vstať. Druhý týždeň začínam až o 13 00 ale max lekárov, banky atď viem vybaviť, keďže všetci pracujú. Doma som okolo 00, vtedy už nikto nie je dostupný, keďže vstáva druhý deň do práce. Týždenne max raz sa viem stretnúť na pár hodín s kamarátmi ale ostatné dni som sama. Možno je to len nezvyk, keďže som doteraz pracovala 8-16, na 18 som mala všetko vyriešené a do 22 sme išli si niekam sadnúť, do kina, na prechádzku, na gokart, kamkoľvek. Necítila som sa tak izolovane ako teraz. A viem, že život nie je len o tom chodiť von ale okrem kamarátov nemám nikoho a teraz sa ledva stretnem aj s nimi. Cítim sa veľmi sama.
Kiežbych si bola jediná, a čo take matky s deťmi pre ktoré je veľmi ťažké si najst pracu tak, aby si boli schopne dat deti do škôlky a aj si ich odtial prevziať ..
Buď budeš hľadať inde, alebo si budeš musieť zvyknúť, hold aj to patrí k životu..
Zmeniť prácu?Cítiť sa sám a vedieť to pomenovať ako problém je veľmi fajn. Proste potrebuješ sociálne kontakty. Nevieš zmeniť prácu?
A nemas nejake konicky? A pod? Nehovorim, ze nemas hladat inu pracu. ALE ked zacinas az poobede, co takto si rano vyjst do posilky, zaplavat, na bike... precitat si knizku?
Nie je zmennosť ako zmennosť.
Ja mám takú výnimočnú zmennosť.Nikdy žiaden týždeň nepracujem rovnako, takže mi niekedy výjdu aj 3/4 dni voľna po sebe.
tiež som tak pracovala kedysi dávno a necítila sa dobre.. zmeň to, nájdi si inú prácu, môžeš si na to časom zvyknúť, ale otázka je či chceš.. ak si povieš, že nie, je čas na zmenu.. držím palce 🙂
Podľa mňa keď si doma o 4, tak môžeš ísť ešte von s kamošmi kľudne aj každý deň, tak od 4-7 vonku a potom domov. Ja som tiež robila na zmeny a chodila som aj von a to som mala doma aj deti.
A to nerobíš nočné 😉. Ja som takto robila 20r. Sviatky,piatky. Už 6rokov robím ráno. Avšak mne nevyhovuje práca na 8-9, by ma slahlo byť v práci do 16-17. Robím od 6-14, potom mám kopec času

Viaczmenna praca nie je pre kazdeho, ja som tak pracoval sest rokov a nezvykol som si (musel som zmenit) My sme v rafinerii mali system na 12 hod jeden tyzden 2 dni den a 3 dni noc, druhy tyzden 2 dni denna (a potom naopak), zadlo sa to na volno super , ale tiez to malo svoje nedostatky a "noc ma svoju moc" dalsich patr rokov som sa spamataval a zle spaval. Ak ti to nevyhovuje po spolocenskej stranke treba zvazit moznosti zmeny. Mna tam drzal hlavne plat.