icon

Nová práca pre samoživiteľku

11. apr 2021

Ahojte, rada by som sa poradila,aj keď rozhodnutie je na mne. Po dlhej dobe sa mi konečne podarilo nájsť prácu a hneď dve 😊 Absolvovala som asi 20 pohovorov a zrazu to vyšlo.Obe práce administratívne v kancelárii. Ale veľmi odlišné podmienkami. Prvá práca , tam som bola vybrata z 2 kôl, pracovná zmluva je na dobu určitú a plat je rozdelený na 800e plus 30% ohodnotenie. ma pracovnú dobu od 8 - 16,30h a raz týždenne do 18 h. Práca je v meste kde ťažko zaparkujem. 3x ročne sa cestuje na 2 dni. Zamestnávateľ dáva benefity ako vzdelávanie, multisportkarta, telefón, nápoje a gastrolístky nad rámec. Práca je ale rôznorodá a zaujímavejšia. Druhá praca tam si ma vybral za 10 minút. má stabilnú pracovnú dobu od 7-15,30 a žiadne nadčasy. Zmluva je na dobu neurčitú a plat 1000e. Parkovanie je možné autom, majú parkovisko, stravovanie vo vlastnej jedálni, a žiadne benefity. Práca ako asistentka GR, nie veľmi zaujímavá, robila som to 12rokov. Som samoživiteľka so 4 r dcérkou.

Strana
z3
h2
13. apr 2021

Tak Ti držím palce, nech si šťastná. Podľa mňa nemôžeš vedieť dopredu, v ktorej z tých dvoch by so bola šťatnejšia. Ale ak Ti tak radila intuícia, tak si dobre urobila.

mondolina
13. apr 2021

@h2
len nechápem prečo zadávala diskusiu, keď bola rozhodnutá 🙄

terezka1947
13. apr 2021

Potom nie si na dieta sama....lebo keby si bola na dieta uplne sama,sama aj byvala,tazko vladnes skolku. Aj nadcasy,aj skolenia.
A praca na dobu urcitu uz davno "nefunguje"'
Par rokov dozadu sa to zmenilo.

h2
13. apr 2021

@mondolina Veď to. My sa tu snažíme, píšeme... A úplne zbytočne.

autor
13. apr 2021

Nebola som rozhodnutá, a dala som sem diskusiu našťastie anonymne a presne pre toto, že Vám sa nepáči nakoniec moje rozhodnutie. Som s dcérkou sama a verím, že to zvládneme. A taktiež verím na to, že človek by mal počúvať hlavne sám seba.

mondolina
13. apr 2021

mňa by odradilo už len to, že by som pre dieťa do škôlky prišla po 16:30, veľmi neskoro.

julia2018
13. apr 2021

Ja to veľmi držím palce, tiež by som si na tvojom mieste vybrala tu prvú ponuku...

h2
13. apr 2021

Nám môže byť úplne jedno, ako si sa rozhodla, vôbec Ťa nepoznáme, nepoznáme Tvoju situáciu, o tých pracovných ponukách vieme len to, čo si mám sem napísala. Jasné, rozhodla si sa podľa pocitu, ktorý my nemáme. Keď si Ty presvedčená, že to zvládnete, tak to určite aj zvládnete. Ale nechápem potom zmysel celej diskusie. Chcela si radu a keď si ju dostala, urobila si pravý opak.

autor
13. apr 2021

@h2 možno som tú radu potrebovala práve preto. Ďakujem všetkým že zdieľali čas na tejto diskusii 🤗

Strana
z3