icon

Online práca s rýchlym vyplácaním

25. aug 2025

Dobry den chcela bysom radu ci existuje nejaka online praca alebo praca z domu ktora je vyplacana ihneď alebo v čo najkratšom čase, idealne do par dni. Vyplnam rozne dotazniky ale tam vyplacaju štvrtrocne alebo az po dosiahnuti urciteho limitu. A aj vyplatenie trva 30 dni.
Dostala som sa do zlej financnej situacie, rodina sa mi otocila chrbtom, kamarati tiez, ako to byva kazdy ma vzdy pozna len ked treba im, snazim sa nejako hladat sposob ako si zarobit, zial neviem. Aktualne som kvoli zdravotnym problemom vyše roka na PN a nemam pracovny pomer. Je to naozaj surne prave teraz. Pomoze rovnako zarobit 20€,50€ aj 100€. Hlavne nech aspon nieco dokazem zaobstarat. Od nikoho nepytam, len hladam sposob ci si takto viem nejako surne zarobit, poprosim len slušne spravy ked sa slušne pytam. Dakujem za každu radu.

Strana
z2
martyzpp
25. aug 2025

@anonym_autor neviem o takej, ale napadlo mi strazenie psika a ak mas vychadzky tak ist s nim v tom case na prechadzku? Ale neviem ako si mobilna.

anonym_7b0f07
25. aug 2025

Ked si na PN nemozes mat ziadny prijem, aj keby ta vyplatili hned, PNku by ti stopli.

anonym_36d5d7
25. aug 2025

Skús pozrieť čo ponúkajú ľudia https://www.jaspravim.sk/ a dať tam svoju ponuku.

anonym_42503c
25. aug 2025

Predávaj veci cez bazár ktoré máš. Asi jedine čo legalne mozes. Ako tu odznelo, ak si PN, tak pracovať nemôžeš. A aj keby chceš ilegálne, tak je to prakticky nemožné niečo takéto nájsť z domu.

nelca0510
25. aug 2025

@anonym_autor skús or dávať po bazároch a osobných strankach veci,ktoré máš doma

anonym_7b0f07
25. aug 2025

I ked o niecom by som vedela, vies to robit z domu, kedykolvek pocas dna, podla svojho harmonogramu, ale peniaze dostavas za cely mesiac dalsi mesiac najneskor do 10teho. Vies zarobit od 50 - 500 eur, teoreticky aj viac, ked tomu venujes viac casu.

autor
25. aug 2025
@anonym_7b0f07

I ked o niecom by som vedela, vies to robit z domu, kedykolvek pocas dna, podla svojho harmonogramu, ale peniaze dostavas za cely mesiac dalsi mesiac najneskor do 10teho. Vies zarobit od 50 - 500 eur, teoreticky aj viac, ked tomu venujes viac casu.

@anonym_7b0f07 a nebola by mozna aspon polovica vyplaty vopred ? Ak by som sa zarucila ze odpracujem cely mesiac ? Alebo aspon tych 50-100€

autor
25. aug 2025
@martyzpp

@anonym_autor neviem o takej, ale napadlo mi strazenie psika a ak mas vychadzky tak ist s nim v tom case na prechadzku? Ale neviem ako si mobilna.

@martyzpp mobilna som plne zial som psychiatricky pacient a nevedia mi za celu dobu nastavit liecbu ktora by zabrala a pomohla, cize v podstate som zavreta skoro 2 roky iba doma, nikam nechodim kvoli uzkostiam

autor
25. aug 2025
@nelca0510

@anonym_autor skús or dávať po bazároch a osobných strankach veci,ktoré máš doma

@nelca0510 ano to uz som skusala zial minula soˇ veci ktore mozem dat prec, zostalo mi iba oblecenie ktore nosim..

autor
25. aug 2025
@anonym_42503c

Predávaj veci cez bazár ktoré máš. Asi jedine čo legalne mozes. Ako tu odznelo, ak si PN, tak pracovať nemôžeš. A aj keby chceš ilegálne, tak je to prakticky nemožné niečo takéto nájsť z domu.

@anonym_42503c to chapem, zial toto nezaujima v pripade ze ma clovek doh a nie prave svojou vinou, dodala som doklady ze som dohodobo pn aj od lekara ale chcu splatnost tento tyzden inak bude podstupena exekucia a v pripade ze nemam majetok vraj hrozi vezenie.. mam dost obavy kedze dlh vznikol nie mojou vinou, ale tym ze mi boli davane nepravdive a neaktualne informacie zial tu na SK to funguje tak ze clovek sa nedosudi s poistovnami.. cize situacia je velmi zla a nedaju si vysvetlit ze nema ziaden prijem a nemam ako pohladavku splatit kym mi neskonci PN a nenastupim do prace

autor
25. aug 2025

Napzaj som zodpovedny a snazivy clovek ak by bolo nejake skladanie veci alebo prepisovanie textu, nejaka gramaticka uprava alebo nieco podobne som kludne schopna aj pracu ktora je na dlhsie stihnut v kratkom case len aby som mala aspon nejaky prijem 😔 nechcem skoncit ako clovek na ktoreho ukazuju prstom

nelca0510
25. aug 2025
@anonym_autor

Napzaj som zodpovedny a snazivy clovek ak by bolo nejake skladanie veci alebo prepisovanie textu, nejaka gramaticka uprava alebo nieco podobne som kludne schopna aj pracu ktora je na dlhsie stihnut v kratkom case len aby som mala aspon nejaky prijem 😔 nechcem skoncit ako clovek na ktoreho ukazuju prstom

@anonym_autor gramaticka úprava nie,nevieš písať čiarky. Predavaj nábytok, rôzne somariny

autor
25. aug 2025
@nelca0510

@anonym_autor gramaticka úprava nie,nevieš písať čiarky. Predavaj nábytok, rôzne somariny

@nelca0510 aktualne ich nepisem lebo som v strese inak mam gramatiku fajn, clovek ked je pod stresom neriesi čiarky v takejto situacii prepacte

mamina7070
25. aug 2025

oficialny prijem mat nemozes slus si dat do fcb skupiny vasho mesta ze vyvencis psov

23tina23
25. aug 2025
@anonym_7b0f07

@anonym_7b0f07 Prosím Vás, môžem poprosiť o bližšie informácie. Ďakujem

anonym_77839e
25. aug 2025

Je mi ľúto v akej situácii sa nachádzaš, toto však nie je veľmi perspektívne. V dnešnej dobe väčšinu gramatickych úprav textu zvláda AI, tak ako aj písanie článkov či prekladanie. Proste tieto jednoduchšie služby, ktorými sa pred pár rokmi dalo aspoň trocha privyrobiť, už nie sú aktuálne. Ja som aj písala články, aj prekladala, aj kontrolovala texty, stále som mala nejakú prácu. Posledný rok to išlo takmer na nulu - tým že mám ale aj normálnu prácu, až tak ma to nezasiahlo.
Ak si v skutočnej zlej situácii a nezvládaš fyzickú prácu, skús osloviť rodinu a priateľov, čo by ti nevedeli pomôcť, napríklad za nejaku službu ako upratovanie.

autor
25. aug 2025
@anonym_77839e

Je mi ľúto v akej situácii sa nachádzaš, toto však nie je veľmi perspektívne. V dnešnej dobe väčšinu gramatickych úprav textu zvláda AI, tak ako aj písanie článkov či prekladanie. Proste tieto jednoduchšie služby, ktorými sa pred pár rokmi dalo aspoň trocha privyrobiť, už nie sú aktuálne. Ja som aj písala články, aj prekladala, aj kontrolovala texty, stále som mala nejakú prácu. Posledný rok to išlo takmer na nulu - tým že mám ale aj normálnu prácu, až tak ma to nezasiahlo.
Ak si v skutočnej zlej situácii a nezvládaš fyzickú prácu, skús osloviť rodinu a priateľov, čo by ti nevedeli pomôcť, napríklad za nejaku službu ako upratovanie.

@anonym_77839e hej chapem, posun technologie ma na to obrovsky dopad. Skusila naozaj poprosit zial neuspesne.. nie vzdy ma clovek oporu v blizkych no 😕

anonym_2f5a1b
25. aug 2025

Zaregistruj sa na stránke doučma.sk, verím, že ZŠ učivo by ti nerobilo problém, môžeš doučovať online z domu, 15€ na hodinu si vieš zarobiť ľavou zadnou. Nemusíš ani zapínať kameru na seba, stačí ti postaviť vežu z kníh, na ňu položiť telefón aby snímal tvoj stôl a aby druhá strana videla, čo píšeš.

nyusika
25. aug 2025

prestante tu propagovat pofiderne, nic neriesiace spolocnosti...
musela by mat osem parov ruk a non stop nejake veci vyplnat, aby aspo nieco malo zaroblla.
pokial si nenahajruje x dalsich zufalych, z ktorych prijmu jej budu kvapkat provizie.

martinkatinka
25. aug 2025

Co si robila predtym?

martyzpp
25. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_77839e hej chapem, posun technologie ma na to obrovsky dopad. Skusila naozaj poprosit zial neuspesne.. nie vzdy ma clovek oporu v blizkych no 😕

@anonym_autor skus ponuknut zehlenie veci u Teba doma.

anonym_4e9b2b
25. aug 2025

@anonym_autor ahoj. Čo si robila pred PN a poprípade čo si študovala? Ak dáš presnejšie info, ľahšie sa bude radiť.

buberova
25. aug 2025

Tiež by som na to šla v rámci FB miestnych skupín.. ponúknuť vyvenčenie psa, alebo že môže byť u teba, žehlenie, umytie okien, že môžeš spraviť spoločnosť staršiemu človeku...

nelca0510
25. aug 2025
@anonym_2f5a1b

Zaregistruj sa na stránke doučma.sk, verím, že ZŠ učivo by ti nerobilo problém, môžeš doučovať online z domu, 15€ na hodinu si vieš zarobiť ľavou zadnou. Nemusíš ani zapínať kameru na seba, stačí ti postaviť vežu z kníh, na ňu položiť telefón aby snímal tvoj stôl a aby druhá strana videla, čo píšeš.

@anonym_2f5a1b ale veď nemôže len tak duocovat :D

anonym_4e9b2b
25. aug 2025
@nelca0510

@nelca0510 Presne. To je taká rada možno myslená dobre, ale nevykonateľná. Zaregistruje sa, no sj tak pravdepodobne nebude mať žiadneho klienta
- pokiaľ nemá relevantné vzdelanie. Baby tu na konovi často radia doučovať (pomaly aj ženám čo nemajú ani len výučný list, nieto ešte vyššie vzdelanie) -Chcela by som vidieť, kto reálne sa takú službu potom zaplatí

revikat
25. aug 2025
@nelca0510

@nelca0510 môže, nepýtajú žiadny diplom 😀 bežne doučujú aj študenti SŠ, takže človek s maturitou by nemal mať s učivom ZŠ problém

namornicka
25. aug 2025
@revikat

@nelca0510 môže, nepýtajú žiadny diplom 😀 bežne doučujú aj študenti SŠ, takže človek s maturitou by nemal mať s učivom ZŠ problém

@revikat ale gymnazista vie doucit zakladoskolaka predmet, ktory ma v skole a ktory ho bavi. Ale pracujuci clovek co je uz mimo toho sa do problematiky musi najprv dostat. A clovek s psychickymi problemami nepojde do interakcie s ludmi a este menej s pubertakom, ktoreho treba k uceniu aj motivovat.

iwesska
25. aug 2025
@anonym_2f5a1b

@anonym_2f5a1b Doucovat? Ty by si ozaj dala doucovat dieta na ZS hocijakemu anonymovi bez vdzelania za 15e/hod😯 Wau,tak po tomto odporucani mozu ist kvalifikovane ucitelky handry fajcit.

nelca0510
25. aug 2025
@revikat

@revikat ale veď jednoducho nemôže človek z ulice len tak dobudovať decka na ZŠ,lebo niečo vie. Na to sa musí vyznať aj čo sa vôbec na ZŠ učí a musí to hlavne vedieť vysvetliť.

autor
25. aug 2025
@anonym_4e9b2b

@anonym_autor ahoj. Čo si robila pred PN a poprípade čo si študovala? Ak dáš presnejšie info, ľahšie sa bude radiť.

@anonym_4e9b2b študovala som odbor cukrar kuchar 🙂 a pracovala som v obchode s oblečenim konkretne secondhand alebo aj potraviny a restauracie, mam skusenost s tym ze som pr ludom zasadne pomahala s bakalarskou pracou a pripravou na štatnice 🙂 dokazem dost dobre ludom vysvetlit veci tak aby ich pochopili lahsie tak mozno by to doucovanie nebolo az taky zly napad, s ľudmi nemam problem vobec som praveze dost extrovert a milujem komunikaciu

Strana
z2