icon

Otvorenie kvetinárstva

erika131722
24. apr 2016

Ahojte! Chceli by sme otvoriť kvetinárstvo len nevieme vôbec ako začať, niečo sme prečítali na nete ale ... ale 🙂 Viete nám napísať nejaký postup, čo treba a aké sú investície. Dakujem 🙂

slawana
2. nov 2018

@danka1115 na bardejov chodi jeden od ktoreho beriem aj ja kvety...napis ip

danka1115
4. nov 2018

@vierkal dobrý deň.prosimvas ja sa chystam otvoriť kvetinárstvo.prosim nemáte niejake ciselka na dodávateľov ??prosiiim ďakujem krasne

vierkal
11. dec 2018

@danka1115 dobrý den, áno .odkial ste?

danka1115
11. dec 2018

@vierkal Dobry den.z Bardejova

slawana
11. dec 2018

@danka1115 pani danka mi do teraz cislo nedala a uz som pisala jej niekolko krat

danka1115
11. dec 2018

@slawana ved uz som vam pisala mate v sprave poslala som.len som bola odcestovana pri sestre v taliansku dlho

timuska26
8. máj 2019

Ahojte, prosim vás, vedeli by ste mi poradiť ohľadom hygieny. Onedlho idem otvoriť kvetinarstvo a ako prvé viem, že má čaká hygiena, aké papiere potrebujem tam odovzdat?

zuzanalv
8. máj 2019

@timuska26 ja som.nepotrebovala žiadne, len kontrolovali vodu,wc,vetranie...

vierkal
9. máj 2019

Ahojte žienky dlho som tu nebola. posielam aj na dilerov ktory chodia po celom slovensku. naj ceny maju v kvete trencianska turna to je pri tn. je to tam rozdelene podla odberu. ale treba aj natrafit na cas kedy maju vypredaje potoms a oplati tam ist.
www.kveta.sk
0903 809 623 - Katarína Kopúnová to je dilerka na kvety. aj ked si vyberiete podla stranky a cislanadiktujete ona vam doveze. je to mila pani ma v aute toho vzdy viacej a kadecoho
dalsi je
www.vencovky.sk nachadza sa v hornej strede teiz ma pekny vyber

vierkal
9. máj 2019

sviecky......................naj sviecky najdete Adresa: Vrbovce 1, 90606 Vrbovce okres Myjava
tamma naj ceny nakolko je to priamo vyroba

vierkal
9. máj 2019

co sa tyka hygieny treba len natrafit na normalnu zensku alebo chlapa. niektore su furie a este aj ked sa zle vyspia🙂))))))) niektore nemusia mat to ine zas aby pomaly im z kohutika tiekla modra voda 🙂))

timuska26
9. máj 2019

@zuzanalv ďakujem, tam kde otváram kvetinarstvo, už bolo kvetinarstvo, tak to hádam rýchlo pôjde.

zuzanalv
9. máj 2019

@timuska26 držím palce 🙂

vierkal
11. máj 2019

drzim palceky zienky nech sa vam dari .

lenkatt2
20. feb 2020

Skúsim obnoviť tému 🙂 Pamätáte si niektorá do čoho a koľko ste na začiatku - teda pri otváraní kvetinárstva dali €? Čo všetko je potrebné zakúpiť? (chladničku, skrinky, vázy, dekoračný materiál, kvety, ...€?) Koľko vydržia kvety, kým je potrebné ich spotrebovať? Plánujem otvoriť si kvetinárstvo, zatiaľ som sa však venovala len aranžovaniu vianočnému a dušičkovému. No so živými kvetmi v kytici som amatér :(
Ďakujem za každú radu.

zuzanalv
21. feb 2020

@lenkatt2 ja som potrebovala cca 4 tisic eur...nabytok,lustre,tovar,kasa...nabytok mi robil.kamarat,syn mi vymaľoval, snažila som sa šetriť 🤔

zuzanalv
21. feb 2020

@lenkatt2 samozrejme chladnička

lenkatt2
21. feb 2020

@zuzanalv Som sa obavala, že len chladnička stojí 4000€. Ďakujem Vám za informácie.

zuzanalv
23. feb 2020

@lenkatt2 ja mám normálnu chladničku, nie špeciálnu

timuska26
28. mar 2020

Ahojte, ako ste na tom s kvetinarstvami teraz v tejto pandémii?

zuzanalv
28. mar 2020

@timuska26 zatvorené mám....neviem dokedy....a bojim sa ,že to bude dosť zlé

timuska26
28. mar 2020

@zuzanalv aj ja mám zatvorené, 8 mesiacov čo som mala otvorené a teraz toto. Verím v tom, že sa to znova rozbehne

alchemilkazltozelena
28. mar 2020

Uz mozte otvorit 🙂 tesim sa, pomalicky sa to.rozbieha a snad coskoro budeme zit ako.predtym 🙂

timuska26
28. mar 2020

@alchemilkazltozelena o kvetinarstvach sa nikde nepíše. A ďalšia vec, mne nosia tovar z Holandska rovno z burzy, dodávateľ nemôže prejsť cez hranice

slawana
28. mar 2020

zienky ja som ruaila kvetinarstvo v novembry mam este niejaky tovar ak by ste mali zaujem...aj by ste mi pomohli lebo neviem co s tym...a na ceste 2. babo

timuska26
28. mar 2020

@slawana môžeš poslať fotky, čo také ti ešte ostalo?

slawana
28. mar 2020

@timuska26 poposielam v priebehu tyzdna ...pojdem nafotim a poskem

alchemilkazltozelena
28. mar 2020

@timuska26 ano prepac zmylila som sa, zahradnictva otvaraju..

adianaha
29. mar 2020

@slawana mozeš aj mne niečo nafotit hlavne umele kvety a veci na aranžovanie dakujem

timuska26
29. mar 2020

Baby akože ja nechápem, že prečo kvetinárstva nemôžu tiež otvoriť, veď takisto máme sezónu, no nie?