Otvorenie kvetinárstva
Ahojte! Chceli by sme otvoriť kvetinárstvo len nevieme vôbec ako začať, niečo sme prečítali na nete ale ... ale 🙂 Viete nám napísať nejaký postup, čo treba a aké sú investície. Dakujem 🙂
Ahojte, prosim vás, vedeli by ste mi poradiť ohľadom hygieny. Onedlho idem otvoriť kvetinarstvo a ako prvé viem, že má čaká hygiena, aké papiere potrebujem tam odovzdat?
Ahojte žienky dlho som tu nebola. posielam aj na dilerov ktory chodia po celom slovensku. naj ceny maju v kvete trencianska turna to je pri tn. je to tam rozdelene podla odberu. ale treba aj natrafit na cas kedy maju vypredaje potoms a oplati tam ist.
www.kveta.sk
0903 809 623 - Katarína Kopúnová to je dilerka na kvety. aj ked si vyberiete podla stranky a cislanadiktujete ona vam doveze. je to mila pani ma v aute toho vzdy viacej a kadecoho
dalsi je
www.vencovky.sk nachadza sa v hornej strede teiz ma pekny vyber
sviecky......................naj sviecky najdete Adresa: Vrbovce 1, 90606 Vrbovce okres Myjava
tamma naj ceny nakolko je to priamo vyroba
co sa tyka hygieny treba len natrafit na normalnu zensku alebo chlapa. niektore su furie a este aj ked sa zle vyspia🙂))))))) niektore nemusia mat to ine zas aby pomaly im z kohutika tiekla modra voda 🙂))
drzim palceky zienky nech sa vam dari .
Skúsim obnoviť tému 🙂 Pamätáte si niektorá do čoho a koľko ste na začiatku - teda pri otváraní kvetinárstva dali €? Čo všetko je potrebné zakúpiť? (chladničku, skrinky, vázy, dekoračný materiál, kvety, ...€?) Koľko vydržia kvety, kým je potrebné ich spotrebovať? Plánujem otvoriť si kvetinárstvo, zatiaľ som sa však venovala len aranžovaniu vianočnému a dušičkovému. No so živými kvetmi v kytici som amatér :(
Ďakujem za každú radu.
Ahojte, ako ste na tom s kvetinarstvami teraz v tejto pandémii?
Uz mozte otvorit 🙂 tesim sa, pomalicky sa to.rozbieha a snad coskoro budeme zit ako.predtym 🙂
@alchemilkazltozelena o kvetinarstvach sa nikde nepíše. A ďalšia vec, mne nosia tovar z Holandska rovno z burzy, dodávateľ nemôže prejsť cez hranice
zienky ja som ruaila kvetinarstvo v novembry mam este niejaky tovar ak by ste mali zaujem...aj by ste mi pomohli lebo neviem co s tym...a na ceste 2. babo
@timuska26 ano prepac zmylila som sa, zahradnictva otvaraju..
Baby akože ja nechápem, že prečo kvetinárstva nemôžu tiež otvoriť, veď takisto máme sezónu, no nie?

@danka1115 na bardejov chodi jeden od ktoreho beriem aj ja kvety...napis ip