icon

Plat učiteľky v materskej škôlke

8. sep 2023

Aký je prosím vás plat učiteľky v MŠ? Chcela by som popri materskej študovať túto vysokú školu a potom sa zamestnať v škôlke. Netuším však, koľko sa tam zarába. Vzhľadom k tomu že mám dieťa, nemôžem mať základnú mzdu a u nás v regióne sú veľmi slabé pracovné ponuky tak sa bojím aby som sa niekde vedela zamestnať

Strana
z3
autor
9. sep 2023

@bublinka1426 noo ja som z východu :/

ysseba
9. sep 2023

@janka2000 dobre. Ale tabulky su vsade rovnake. Aj v Bratislave, aj Kosiciach, aj v Bohom zabudnutej dedine 🤷🏼‍♀️

mooonika1975
9. sep 2023

pedagogovia sú stale zle plateni, aj boli, aj budú

mooonika1975
9. sep 2023

@oliverceky nemôže byť 30 deti ??? Mala som minulý rok 29, uplne v pohode, môže , bolo mi povedané

luccija
9. sep 2023

@mooonika1975 kamarátka ma 27 mala 25 a myslím, že kvôli odidencom z UA boli navýšené pocty

veronika426
Včera o 13:53
@tersanas

@janka2000 ale ja ti neberiem tvoj plat, verím ti, že ho máš, ale sedí mi to na 5 platovu triedu. Neodpovedala si, či máš Bc predškolskú pedagogiku alebo niečo iné, neodpovedala si, ako je to s tymi atestaciami. Aj na dekréte aj na páske si vieš pozrieť, v ktorej platovej triede si a to ti dá odpoveď.

@tersanas pekne pozdravujem😊velmi vas prosim, ci by ste mi nevedeli poradiť, nakoľko sa v tých tabuľkách moc nevyznám a každý mi vraví inak. Dostala som ponuku robiť do MŠ v dedine ako učiteľka, nemám žiadnu prax vo škôlke, jedine mám nadstavbove štúdium 2 roky Učiteľstvo v MŠ a vychovávateľstvo. Ináč mám vysoku školu MGr. ale nepedagogického smeru. Prax mám len rok z detského domova ako vychivavatelka. Neviem vôbec do akej tabuľky by som bola zaradená. Viete mi prosim pomôcť sa v tom zorientovať 🙏 ďakujem

Strana
z3