Počuli ste o spoločnosti Kairos?
Rada by som počula Vaš nazor.Počuli ste o spoločnosti Kairos? Vraj je to Anglická spoločnosť ktorá šifruje dáta a má záujem prenajímať si od ľudí voľný priestor na disku, buď v PC alebo notebooku, za kt platia.zaleži však od nejakeho "baliku", ktorý si musíte samorejme najprv zakúpiť ale pri každom garantuju pasívny príjem 250% ročne. A este pritomto pasívnom prijme, si viete vytvo aj aktívny príjem formou MLM marketingu čo však nemusite. Hrdia sa tym ze ten pasivny prijem 250% je velmi slusny no neviem ziadne cisla.
@zita19 a
@trdelnik234 tá istá osoba 😀 😀 😀
vidím rada si odpovedáš na vlastné názory
@alex013 hej, lebo zita19 je moja priama nadriadena a kseftujeme spolu v Thajsku, vies.
@trdelnik234 Vidno , je to zbadatelné 😀
@alex013 nahlas nas. Nech nas bloknu, ked sme dvojjedine. Pre teba asi nepredstavitelne, ze sa nasli dve, ktore nezdielaju tvoje bezhranicne nadsenie a dokonca si ti dovolia oponovat. Ked chces, dohladam ti aj link, kde to treba hlasit. Pre mna ITckarku ZPOVPLANIA (inac pise sa z povolania, s medzerou za predlozkou) to nie je az taky problem
@alex013 prosim ta a o com je ta investicia vThajsku? Je to lepsie ako kairos?
@zita19 ale zabudla na sardinku335 a dalsich 4, co tu napisali ovela zaujimavejsie PROTI komenty ako my. My sa tu len bavime, v podstate. Sak je to ZBADATELNE;
@trdelnik234 sefka, pocuj, ked uz ta mam na linke: Neslo by mi pridat trosku k platu? Vsak za tu datovu modelku si zasluzim. Ci? 😉
@zita19
Co uz aj ty chces 250% zvysenie? Neser ma.... 😎
P.S. Sefka si ty, ja som DBA junior.
@alex013 Nieee, v pohode sme obidve. O chvilku zajdeme do centra na mojito a budeme nam hej.
Ze sefova?
@trdelnik234 Ja som tu o Thajsku nič nespomínala , neviem o čom točíš
@alex013 A ty mas este nejaky bocak, ci v pohode len z kairosu zijes?
Len tak pre zaujimavost
@alex013 Ja len ci nemas nejake info.
Tak o desat minut dole, OK?
Majte sa a pekny vikend.
@trdelnik234 mám aj iný príjem Reality , byty , pozemky atd. ja to vlastním . Kairos mi funguje 10 mesiacou
@alex013 keby si pouzivala obsah mozgovne na spravne veci dosla by si na to, ze nemozem(e) pisat koment z dvoch statusov v jednej minute. Na toto nepotrebujes ani presetrovat IP adresu ani MAC adresu, z ktorych boli komenty zapisane do DB...
A vytocena vobec nie som. Ja sa tu len prenesmierne bavim. A bavim sa (az na nejaku tu vynimku) s inteligentnymi ludmi, ktori nemaju v hlave ani nasrano, ani nasledne vyplachnuto
Vytoceni su akurat ti ucastnici diskusie, ktorym nase nazory kazia kseft. Ti co nas odtial vyhanaju. Spoznavas sa?
@trdelnik234 , @zita19, baby ste dobré, aj ja sa dobre bavím 😀
sorry nie sem som to chcela písať

@zita19 Ja by som sa jej opytala, co budem mat zo zivota, ak pojdem do Egypta v nespravnu dobu?
Ak je aspon trosku inteligentna, tak pochopi.