icon

Poraďte flexibilnú a spoľahlivú prácu z domu

ruzovagumicka
10. jan 2026

Ahojte, mam 18 rokov študujem na hotelke v Piešťanoch a chcela by som si nájsť nejaku pracu z domu, ktorá nebude nejaká pyramída, online prieskumy či jednoducho predávanie somarín. Skúsenosti nemám v podstate žiadne iba som par krát strážila psov či deti (čo by mi nevadilo ani teraz) a piekla som cheesecaky na objednavky, skúšala som aj tartaletky rozbehnúť, poháriky proste dosť vecí no nič mi nevyšlo a nikto sa neozýval :(. Na ozajstné brigády čas nemám lebo už aj tak mám dosť vyťažený rozvrh. Bola by som Vám veľmi vďačná za akúkoľvek ponuku a prosím blbe poznamky si nechajte pre seba. Ďakujem 🙂!

a0
10. jan 2026

@ruzovagumicka je tu za tento rok asi 10x tato téma. Začni tým, že si urobíš ich rešerš.

anonym_31afca
10. jan 2026

Vieš účtovať? Prekladať? Programovať? Alebo písať projekty?
To sú veci o ktoré je záujem.

anonym_e2e916
10. jan 2026

Mozes sit schrunchie gumicky do vlasov zo satenu. Ale to musis aj predavat.
Uctovnictvo a prekladatelstvo asi nie, ani doucko zrejme, ja by som teda studentku na doucko nechcela.
No a kedy to chces robit, ked mas dost nabity rozvrh?

iwesska
10. jan 2026

Pokracuj dalej vo venceni. Nic momentalne nevies na to,aby si robila z domum

anonym_482530
10. jan 2026

Pri každej takejto otázke sa objaví účtovníctvo , ten kto to navrhol vie vôbec čím to chodí?

petamich
10. jan 2026

Nechapem na realne brigady nemas cas ale na pracu z domu cas mas? A ako si tu pracu z domu predstavujes? Akoze 2x tuknem do pocitaca, nech som zelena na MS Teams? 🤷‍♀️

abbey1
10. jan 2026

Nikto sa ti v Pn neozval na stráženie detí či venčenie psa? Vidíš, ja i kamarátka máme problém zohnať niekoho spoľahlivého k psíkovi, ked sme na dovolenke. Každý rok to riešime.

anonym_70ca48
10. jan 2026

Aj moj syn chodi jedneho psika vencik a to byvame na dedine takze dvor,a brava ho a chodia spolu na prechadzky.Suseda je rada,ze ho maly vyvencii.

luccys
10. jan 2026
@anonym_482530

Pri každej takejto otázke sa objaví účtovníctvo , ten kto to navrhol vie vôbec čím to chodí?

@anonym_482530 To len ludia tresknu prvu vec, co im napadne, a myslia si, ze wow, ako som pomohla😃

anonym_e6dae0
10. jan 2026

Ano. Vzdy sa spomenie uctovnictvo a it. Nejaky clovek ledva vie kde sa to zapina ale pocul o online skoleniach a je to priiima. a uz cce "Programovat" tak urcite. Este moze byt aj analyticka. Ako to dopadne? Este isty cas ficalo telefonia a onlinr asistent administrativa. To uz je nastastie vykvasene.oporucam to strazenie alebo realne pracovat.

anonym_33e603
10. jan 2026

A tak ja neviem, slečna je študentka SŠ, má 18. Vy by ste si dali s dôverou urobiť účtovníctvo k niekomu, kto ešte len študuje?

@ruzovagumicka moja dcéra má 18, brigáduje vo fitku na recepcii hlavne cez víkendy, občas aj poobede po škole. Neviem čo také by si mohla robiť z domu, bez skúseností a s podmienkou, aby ti to nezabralo veľa času....

anonym_664060
10. jan 2026

No, máš 18, prax žiadna a chceš prácu z domu.. buď sa daj na Onlyfans alebo sa prihlás do Ruže pre Nevestu🤷

anonym_e6dae0
10. jan 2026

Este cakam na nejaku klasiku ako balenie niecoho krabicky alebo parfumy. Roznos letalov nie je z domuci? To je teren. Podme

denithestrange1993
10. jan 2026

@ruzovagumicka este HO na plny uvazok by si mozno nasla,ale brigadne? Zamestnavatel chce nejaky vykon,nie ze sa prihlasis niekde,urobis 3tabulky a odhlasis. Navyse juniorske pozicie uz pomaly zanikaju s nastupom AI. Tak sa spytaj sama seba aku pridanu hodnotu vies pracovnemu svetu ponuknut,okrem toho ze na offline job nemas cas...

t1nusa
Včera o 06:18

zaujímavé - máš vyťažený rozvrh ale chceš prácu z domu… a kedy ju chceš akože vykonávať? každá práca si vyžaduje určitú interakciu, za pár ťukov ti peniažky do vrecka nespadnú ☺️ čiže buď skrešeš zo svojich denných aktivít a vyhradíš si čas na prácu (grafika, sociálne siete, prepisovanie audia do textu, …) alebo sa jednoducho počas štúdia môžeš s prácou rozlúčiť a venovať sa naplno škole… inak aj práca z domu je “naozajstná práca” ☺️

anonym_e2e916
Autor odpoveď zmazal
anonym_369b5c
Včera o 07:51
@petamich

Nechapem na realne brigady nemas cas ale na pracu z domu cas mas? A ako si tu pracu z domu predstavujes? Akoze 2x tuknem do pocitaca, nech som zelena na MS Teams? 🤷‍♀️

@petamich su aj ine prace na doma bez Teamsu. davno pred kovidom som mala HO, ani som netusila, co je teams. pisanie vedeckych textov, organizacia podujati, atd. Stacil mail. Kedy som pracu urobila, bolo jedno. Iste su aj taketo joby pre studentov bez zeleneho teamsu🙂