icon

Poslala som životopis 40 firmám. Len dve odpovedali, že nemajú záujem

30. nov 2022

Ľudkovia. Až mi je to smiešne, rozposlala som životopis cca 40 firmám. A odpovedali mi dve, že nemajú záujem 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 (smiech cez slzy 😂😭)

tahomi
30. nov 2022

A co obsahuje tvoj zivotopis? Ake mas skusenosti, prac, vzdelanie, kurzy? O aku poziciu sa zaujimas?

pribinak
30. nov 2022

Je koniec roka, teraz skoro nikto nenabera nových ľudí

A daj si niekomu komu doverujes skontrolovať CV, možno bude vidieť niečo čo Ty prehliadas

autor
30. nov 2022

@pribinak tak prečo potom na profesii pribúdajú ,,inzeráty,, ? Keď nikoho nepotrebujú 😩😩😩😩😩😩

autor
30. nov 2022

@tahomi myslím že obsahuje všetko čo by mal obsahovať. A nereagujem na ponuky kde napr. vyžadujú C1 angličtinu a ja takú úrovnen nemám. Reagujem len na take ponuky, kde mám aku takú šancu 😩

limoncino
30. nov 2022

Veľa závisí od životopisu ktorý posielas, je to to jediné čo o Tebe zamestnávateľovi niečo povie. Pokiaľ obsahuje zbytočne informácie alebo máš naopak veľké diery či troch zamestnávateľov za jeden rok tak bude niečo zle. Daj si pozrieť CV niekomu skúsenému

pribinak
30. nov 2022

Ťažko hodnotit, daj si skontrolovať CV

autor
30. nov 2022

Často som tu videla meno silvia skalicka, je ok?

spadnutaslivka
30. nov 2022

závisí aj, v akej lokalite posielaš. Niekedy nepomôže ani najlepší životopis...

autor
30. nov 2022
loginexistuje
30. nov 2022

aku mas prax co si robila predtym ?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
iwesska
30. nov 2022

Ja som poslala 3 a do jednej z nich ma vzali. Posielala som len tam,kde som vedela,ze ma urcite zavolaju na pohovor. Aj na kazdom mot.liste som si dala specialne zalezat. 3x som si nasla pracu cez Profesiu. Treba ratat s tym,ze konkurencia je velka a treba rozmyslat uz pri pisani CV a mot.listu,ako zaujat spomedzi tej kopy uchadzacov.

siska53
30. nov 2022

A keby si si zverejnila cv aj na Profesii? Ze nech si firma najde teba? Zasielat mozes dalej..

savanna
30. nov 2022

Je naozaj pravda, ze firmy v tomto obdobi vacsinou riesia uplne ine problemy ako nabor zamestnancov. Riesia sa uzavierky, vyplacanie odmien, zaverecne vyuctovania vsetkeho mozneho, mnohe firmy uz koncom roka ani nemaju dovolene naberat zamestnancov. Skusila by som to opat v januari, ale aj to mozno az trochu neskor, v polovici mesiaca, zaciatkom roka su este dovolenky a chvilu trva, kym sa to zase rozbehne do plneho tempa.

mamula20
Odpoveď bola odstránená