Potrebujem overenú prácu na doma pre matky na materskej
Pekný deň žienky a maminky. Som na materskej s 2 malinkými detickami a bohužiaľ nám to nevychádza finančne. Potrebujem nejakú overenú prácu z domu. Už som skúšala kozmetiku, cukrovinky, dotazníky a to nebol skoro žiadny zárobok. Viete mi prosím nejak poradiť? Kľudne nejakú administratívu alebo niečo podobné. Manžel ťahá v práci 12 hodinovky denne aj v sobotu ale stále je to málo. Prosím žiadne uštipacne komentáre, ak viete pomôcť pomôžte, ak nie neriešte. Ďakujem vám krásne. Kľudne nechajte koment a ja sa ozvem.
@janettdamia viem o tom svoje .
Napíš mi IP
Pri dvoch tak malych detoch ja vidim jedine moznost pecenia tort, zakuskov alebo podobne produkty. Kamoska vyraba domace slize a rezance a predava po 7€ za kilo..Celkom jej to ludia kupuju.
@martinkatinka kto hovori bez praxe? Citaj pozorne.
@buberova https://www.profesia.sk/praca/m-sor/O4744495?se...
Toto vyzerá zaujímavo, aj keď som úplne nepochopila náplň práce, keďže píšu, že nie sú call centrum, ale cez telefón sa ponúkajú ich služby 🤷♀️. Každopádne toto by mohol zvládnuť každý aj bez praxe.
https://www.profesia.sk/praca/neohunter-recruit...
Aj toto vyzerá celkom zaujímavo, ale chcú aspoň Bc...
S tak malymi detmi je full time praca, hoc aj remote nemozna.
@buberova nič v zlom, ale ak na tie maily treba vedieť odpísať (úroveň, styl)...
Zvyšok chce ako robiť formou home-officu? Zapísať postu? To jej firemnú postu akoze donesú domov, ona roztriedi a potom znovu prídu, aby ju odviezli do firmy? Ci ako? Dana pani jednoducho nevie nič, čo by mohla ponúknuť. HO sa nedáva len tak "zadarmo" na 3 hod.matke na materskej
@martinkatinka to môže napísať iba ten, čo nemá ani šajnu o tom, čo účtovníctvo je.
@ibatanecnica presne tak, ja normalne ziram. Ze ucto popri spacích deťoch 🙈
Predpokladám, že autorka nema ani šajnu co je to ma dat-dal ci také mesacne výkazy na FS.
@lienka.7 Súhlasím, skôr by som sa zamerala na upratovanie, výpomoc...keď príde muž z roboty. Alebo potom, ako baby radia, jedine aby muž zdvihol príjmy, proste ona od polročného bábätka pôjde asi ťažko...
https://www.employment.gov.sk/sk/rodina-socialn...
Možno by toto bola pre teba cesta
@buberova inak mňa by zaujímalo, akú administratívu by chceli robiť doma. Robím roky v administratíve a teda HO by sa nedal z toho spraviť. Musím byť v práci, keďže všetky dokumenty, papiere, tlačiareň mám tu.
@autorka
Ako to napisat, aby som nehodnotila, ako mnohe predomnou, ale poradila a odpovedala na otazku🧐 pises, ze si skusila kozmetiku, neviem, ci to je to iste, ale ja poznam jednu pani-mladu mamicku, doma dve deti do 3r, byva na dedine, muz nonstop v praci, starki daleko. A pracuje s drogeriou, teraz neviem uz nazov, ale take pracie cistoace a neviem ake prostriedky. Najprv pisala na fb, ze objednavam, kto sa prida atd, a postupne ako mala zalozeny profil na fb aj v tej firme, uz ma vlastnu fb stranku, zeny od nej nakupuju hufne, pani na tom naozaj pekne zaraba. Dokonca ju ta firma oslovila na blizsiu spolupracu, dostava take hviezdicky za sikovnost a uz je aj zastupca regionu. A furt je doma😂 A vsetko, co robila, je, ze postovala videa ked decka spali, ako vycistila ruru, postla fotku pred/po, cistila sprchac, kachlicky, oprala skvrny…vsetko do dokumentovala a poatupne jej zeny zacali doverovat…. Cize za skusku nic nedas, mozno len za vzorky avivaze sa nieco plati, ostatok davaju tusim za reklamu. Ja by som na tvojom mieste skusila toto. Lebo uprimne, administrativa len v case spanku deti, je psycho🤯 ja robim sem-tam z domu, volam s klientmi, kolagami, dodavatelmi, vystavujem faktury, robim so systemom, komplet pripravujem zmluvy…toto by som za cca 3hod pri spiacich detoch tazko dala. Niekedy nemam cas, priznam sa, ist pre malu dobskolky ci navarit obed, vzdy sa zabudnem ze Jeziiiiiis to uz je tolko.. a este nad hrncami ci po ceste mam telefon na uchu. 🤯🤷🏼♀️ ano administrativa je rozna a velmi siroky pojem, ale aj na tych par hodin predsa potrebujes nieco zarobit, nerobis to z nudy, cize ak chces €, treba malat aj doma. Ja ti prajem vela stastia, mate to tazke, ale je pekne, ze sa pytas a chces situaciu nejak riesit aby si milovanemu manzelovi pomohla. 💪🏼🫶🏼
@rubia10 toto robí moja suseda a ma to teda poriadne rozbehnuté tiež, čiže u mňa je šanca na toto nulová :D
@autorka A robit to s nou? V zmysle ako ze jej pomahat s niecim, napr nahadzovat objednavky az ma toho vela alebo…?
Mohla by si aj napisat, co konkretne vies robit? Lebo tusim si to tu este nenapisala, ani v prispevku to neuvadzas, ze ake konkretne znalosti mas, samozrejme nie detailne, ale aspon vseobecne, k tej strednej ekonomickej skole nam este nieco blizsie napisat, ako: ovladam anglictinu zaciatocnik, mam ucto skusenosti, viem robit prezentacie, milujem excel tabulky… take nieco. Lebo ako som pisala, administrativa je siroky pojem a aj ty napis, co konkretne by si chcela/mohla/vedela robit. Co si ty predatavujes pod pojmom “administrativa alebo nieco podobne”. Mozno ti tu nejaka ponuka pristane skor😊 drzim palce
Autorka,celá diskusia je o tom,že už máte všetky služby a MLM predaje na dedine,nemáš žiadne využiteľné zrucnosti,spoliehas sa na spánok deti,manžel robí 12-tky 6x do týždňa. Keďže sa nedá,aby si pracovala a priniesla peniaze do rozpočtu,jediné, čo ti ostáva je uskromniť sa. Hotovo.

@oli18 robiť účtovníctvo z domu bez praxe a len keď deti spia? Nereálne.