Pozície s platom nad 1000 eur
Ahojte pochvalite sa na akych poziciach pracujete a v akom meste kde zarabate aspon 1000 eur?
@lenkav9 Telekomunikacny korporat - KE
No takto :D tam kde ja robim maju kolegovia pod svojimi domcekmi trezorceky lebo tisicka padne za par hodin dobrej roboty a nie za mesiac
Rodinny prislusnik, mlady chalan bez VS na vychode ako programator 1200€ netto, nastupny plat.
MT, Opatrovateľ ,plat okolo 800-900 niekedy aj 1000 , záleží od nočných a víkendov. 😇
A to sa chces len tak bez potrebnej skoly a praxe preorientovat na inu poziciu?
Inac tiez mam vysoko nad 1000, IT v BA
korporatne andministrativne pozicie, operator vyroby, casnicka, masiar, predavacky obchodoch s oblecenim, stavbarske prace - vsetci v mojom okoli na tychot poziciach maju cca tych 1000 eur v cistom (a viac) - Kosice
@lenkav9 školstvo, sever SR
pozri, ja som obyčajná asistentka a mám v čistom 1500. čo je na takú pozíciu dosť slušné. síce je pravda, že moja práca nespočíva iba vo varení kávy ale je toho dosť, ale aj tak. lenže všetko je o zamestnávateľovi. slušný zamestnávateľ si dobrého pracovníka váži a neriadi sa nejakými tabuľkami platov, alebo pozíciami. a je úplne jedno v akom odvetví to je.
Hladali sekretarku generalnemu riaditelovi Slovenskej sporitelne nukali 1 700eur, VŠ nemčina angličtina VP ,,,to bolo davno, ale celkom ujde plat
Zdravotnictvo-ale MUDr.

Geodetka, Šamorín. Pri skrátenom úväzku (7hod./denne). Mám aj kamošov geodetov, ktorí robia na východe a tiež majú nad 1000. Ale neviem, či Ti to na niečo bude, keď si zdravotníčka.