icon

Práca anketára: Skúsenosti a odporúčania

1. aug 2024
Práca anketára: Skúsenosti a odporúčania
sevrin
1. aug 2024

Budeš obvolávať ľudí a pýtať sa ich na nie moc príjemné veci. Jedna polovica ti tresne telefónom a pri druhej si pomyslíš, že by mali vyhľadať odbornú pomoc.

autor
1. aug 2024

@sevrin práveže tam nie je nič o tel. komunikácii🤷 preto nechápem ako sa majú vypĺňať tie dotazníky. Uvádzajú tam že bude osobný pohovor a mne prišiel email aby som vyplnila osobný dotazník s mojimi údajmi a ze následne mi príde pokým domov ako budem postupovať. A ze automaticky sa online urobí dohoda. Nejaké divné mi to príde a preto sa pýtam ci niekto pracuje takto.

mirkam3
1. aug 2024

Autorka, už z toho printscreenu čo si sem dala je to jasne, že budeš robit z domu a zároveň oslovovať respondentov - tým padom určite budeš musieť ľudí otravovať telefonicky, alebo ak to povaha prace dovolí, možno budeš môcť ísť do terénu a skúšať nikoho odchytiť…

Dala by som si pozor na tu hodinovú mzdu - ten popis mi evokuje, že to nie je automatická odmena, ale že ju dostaneš ak reálne budeš vedieť dodať nejaké výsledky…

kofilka33
3. aug 2024

Práca sa vykonáva v teréne kde oslovuješ respondentov na základe kvóty (pohlavie, vzdelávanie vek) Napr.ti pošlú 10 dotazníkov a ty máš na to určený čas od kedy do kedy máš splniť zadanie .