Práca z domu - 20 hodín týždenne

majko579
22. feb 2023

Ahojte, viem že už tu bolo viac tém s rovnakým názvom, ale skúsim aj ja, ale trochu obšírnejšie.

Pracujem ako IT technik, čo znamená, že s počítačom pracujem dennodenne, Word a Excel ovládam na fajn úrovni. Mám znalosti aj z programovania, konkrétne html, css, php a js.
Vytvoril som pár stránok na wordpresse, ale viem, že to robí veľa ľudí, ktorí sú omnoho lepší odo mňa. Pre nejaké eshopy som aj pridával produkty na eshop, hlavne ten wordpress a woocommerce. Mám rád vo veciach poriadok, viem celkom dobre vyhľadávať dáta a robiť rôzne výstupy. Mám aj nejaké základné grafické zručnosti a cítenie. Pracujem hlavne v Canve.
Angličtina je pre mňa trochu problém slovne komunikovať, ale čítať a písať viem.

Čo hľadám je nejaká práca, ktorú by som mohol vykonávať z domu. Jednalo by sa hlavne o prácu po večeroch + víkendy. Povedzme nejakých 20 hodín týždenne. Vykonávať môžem takmer čokoľvek, čo je spojené s počítačmi. Čo nebudem vedieť, doučím sa veľmi rád.

Ak by ste niekto o niečom vedeli, alebo by ste takúto pomoc potrebovali, prosím ozvite sa mi.
Ďakujem

buberova
22. feb 2023

Milé dámy, takto má vyzerať príspevok "poraďte prácu na doma"

buberova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
buberova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
22. feb 2023

Hoci sa na to nepýtaš, dám ti radu. Ak hľadám pre klienta človeka v oblasti IT, vždy je požiadavka na to, aby danú konkrétnu problematiku ovládal dobre a pokiaľ je to práca homeoffice, tak je nutnosť, aby bol od prvého dňa samostatný a vedel všetko na 100%. Nie že doučí sa. Ty máš široký záber, ale každé ovládaš polovičato. Anglicky písať a čítať áno, hovoriť nie. Stránky áno, ale iní sú omnoho lepší. Nejaké základné zručnosti a cítenie. Odporúčala by som ti zamerať sa na 1-2 oblasti a v nich byť naozaj macher.

melanta
22. feb 2023

A ešte jeden komentár. Argument, že vykonávať môžeš takmer čokoľvek, čo je spojené s počítačmi. Na toto zabudni prosím ťa. Toto keď mi niekto povie, tak rovno idem na ďalšieho kandidáta. Potrebuješ byť v niečom skvelý, nie v mnohom základný. Takže naozaj, skús sa zamyslieť, v čom si najlepší alebo na čo je najväčší dopyt a tam zamakaj. Z každého rožka troška nie je pre drvivú väčšinu firiem zaujímavé.

zuzinapipina
22. feb 2023

Pozri na stranke pracanadoma.sk
Ale skus oslovit growni
Držím palce☺️

majko579
autor
22. feb 2023

@melanta Mňa moja aktuálna práca veľmi baví a napĺňa a viem si predstaviť robiť toto celý život. Ja si hľadám iba nejakú prácu na večer, napríklad pridaj dnes 50 produktov na eshop, zajtra skús vytvoriť nejakú grafiku. Som skôr ponuka pre ľudí, ktorý už machri v niečom sú a nechce sa im robiť "monotónnu" robotu na počítači

melanta
22. feb 2023

@majko579 ale to nijak nemení situáciu, že v oblastiach, v ktorých chceš partime job by si nemal ovládať iba nejaké základy. Ak chceš ako partime job pravidelné zákazky, potrebuješ byť vnímaný ako odborník. Môžem robiť takmer čokokoľvek na počítači čiže z každého rožku trošku nie je zaujímavé, ak niekto chce narýchlo niečo urobiť a chce vedieť, že tu bude na 100%, aj keď ide o niečo monotónne. Ja napríklad pre seba občas niekoho využijem, na také veci ako grafika, web a podobne. Pretože to buď neviem alebo sa mi to nechce robiť. Jednorázové zákazky. Oslovujem ľudí, o ktorých viem, že sú v tom super. Ak chceš byť dobrý partimista, platí tam to isté čo pri fulltime jobe, byť v tom naozaj dobrý. Máš toho "rozrobeného" veľa, určite vieš vyselektovať 2-3 oblasti, na ktoré sa zamerať a ísť po nich.

anna393
26. nov 2023

@majko579 ak ešte stále hľadáš prácu z domu nechaj mi správu rada ti poradím 😊