icon

Práca z domu - práca snov

bibka26
4. sep 2025

Ahojte.ma niekto skúsenosť s reagovali na inzerát kde je uvedené že sa jedná o prácu z domu žiadne katalógy ani telefonicke oslovovanie a na záver je uvedené napísať do správy ,PracaSnov, našla som takýto typ inzerátu na viacerych portáloch.....pripadne iné skusenosti z inzeratmi ktoré núkajú prácu z domu popri skole materskej alebo práci. Je to vôbec reálne si takto online privyrobiť seriózne bez skrytej pointy .... Ďakujem za skúsenosť

maranco
4. sep 2025

@bibka26 aké je IČO zamestnávateľa?

milanemila
4. sep 2025

@bibka26 na akych portaloch si nasla takyto inzerat? 🤷🏼‍♀️ portaly ponukajuce pracu napr prpfesia? Asi nie ze? Netreba byt naivny…

anonym_1677c1
4. sep 2025

Ja pracujem z domu pre firmu kt.ponuka servis pre fotovoltiku, panely, tepelne cerpadla atd...Tiez ten inzerat bol na zaciatku taky vselijaky, ale zavolala som tam a teda hned par dni na to som mala online skolenie, nikomu som nevyvolavala za ucelom predaja alebo ponuky, len posielam uz existujucim zakaznikom servisnych pracovnikov, resp.zavolam klientom, opytam sa kedy mali reviziu spravenu a kedy im vyhovuje termin..Takto si naplanujem cely tyzden postupne a posielam servisakov, pracovnu dobu mam od 8 do 15:30 a musim aspon 4 revizie za den vybavit...Je na tebe aka sikovna si a mesacne mi to hodi pekne peniaze...Treba si vzdy inzeraty obvolat a vyskusat..niekedy aj za divnym moze byt super praca..Inak nedavno som k nam dohodila dve baby odtialto a myslim ze si celkom pochvaluju

hoffmanka
4. sep 2025

Tiež som tento inzerát videla, ale neviem, čo si o tom myslieť, ani nemám viac informácií, naplň práce je tam uvedená taká, že z toho neviem nič 😀

bibka26
autor
4. sep 2025
@maranco

@bibka26 aké je IČO zamestnávateľa?

@maranco nič konkrétne popis všeobecný co človek nevie ani pomaly odvetvie čoho sa týka a na záver: Keďže ide o prácu cez sociálne siete, poprosím, kontaktujte ma pre rýchlu komunikáciu na
FB: "Julia Mikolasova PracaSnov" .... všetko....

klara1205
4. sep 2025
@bibka26

@maranco nič konkrétne popis všeobecný co človek nevie ani pomaly odvetvie čoho sa týka a na záver: Keďže ide o prácu cez sociálne siete, poprosím, kontaktujte ma pre rýchlu komunikáciu na
FB: "Julia Mikolasova PracaSnov" .... všetko....

jezis Julia Mikolasova 😀 😀 😀 to ani nereaguj hlupost, aktivny predaj kopirovanie produktov na svoj fb a s IG a propagovat a predavat...kolko predas tolko zarobis...vselijake kremiky ako farmasi a tak

bibka26
autor
4. sep 2025
@milanemila

@bibka26 na akych portaloch si nasla takyto inzerat? 🤷🏼‍♀️ portaly ponukajuce pracu napr prpfesia? Asi nie ze? Netreba byt naivny…

@milanemila no 0rave ze na profesia.sk to bolo myslím ze aj kariéra mala ten istý inzerát len s I ym menom kontaktnej osoby .....

petronelag
4. sep 2025
@klara1205

jezis Julia Mikolasova 😀 😀 😀 to ani nereaguj hlupost, aktivny predaj kopirovanie produktov na svoj fb a s IG a propagovat a predavat...kolko predas tolko zarobis...vselijake kremiky ako farmasi a tak

@klara1205 Aj ja som počula, že Mikolasová nie je žiadna práca na doma.

bibka26
autor
4. sep 2025
@klara1205

@klara1205 no super aj som si myslela ze za tajnostkarstvom bude niečo také.....

klara1205
4. sep 2025
@bibka26

@klara1205 no super aj som si myslela ze za tajnostkarstvom bude niečo také.....

@bibka26 toto je julia mikolaskova a hned pod tym dam to s cim sa jej klientky zaoberaju

klara1205
4. sep 2025
@bibka26

@milanemila no 0rave ze na profesia.sk to bolo myslím ze aj kariéra mala ten istý inzerát len s I ym menom kontaktnej osoby .....

nyusika
4. sep 2025

kazda seriozna firma ide platit brutane peniaze nekvalifikovanym hlupakom, ktori si ani nedokazu overit, o aku firmu ide...

zupka33
4. sep 2025

Je to ofajc. V popise a naplni prace bolo uvedene, ze sa nejedna o ziaden predaj ani nic podobne, pritom pravda je uplne inde - ide o produkty Farmasi.

magic08
4. sep 2025

Mikolaskova je Valentus, teraz sa to uz inak vola tusim. Ulohou je predaj vyrobkou tak, ze len zdielas a pridavas pribehy na svoje socialne siete. Ofajc je v tom, ze pozitivne reakcie pod prispevky ti davaju tvoje "kolegyne", ktore robia to iste co ty. Proste tah na sprostych, ake su to super vyrobky na chudnutie a pod.

hiro
4. sep 2025

https://www.profesia.sk/praca/julia-mikolasova/...
Ziznzino MLM. Predavas lacne oleje za draho. Firma je vysetrovana pre podvodne tvrdenia.

simsica
4. sep 2025

Ak chceš napíš mi 🙂

almia
4. sep 2025
@anonym_1677c1

Ja pracujem z domu pre firmu kt.ponuka servis pre fotovoltiku, panely, tepelne cerpadla atd...Tiez ten inzerat bol na zaciatku taky vselijaky, ale zavolala som tam a teda hned par dni na to som mala online skolenie, nikomu som nevyvolavala za ucelom predaja alebo ponuky, len posielam uz existujucim zakaznikom servisnych pracovnikov, resp.zavolam klientom, opytam sa kedy mali reviziu spravenu a kedy im vyhovuje termin..Takto si naplanujem cely tyzden postupne a posielam servisakov, pracovnu dobu mam od 8 do 15:30 a musim aspon 4 revizie za den vybavit...Je na tebe aka sikovna si a mesacne mi to hodi pekne peniaze...Treba si vzdy inzeraty obvolat a vyskusat..niekedy aj za divnym moze byt super praca..Inak nedavno som k nam dohodila dve baby odtialto a myslim ze si celkom pochvaluju

@anonym_1677c1 aj ja by som mala záujem prosím ťa ak ešte zháňajú niekoho ;)

13uzivatelka11
4. sep 2025
@almia

@anonym_1677c1 aj ja by som mala záujem prosím ťa ak ešte zháňajú niekoho ;)

anonym_f7ea90
4. sep 2025

@13uzivatelka11 nič v zlom ale je tam táto veta: Pridaj sa k nášmu call centru a volaj zákazníkom, ktorí môžu mať záujem o obnoviteľné zdroje energie. Z toho vyplýva že zhanas zákazníkov.

petronelag
4. sep 2025

@13uzivatelka11 Len keď je to práca na živnosť, tak sa odvody platia každý mesiac, či zarobí, či nezarobí.

13uzivatelka11
4. sep 2025
@petronelag

@13uzivatelka11 Len keď je to práca na živnosť, tak sa odvody platia každý mesiac, či zarobí, či nezarobí.

@anonym_f7ea90
@petronelag ale tak mne to písať nemusíte, ja som len odpovedala 😀 nič s nimi nemám, nie som na takýto typ práce

hiro
4. sep 2025
@petronelag

@petronelag A ešte k tomu funguje len pár mesiacov...

sasitimi17
4. sep 2025
@anonym_1677c1

@anonym_1677c1 ahoj napísala by si mi viac o tom do správy?

almia
5. sep 2025
@anonym_f7ea90

@13uzivatelka11 nič v zlom ale je tam táto veta: Pridaj sa k nášmu call centru a volaj zákazníkom, ktorí môžu mať záujem o obnoviteľné zdroje energie. Z toho vyplýva že zhanas zákazníkov.

@anonym_f7ea90 veď jasné že je to ďalšia somarina 🙈🙈všetko na rovnaký štýl zháňaj zákazníkov ...inak nezarobis..

simsica
5. sep 2025

U nás sa zákazníci nezháňajú

anonym_cc43df
6. sep 2025
@anonym_1677c1

@anonym_1677c1 ahoj. Prosim ta momentalne nepotrebujete nikoho? Velmi surne potrebujem zmenit pracu.