icon

Pracovali by ste za 730 EUR mesačne?

18. jún 2024

Ženy úprimne, pracovali by ste za 730€ v čistom za 190 hodín?

Strana
z5
petamich
18. jún 2024

nie 🤷‍♀️ nepokrylo by nam to ani splatku hypoteky
kazdopadne ak by sme boli v nudzi a potrebovali akekolvek prilepsenie do rozpoctu a ina praca by sa necrtala, cize zalezi na okolnostiach

bellaa3007
18. jún 2024

Ja robím za 780 v čistom ale 7,5h denne...

zuzubb007
18. jún 2024

Nie, ale ak by som mala sedieť doma a nič nerobiť tak zatiaľ by som makala aj za toľko, záleží či je človek slobodny, bezdetný atď.., vychádza to 9,5 hodiny denne čo je dost

martina7578
18. jún 2024

Nepracovala. Záleží v akom regióne, čo ponúkaš a mnoho ďalších okolností.

klarissa25
18. jún 2024

Určite nie.. ako PP som mala pri 35h úväzku v cistom cca 1000e...

lakebabe
18. jún 2024

Nie, nepokrylo by mi to ani základné účty

trema
18. jún 2024

Ak by som si mala vybrat, ci sediet doma a mat 0€ alebo toto, tak ano, pracovala.. inak nie

carrot_apple
18. jún 2024

to mi príde strašne málo...kebyže sedím v kancelárii, nemám zodpovednosť, len prijímam poštu, faktúry, taká základná asistentka, tak áno. ale 9,5h denne nemôže byť, podľa zákonníka môžeš mať max. 40 hod týždenne, čiže 8 hod.denne (+30 min prestávka,ale tá sa neplatí)
jedine, že píšeš o dákej automobilke, kde sa pracuje za pásom a sú tam inak nastavené smeny, že dlhý a krátky týždeň, alebo pekárka (oni idú na úkol) ale to je drina teda...
závisí od okolností, kebyže fakt nemám čo, tak by som bola vďačná aj za toto.

martinkatinka
18. jún 2024

Vela hodin. Ale inak by som pracovala.

chvostik1
18. jún 2024

Ak by som nemala možnosť výberu, tak pracovala. Vždy sú lepšie nejaké peniaze ako žiadne. Ale popri práci by som si hľadala novú a lepšie platenú.

snehulienka639
18. jún 2024

Keby nie je ina moznost, tak ano. Z niecoho predsa zit treba. Ale keby si mam z coho vyberat, tak isto nie.

svetlonos
18. jún 2024

Keby to bola do času jediná možnosť ako uživiť seba a deti, áno. Ale iba dokiaľ by som nenašla rychlo lepšiu prácu. Toto by bol pre mna extrém, keby mm náhodou vypadol z prace, nedaj Boh.
Rafsej ako nemat nič.
Ale inak sú to hyeny, kto taku pracu ponúka. Tiez zalezi o akú prácu však ide.

maranco
18. jún 2024

V akom sektore takto zdierajú?

thirstymonk
18. jún 2024

Čo si, je to zderstvo. Za menej ako 20€/h ani nevstavam z postele... 🙂

stvura
18. jún 2024

tuha, no to je pekny pocet hodin...ako uvazovala som nad pracou za tuto cenu (ako zacinajuca ucitelka) ale ten pocet hodin je uplne

brendaa
18. jún 2024

o akú prácu ide? ak by som mala byť celý deň na nohách alebo prekladať ťažšie veci, tak skôr nie, ak teda nie som nútená vziať tú prácu

hoffmanka
18. jún 2024

Ja osobne nie, ale ako je vyššie spomenuté, ak by som momentálne nič nemala, tak by som to asi vzala. Ja totiž nemôžem len tak nečinne doma sedieť, mňa by pravdepodobne trafil šľak.

dancingqueen321
18. jún 2024

Nie, ja nechodim do prace robit otroka v style mat co jest a kde prespat, len aby som zajtra rovnako naklusala a otrocila. Inak ten plat je strasne mizerny aj na dobu 6rokov dozadu. Ako absolvent po vyske som vtedy mala viac, a pomerne jednoducha praca…

majamat
18. jún 2024

Záleží od rôznych okolností. Síce zarobím viac o niečo, ale prax mi zvyšuje plat a to mám odrobenych skoro 30r, plat mi tiež navyšujú príplatky a osobné ohodnotenie, ktoré mi tiež stúpa priamo úmerne s dĺžkou zmluvy. Čiže bez tohoto by som možno zarobila podobne, možno trošku viac a to si moja práca vyžaduje vzdelanie.
Je tam toho veľa na posúdenie, žiaľ každý tak dobre nezarába, ako by sme chceli.

sissy27
18. jún 2024

ak by som nemala nič iné lepšie platené tak áno, lebo stále je 730€ viac ako 0€. Ale určite by mi to nestačilo a nebola by som s tým spokojná, takže by som hľadala niečo lepšie.

kiki68
18. jún 2024

Nie. V ziadnom pripade, z toho sa neda vyzit a budes hodiny v praci. 190 hod je aky uvazok? Ved 160 hod cca /170 max je myslim 40 hod klasicky. Cele divne z mojho pohladu

doriiis
18. jún 2024

Nie....minimálne 1000€ plat.

reddflowerlife
18. jún 2024

Urcite nie …

mimikarol
18. jún 2024

Ja som mala možnosť pracovať v knižnici. Chvíľu sa črtala nádej že ma tam nechajú na polovičný úväzok, to my bolo viac menej jedno koľko by som zarobila keďže knihy milujem, mala som to cca dve minúty autom do práce, dcéra tam somnov bola skoro každý deň cez prázdniny a pracovať v knižnici bol vždy môj sen. Takže áno, keby to bola moja vysnena práca tak by som bola ochotná pracovať aj za drobné. Pokiaľ by mi to finančná situácia dovolila.
A v druhom prípade by som robila za nízku mzdu z dôvodu že lepšie maly zárobok ako žiadny.

iwesska
18. jún 2024

Urcite nie,je to otrokararstvo za tolko nadcasov.

deti95060810
18. jún 2024

asi aj áno...aby bolo aspoň na tie najnutnejšie veci...

doriiis
18. jún 2024

730:190=3,8 na hodinu,čo nie je ani minimálna mzda.A keď aj s nadcasmi,tak to je hotová tragédia.Nikdy,nikdy..

pieksamaki
18. jún 2024

Keď som bola mladá som robila aj za menej na slovenské koruny....vtedy som mala 1500 SKK za mesiac......my staršie ročníky.....a vážim si každej prace...čiže ak by som potrebovala...robila by som......

jallka11
18. jún 2024

Ano, pracovala som aj tak, ale to som nemala take naklady ako mam teraz. Teraz by som uz z takeho platu jednoducho nevyzila, to sa vobec neda. Ak nemas hypoteku alebo vyssie ambicie, pripadne ak sa ti necrta lepsia pracovna pozicia, tak by som to asi vzala.

rozculena
18. jún 2024

@pieksamaki kedy to bolo? Toto bol môj nástupný plat v 1984,,,,,

Strana
z5