Prečo mi prevyšuje na kase 30 EUR?
Baby stalo sa mi ze ráno sedela kasa a večer +30€… rovných… nechápem :( 5x som to preratala a stále rovnako v +
Niesom vôbec rada rozmýšľam odkiaľ to môže byt .. čo si myslite ? Máte skúsenosť tie čo ste robili na kase? Bojím sa že ma vyhodia…
a prečo by ta mali vyhodiť?
@janai1 že som niekomu zle vydala… asi teda ja neviem odkiaľ tam sú..
Teš sa, že nie si v mínuse. Tak si niekoho obrala o 30€. Nebude nadšený ak to zistí. Ale asi nezistí, keď odkráčal... Asi by si nemala robiť na kase, prepáč.
Pokiaľ prevyšujú je dobre, keď chýbajú zle. Určite ťa nevyhodia. Ak by niekto prišiel že si mu zle vydala tak mu ich vrátia.
@anketkarka preboha to sa stane keď sa jej premelu denne kvantá ľudí pri kase. Hlavne je aj moja zodpovednosť že si preratam výdavok keď nakupujem a 30 eur si veru vsimnem
Kde pracujes a kolko mas rokov?
@anketkarka proste sa pomýlila prečo by nemala pracovať na kase? Pre jeden omyl?
Prosím ťa, mne minule zvyšovalo presne 100€. Mesiac boli v trezore a nikomu nechýbali.
Ak niekto príde, že si mu nevydala, tak mu ich vrátiš. A za toto ťa isto nevyhodia.
Daj si ich bokom a rano v klude po príchode do prace si to celé ešte raz skontroluj. Rano múdrejšie večera. Dala by som si ich na nejakú dobu do nejakej obálky k sebe, proste ak sa niekto ozve, vytiahneš ich pripravena. No stress
Terminál ti sedel?
Ešte je tu aj možnosť ze ta vedenie skúša. Aj taký prípad som počula. Niečo sa im nezdalo,mali pocit ze dotyčná kradne. Tak jej v nestráženej chvíli šéf vložil do kasy nejakú bankovku a nepriznala sa ze jej vystavujú.
Ja ked som robila na kase, mala som aj 30€ tringelty .. tomu neuveríš ale je to tak .. ale bolo to v obchode s ošatením
@vler to je hlúposť vždy rátam pred človekom ešte výdavok .. a Práve dnes kupovali lacné veci preto mi to nejde do hlavy a je to rovných 30€
A pracujes v gastre?
Skus to nahlásiť ráno môže to byť fakt, že ti ich tam niekto dal úmyselne
@gabriellka nerobila som so šéfom dnes.. ani s nikým kto bežne u nás robí bol to zástup prvýkrát u nás.. a terminál ako zistím ci sedel? To nikdy nekontrolujeme
@ku_uk nie
Mala by si robiť aj uzávierku terminálu keď som mala predajňu tak som si kontrolovala aj či mi sedí terminál len teraz ti už presný postup nepoviem
@lakebabe to robím automaticky keď rátam trzbu do obálky a dám uzávierku tak mi vyjdú bločky a aj terminál lenže nekontrolujeme nijak či to sedí
Skôr si myslím ze sa to nejako pomýlila pri vydavani normálne si to ráno ešte raz v kľude prejdi a porad sa so šéfom určite ťa nevýhodi aby aj on vedel, ak sa niekto príde stazovat
@lakebabe robím až v stredu.. a sef je PN
A peniaze si tam nechala? Je to veľký obchod alebo mini? Ak bude nejaká kolegyňa zajtra v robote až nie je prekvapená ak niekto príde s tým ze mu to chyba
@lakebabe áno napísala som lístok že +30
Aj som písala kolegyni nech sa ešte trezor preráta..
@lakebabe Nieje to obchod
Tak v pohode nerob stres lepšie ako by ti chýbali. Ak niekomu pochybia zajtra sa ozve uvidíš. Za také veci sa nevyhadzuje.
Ja som robila na pokladni, ale v banke. A tam bol prebytok horší ako manko, lebo to znamenalo, že sme poškodili klienta. Ak to bolo manko, bralo sa to tak, že to proste doložím, keď bude treba. Ale zasa u nás v prípade nezrovnalostí sme kontrolovali každú jednu transakciu do posledného centu, musel nám sedieť aj počet mincí a bankoviek v jednotlivých hodnotách. Plus kamerový záznam a vždy sa prišlo na to, kde sa stala chyba. Ale nemyslím si, že v tvojom prípade to bude na výpoveď, stať sa to môže, normálne to nahlas, hlavu ti za to neodtrhnú. 😉
@lakebabe len v trezore som dnes ani nebola rozmienat peniaze takže odtiaľ to nebude.. rozmýšľam ešte či môže ukazovať zlý stav v pokladni keď idem robiť uzavrierku… lebo fakt keď rátam výdavok si napíšem do pc koľko mi dal a výdavok preratam pred ním ešte .. dávam si pozor .. však uvidím možno zajtra niekto príde a kolegyna mu to vráti
@gab1sol presne tak to beriem aj ja ako poškodenie zákazníka aj keď v banke nerobím.. a často vám takto nesedelo?

vyhodia?