Prepláca to každý zamestnávateľ?
Dobrý deň. Som v novej práci par mesiacov a kolegyna mi niečo spomínala ale nevie presne. Ze vraj zamestnávateľ prepláca 280 eur na dieťa ak teda rodičia s ním idú na dovolenku ci k moru ci na Slovensku. Ako to prosím vás je?
je to rekreacny poukaz, dovolenka v ramci SR, firma musi mat 50 a viac zamestnancov a ziadatel-zamestnanec musi byt zamestany nepretrzite 2 roky
@nina37 ďakujem to som nevedela ze to takto je
pardon viac ako 49 zamestnancov
Aj unás v práci musíme mať odrobené 2roky vtedy máme nárok na rekreačné.
baby píšu ohľadne rekreačného, ktorý je zo zákona. Tvoj zamestnávateľ prepláca asi niečo iné vo výške 280 eur, treba sa pýtať u zamestnávateľa poprípade kolegovcov aké benefity dáva tvoj zamestnávateľ nad rámec zákona.
Rekreačný je max. 275eur, musis sa ubytovať min. na 2noci na SK za najmenej 550eur a musíš byť zamestnaná aspoň 2 roky u zamestnávateľa ktorý má viac ako 49zamestnancov. Možno toto myslela kolegyňa.
@ivana11155
55% z 500 eur, ak splna podmienky, moze cerpat aj na viackrat, s podmienkou 2 noci v jednom objekte na Slovensku
@mk1111111111 na co mi to pises? Si vypocitaj kolko je 55% z 500eur, presne tolko kolko pisem ja.
Pises, ze sa ma ubytovat za najmenej 550 eur, co nie je pravda. Moze sa aj za menej

Vyhľadaj si na internete podmienky vyplacania rekreačného príspevku a kto ma na neho narok
K moru určite nie.