Pristihla som šéfa s kolegyňou
Čo by ste robili ? Otvorím kanceláriu a šéf a s kolegyňou jak ju ťahá na seba a ona sa nebráni . Už chápem prečo ju nevýhodi aj napriek tomu že si dovoluje priveľa. Ale nieje to fér
@mimka1402 vies to nie je zavist, ale pocit nespravodlivosti.
@mimka1402 podľa teba je to závisť? No ak tým myslíš že to, ze ked sa ona drbne na mesiac na Pn musím robiť 11 hod v kuse tak potom ti tlieskam .
@mimka1402 alebo keď ide počas pracovnej doby nakupovať k čo ja nestojím, ale tým pádom musím robiť robotu za ňu
@mariejenka tiež si myslím. Do teraz som toto znevýhodnovanie riešila len so sefom . No už viem prečo s tym nepohol.
No a nie je to aj závisť? Keby to bolo naopak určite by si to neriešila a nebola nejak lojalna ku kolegyni, myslím keby máš nejaké výhody aj bez toho styku...
Vravím, že to musíš riešiť iným spôsobom než hnevom na ňu. Proste má výhody tak to využíva...
Prečo sa nezamkli? 😀 No na tvojom mieste by som sa tvárila akoby nič, normálne sa bavila s nim aj s ňou ako predtým. Nerieš. Inak myslím si, že teraz máš výhodu aj ty keď o tom vieš, najmä ak má šéfino manželku 😀 Inak keď ešte niekedy budeš so šéfom chcieť niečo riešiť (myslím teda to znevýhodňovanie), tak by som začala takto: "chápem, prečo Janku zvýhodňujete, ale..." 🙂
@mimka1402 nie nieje to závisť!!! A áno riešila som to aj pred tým než som ich pristihla trochu vyššie som to písala stačí čítať
Ja žijem s mojim teraz už bývalým šéfom. Všetci v praci videli, ze mame k sebe bližšie a nikto to neriešil. Je to každého osobná vec. Tak prestaň sa starať do niečoho, do čoho ta je nic. Radšej sa staraj o seba. A keď toto je tvoj najväčší problem, tak to ti je sveta žiť. 🙄
@ladycat2021 áno. A tvoj najväčší problém je sa tu domna navazat aj keď si zjavne nečítala, čo mi na tom vadí. Takže beriem ťa s rezervou
No asi ked vedia ze si ich videla mozno budes aj ty mat nejaky plus....
@katka1389 vieš ja plus nepotrebujem .mne stačí to keď nebudem musieť robiť veci za ňu.
@ladycat2021 Bravo aj tvoj sef mal vtedy manzelku v porodnici? Jej ide o to,ze kolegyna si neplati pracovne povinnosti,dava sa vypisat bezdovodne na pn a autorka prispevku za nu musi tahat. Doteraz jej neslo do hlavy,preco to kolegyni vsetko prechadza a ked ich nacapala,vsetko jej doslo.
@marca12 konečne!!👏👏 a ďakujem
Práve, ze som čítala. Zmen prácu, ak ti vadi, ze ju zvýhodňuje. A moj najväčší problem toto nie je. Nevieš nič o mojich problémoch. 🙂
@marca12 nie .. je rozvedeny uz niekoľko rokov.
@ladycat2021 prečo by som to mala robiť?
Úplne viem ako ti je, hoci už nemáme vzťah na pracovisku, tak istým ľuďom sa zvykne všetko prepiect a druhý si to službu za nich...asi by si mala hodiť reč s dotycnou....že nemienia za ňu robiť jej veci ... Drž sa
Nerieš nič .... možno sa o pár dní nad tým pousmeješ , keď sa menželke vráti chuť na sex po pôrode ...a ,,kolegina,, sa odprace veľmi rýchlo 😀 potom budeš rada, že si to nikomu nepovedala ...lebo by si to mohla byť ty .... tá prepustená
Taký je život ...
@ave_eva uvidím čo docielim u sefa môjho šéfa. Hádam viac ako do teraz . Je to fakt hrozné keď ťa práca baví , aj všetko okolo toho ale potom to niekto začne vyuzivat a ja chodím denne domov len nahnevana.
Novsak tebe to vadi. Tak asi preto. Alebo to prestan riešiť. To bude najlepšie. Nie su prví ani poslední, ktorí tvoria pár na pracovisku a možno i v súkromnom živote. 🤷♀️
@ladycat2021 ešte raz sa pýtam čítala si čo to spôsobuje mne ? Ten ich milenecky vzťah? Ak áno potom nechapem tvoje komenty
@viestta inkvizitor sa ozval 😂
@viestta niečo mi ušlo? Aký trafikant
Tak to uz nie je moj problém ak nerozumies pisanemu textu. Viac neriešim. ... Precitaj si niektoré komentáre od
@carambolos v diskusiach a pochopíš. Nie je to normálny človek 🙄
@viestta ono to riesi všetko a všetkých 😐
@ladycat2021 ja rozumiem pisanemu textu .len tvojim reakciám nie . Ešte raz mne je suma fuk čo spolu majú. Ja za ňu odrabam robotu , ktorú by som vôbec nemusela . Ťahám hodiny, ktoré by som vôbec nemusela . Koli nej sa vidím veľa krát s mužom len večer pred spaním. Takže stále je to ich vec ? Ak koli tebe musela aj tvoja bývala kolegyňa takto robiť, tak ju ľutujem

No je tam závisť, na tie výhody očividne.😀 Proste, ak máš problémy v práci. Rieš to. Alebo zmeň prácu. Iné riešenie tam nie je..