icon

Pristihla som šéfa s kolegyňou

5. jan 2022

Čo by ste robili ? Otvorím kanceláriu a šéf a s kolegyňou jak ju ťahá na seba a ona sa nebráni . Už chápem prečo ju nevýhodi aj napriek tomu že si dovoluje priveľa. Ale nieje to fér

ladycat2021
5. jan 2022

Nie nemusela. Práve ja som bola ta, ktorá pracovala za niekoľkých ľudí a ostala som nedocenena. Ja som si robila svoju prácu poctivo. A nie je to práca v kancelárii. Pracovala som manuálne pri páse. Takže z casti ti aj rozumiem.

autor
5. jan 2022

@ladycat2021 Novidis tak už mi rozumies . To čo spolu majú mne je jedno .ja chcem len normálne chodiť do roboty odrobit si svoje a za nikoho nič neťahát pokial to chce len niekto využiť

rikarika
5. jan 2022

Ze na pracovisko to nepatri??? A ty kde pracujes? Na samotke? Absolutne na vsetkych poziciach sa to deje, niektori si nasli manzela/manzelku, niektori milenca/milenku....vobec to neries.

spadnutaslivka
5. jan 2022

máš proste smolu. tu ide o výhody skrz sex, inde bude zas niečo iné (napr. rodinkárstvo). Žiaľ, všade sa nájdu zvýhodnenci, s tým asi nič neurobíš. A hlavne nechápem, načo to píšeš sem. Akože čo tu chceš poriešiť? Ak sa ti nepáči, koľko toho musíš urobiť, tak proste musíš zmeniť robotu. (Keďže neetické taktiky očividne praktizovať nechceš- a ani by som ich neodporúčala).

ladycat2021
5. jan 2022

Jeden sef išiel proti mne, lebo ma nedostal do postele ( pravidelne pretahuje cudzie ženy nielen v praci, mam na to svedkov) a pritom je ženatý a má 2 maloleté deti.. A aj vďaka nemu som o prácu prišla. Ale neľutujem, ze tam už nepracujem.

autor
5. jan 2022

@rikarika áno pracujem na samotke a vadí mi že spolu sexuju lebo im to závidím. Už ma nebaví každej zvlášť to tu vysvetľovať. Končím dobrú noc

autor
5. jan 2022

@ladycat2021 žiaľ aj toto sa stáva. Aj tento môj šéf ma manželku? Asi týždňové bábätko.

moonlight1210
5. jan 2022

Aspon vidis, ake je dolezite napisat i trochu pozadia.
Nie vychadzat z toho, ze ty predsa o sebe svoje vies a zvysok ludi si to nejak domysli.

Potom vysvetlujes dookola.
Mohla si si to usetrit.

autor
5. jan 2022

@moonlight1210 ja keď čítam diskusiu prečítam si aspoň pár komentárov od autorky aby som vedela viac . Ale áno máš pravdu

ladycat2021
5. jan 2022

Tak toto nie je pekne. Keby bol sam alebo rozvedený , tak to je iné.. ale toto neschvalujem.

autor
5. jan 2022

@ladycat2021 ja mám o ňom svoj názor voči tomuto aj voči kolegyni ona v nemocnici s malou a on v kancli so zamestnankynou. Ale ich vec teda uvidíme ako sa to vyvinie ďalej

madeline1
5. jan 2022

Autorka, naozaj sposob, akym to riesis evokuje v ludoch, ze ziarlis...nemala by si sa do toho starat a riesit to, pretoze teba sa to netyka. Tiez sa priklanam k nazoru vyssie, ze si sa mala ospravedlnit a odist. To, ze mas pocit, ze ta ukoluju pracou kolegyne je zas vec ina, to si mala riesit s nou, pripadne s nim, mozno ovela skor...ale nie riesit, ze pojdes za jeho nadriadenym s tymto tvojim pracovnym problemom, ktory by si mala riesit so svojim nadriadenym...pricom planujes riesit aj jeho vztah s tvojou kolegynou...ty si zvlastny clovek, rada sa staras do druhych, rada riesis, co sa ta netyka, nuz aj taky ludia sa na pracovisku obcas najdu, ale neobera ta to o energiu a neskodis si tym?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021
5. jan 2022

Takze je to asi suknickar. Myslím, ze to neurobil prvý krát. 🤔

rikarika
5. jan 2022

Ale ved sa neurazaj, jednoducho to tak je a nespravis s tym nic. To je zivot. Ak aj zmenis robotu, bude dalsi kolektiv a tam sa zase taki najdu. Ja ked som nastupila do mojej prvej prace, kde nas v open office sedelo cca 15 ludi, som sa velmi prevelmi cudovala ako menezerka vyroby sa dostala k tejto pozicii. Bola uz relativne starsia, aj ked nevyzerala zle, ale nic nevedela a ked komunikovala s materskou firmou vo finsku, tak po celom office vykrikovala ako sa povie toto a napise toto a potom to vsetkym citala ci ta jej skomolenina v anglictine dava zmysel....no nechapala som....a potom na jednom obede ktosi spomenul ze jej auto je zase pred riaditelovym domom. A ja ze doceeerta taka lahka vec a mna to nenapadlo. Proste tak to je v zivote. a hlavne aj ked sa citis momentalne nedocenena a nahnevana, ver ze dotycni ublizuju len a len sebe, nie tebe.

dankanka
5. jan 2022

Fuj aj mna by to stvalo. Velmi.. robit na taku cupku..verim tomu ze jazdu jednu by to stvalo. Bohuzial, su aj taki ludia.. tiez by som to riesila vyssie..

mandala77
5. jan 2022

skús ešte raz svoje požiadavky riešiť so šéfom a povedz mu, že ak sa to nezmení, budeš to riešiť s jeho nadriadeným. Môžu sa stať 2 vci, buď voči Tebe zmení prístup, alebo Ti začne robiť problémy. Všetko si zapisuj, čo robíš za ňu, dátumy a pod. Nenechávaj si to v kancelárii, alebo ak máš možnosť si to niekde zamykaj. Aby si mal dôkazy.

autor
5. jan 2022

@madeline1 mila madeline1 . Svoj problém som riešila, dávno skôr. Žiaľ be, vysledku keďže mne sa vysmial a kolegyni nadrziaval. Ďalšia vec .ospravedlňovať sa za to , že som chcela ísť na wc nemienim kancelariu vyuzivame všetci. Takže na svoje chúťky si mali nájsť iné miesto . A po ďalšie šéf môjho šéfa, je náš hlavný šéf takže prečo by som s ním nemala riešiť nezrovnalosti na pracovisku ak som znevyhodnovana. A ďalšia vec zvláštny človek niesom. Som len človek, ktory rád chce tráviť viac času s mužom ale nemôžem preto že keď prídu naporove dni kolegynka sa dá na Pn a makam za ňu . Takže áno toto všetko ma obera o energiu . To že makam aj 2 týždne vkuse hodiny za ňu, niekedy mesiac, to keď aj je v robote svoje povinnosti si neplni. Tiež ich robím za ňu. Takže ja som zvláštny človek ? A nieje ma do toho nič. Dopriala by som ti takú skúsenosť

autor
5. jan 2022

@mamula20 bolo už aj také. Dostala som zdrba ja

autor
5. jan 2022

@mandala77 mne to už príde že sa na mne doslova smeju .preto to chcem už riešiť vyššie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
luccija
5. jan 2022

A prečo robíš za ňu aj, keď je v práci?Aj ty sa mozes hodiť na PN ..pozri veď vyskúšaj ísť za šéfom šéfa, ale dopredu si myslím, že nič nevyhras.On sa porozpráva so šéfom a život pôjde ďalej.Horsie asi je, že oni vedia, že si to môžu voči tebe dovoliť možno tak ľahko nenájdeš novú prácu, neviem v akej si tam pozicii...buď si zvykneš, alebo pôjdeš inam nemyslím si, že sa po rozhovore niečo zmení.

mandala77
5. jan 2022

myslím, že si istým spôsobom teraz vo výhode a môžeš to využiť skôr ako Ťa oni dvaja predbehnú. Nekonaj veľmi emocionálne, skôr s rozvahou.

autor
5. jan 2022

@luccija pretože keď to nieje hotové, prvú na ktorú sa pozrie som ja . Skúsim ešte rozhovor keď nepomôže odídem.

autor
5. jan 2022

@mandala77 ako myslíš vo výhode? Nemyslím si lebo on vie že ako náhle by som vyšla s tym co som videla mala by som padaka

madeline1
5. jan 2022

Clovek zvykne povedat,, prepacte", ked niekoho pri niecom prichyti...aj to preco sa ti smeju ma svoju pricinu...nemyslim si, ze si prijemny clovek, ale ak mas pocit, ze sa ti krivdi, chod a ries, ale seba, nie kolegynu s nadriadenym.

mandala77
5. jan 2022

inak mne to rozum neberie, ešte sa im máš ospravedlňovať, že si ich pristihla ... Čítať niektoré ženy, to rozum zastáva.

Čo konkrétne by uviedol, vo výpovedi? Jedine, že si v skúšobnej dobe. Si vo výhode podľa mňa, lebo si ich pristihla, má ženu doma z pôrodnice pár dní.

Taktizovala by som nejako na Tvojom mieste. S chladnou hlavou. A určite by som najskôr hovorila s ním, že ak sa niečo nezmení, že to budeš riešiť vyššie. Bez toho, samozrejme, aby si mu povedala čo i len slovíčko o tom, čo si videla.

Ja by som počakala na čas, keď znova budeš niečo za ňu robiť a vtedy by som za ním išla, nie skôr.

autor
5. jan 2022

@madeline1 nepoznáš ma , tak nesud aký som ja človek. A to čo budem riešiť je moja vec . To že si si domyslela že ja chcem riešiť ich milenecky vzťah, za to nemôžem 🤣 lebo nikde som nepisala že to budem riešiť. Tak že ty tiež nebudeš príjemný človek zamyslí sa nad sebou

autor
5. jan 2022

@mandala77 no ja už ani neriešim niektoré ženy. Ja sa mám cítiť zle za to že sa 2 týždeň vidím s mužom len večer a kolegyňa sa mucka v kancli so sefom 😆 nie nie niesom v skusobnej dobe. Vies co asi máš pravdu . Len mám toho v hlave veľa za to ešte a chladnou hlavou nerozmýšľam. Ale určite si nechám poradiť

autor
5. jan 2022

@madeline1 a ty si asi jedna z tých ako moja kolegyna. Len využívať druhých