icon

Pristihla som šéfa s kolegyňou

5. jan 2022

Čo by ste robili ? Otvorím kanceláriu a šéf a s kolegyňou jak ju ťahá na seba a ona sa nebráni . Už chápem prečo ju nevýhodi aj napriek tomu že si dovoluje priveľa. Ale nieje to fér

Strana
z4
mandala77
5. jan 2022

čakala by som, urobila by som si vnútorne odstup, zapisovala si situácie.
Zvažovala by som, čo by som povedala a potom to úplne vnútorne pustila (čiže by som to v hlave prestala riešiť) a čakala na správnu chvíľu. Ona sa objaví sama.

maminkadeticiek
5. jan 2022

Akoby si nic nevidela.Tvar sa ze nic a viac sa k tomu nevracaj lebo inak to nebude ona kto poleti,ale ty.Je to ich vec,osobna vec.

perdita11
5. jan 2022

Chapem tvoje rozhorcenie a ze si v soku, aj ja by som bola. A bolo by mi to asi trapne aj za nich.
Co by som robila? Asi nic. Podla situacie. Ak by sa ta chceli zbavit, tak sa nechaj vyhodit, aspon dostanes odstupne.
Naopak, ak sa budu tvarit, ze nic, tak by som sa asi aj ja tvarila, nesirila to zbytocne dalej a robila si svoju pracu.
Udivuje ma inak, ze ake ste tu niektore na autorku prispevku zle. Nic nenormalne sa nepyta. Uz som tu na MK natrafila aj na horsie prispevky.

autor
5. jan 2022

@perdita11 ďakujem určite si to nechapem prejsť hlavou . A áno ešte viac ma udivuje že
@anjelicek26 ma 28 lajkov na to že či je nefer to že začal snou nie somnou. A ďalšia ženy ktoré si myslia že ziarlim že nepretahuje mňa. Sila fakt toto

mandala77
5. jan 2022

bola pred pár dňami diskusia o lajkoch. Pripojila sa tam jedna z bývalých adminiek. Tá baba navrhovala, aby bola možnosť dávať aj iné lajky. Ja som napísala, že nech to je úplne bez lajkov, lebo je to potom nespravodlivé, ak sa môže označiť, len páči sa mi. Tá adminka akoby ani nechápala, že aj lajky určujú smer diskusie a komentárov. Lebo podporujú často aj názory, pri ktorých sa ja chytám za hlavu. Sa tam hovorilo, že by sa hejtovalo - akože tými dislike a ženy by z nich boli na prášky. No ja keď čítam diskusie, tak mi často je tých žien, ktoré zakladajú témy ľúto práve z komentárov a lajkov komentárov, ktoré mi prídu od veci.

ayanamirei
5. jan 2022

Nuz, asi takto... Pojdes za vedenim,ze je kolegyna protezovana,lebo chrape so sefom - oni obaja vsetko popru a nakydaju na teba,ze si lemra a/alebo ze si po sefovi isla a teraz ziarlis a hladas ako skodit a/alebo hocico si vymyslia (a sorry,ale sef je pre nieco sef a ty si len obyc pracovnik tiez z nejakeho dovodu...). Budes mat len a len pruser, lebo nemas dokaz a je to v podstate len ohovaranie.

stevvvka
5. jan 2022

Autorka ale nechapem preco sa rozculujes, precitaj si este raz svoj prispevok. Naotaj to vyznelo, ze ti vadi, ze su spolu. Mala si blizsie specifikovat a napisat, ze si ich pristihla, a nechces riesit ich dvoch, ale uz chapes, preco ma vyhody. Keby si hned v uvodnom prispevku napisala, ze ta kolegyna je pn, ze za nu odrabas robotu a TO nie je fer tak ver tomu, ze tu mas ine komenty. Treba pisat k veci.

autor
5. jan 2022

@mandala77 ver, že aj mne je veľa krát autoriek ľúto. Niekto si ide po radu s konkrétnou otázkou a tu samozrejme skúsené ženy s dokonalým životom niekoho ukamenuju. Smutné

autor
5. jan 2022

@stevvvka napísala som tam že si priveľa dovoluje. To je dôvod na to aby mi tu písali ženy že či mi vadí že nepretahuje mňa? Predsa nikto nevidí mňa a môj život ja mám milujuceho manžela nepotrebujem zenaca s týždňovým bábätkom

perdita11
5. jan 2022

Ma vela likov lebo ti napisala hejt a tym sa blysla. Ludom sa paci, ze ma drzu a trefnu odpoved. Ja by som to nebrala osobne a zamerala sa na komentare, ktore ti mozu byt napomocne, ale ked ti to neda, tak jej ten ustipacny komentar vrat, ale neviem, ci sa tu chces s niekym hadat alebo naozaj hladas rozumnu radu.

mimirka32
5. jan 2022

Nechce sa mi vsetko citat, ale teda niektore zeny tu pisu, ze to je normalne. Podla mna to normalne nie je, aj ked s tym asi vela neurobis. Ale napriklad v niektorych nadnarodnych spolocnostiach teda vztah medzi pracovnikom a priamym nadriadenym povoleny nie je. Riesi sa to tak, ze napriklad jeden z pariku prejde do ineho timu, ak teda chcu mat vztah. Presne kvoli tomu, aby nevznikali situacie, ze sef niekoho uprednostnuje.

rikarika
5. jan 2022

Tak ale na MK treba pocitst s tym ze stranky MK znesu vela. Ja som sa 2x pytala na vec, ktora nie je az taka typicka a to hned v uvode som pisala, ze nech sa vyjadria len tie ktore to uz riesili, jasne ze hlavne prispievatelky popisali aj dostali liky a pritom take driiiisty, nakoniec cela situacia dopadla v reali uplne inak ako sa popisalo....takze toto konikovske forum treba brat s veeeeeelkou rezervou.

desore
5. jan 2022

Vy tu riesite autorku, ci zavidi /nezavidi. Vobec ste sa zamysleli, co napisala? Zena prisla z porodnice, tyzdnove babatko. Dalsi z "idealnych" manzelov, ktore tu niektore damy ospevuju a pravda je uplne ina. Blahoslaveni nevedomi. 🙄🙄🙄

autor
5. jan 2022

@desore A ešte sa zo svojich komplexov bude vyvrsovat na mne prečo nieje to to dokončene. No zjavne pre to že moja drahá kolegyna nemá čas. A to tu ženy píšu že je normálne sa muckat na pracovisku. Tak si predstav ja počas pracovnej doby sa zašijem a muckam s niekým . To tiež bude normálne? Keď druhá kolegyňa sa zatial v kancelarii objima a obchytkava so sefom ? Tak toto akože keď niektorej príde normálne počas pracovnej doby tak Ja už fakt neviem čo je normálne a čo nie

ursula22
5. jan 2022

sú to frajeri nerieš to je to ich vec

miskakyska
5. jan 2022

...povedala by som.."nedajte sa rušiť" a odcupikala by som na hajzeľ🤷celá veda...
..dovolia si k Tebe toľko,koľko ty dovolíš😁

monka105
5. jan 2022

Pozri, môžeš risknúť ísť za nadriadenými tvojho nadriadeného, ale zváž, aké sú šance, že s tým niečo spravia. Predpokladám, že výpoveď nedostane ani jeden, keď sa dozvedia, že si sa bola sťažovať, kľudne to môže byť ešte horšie. Byť tebou šla by som ešte naposledy za šéfom, ak by sa mal niekto hanbiť, je to on s kolegyňou a tentokrát ho dôrazne požiadať, aby riešil situáciu na pracovisku, pretože nie je správne, aby ostatní zamestanci trpeli na úkor toho, že on má románik s kolegyňou a že ak s tým nič neurobí, bohužiaľ budeš nútená sa sťažovať vyššie. Ak v sebe má aspoň kúsok chochmesu, bude sa snažiť neprilievať olej do ohňa a upratať situáciu tak, aby boli všetci spokojní.

xckaret
5. jan 2022

Ja ti rozumie, ja som si tym tiez presla, kolegyna pocas pracovnej doby sa muckala so sefom, 2 hod. obed. prestavka, 6 krat fajciar.prestavka, falosne PECKA, PN. a ja som za nu tahala. Odisla som

marryen
5. jan 2022

Ja Ťa úplne chápem. A nemyslím si o Tebe, že im závidíš. Úplne som sa vžila do Tvojej situácie. Niektoré dievčatá očividne nepochopili. Vidno to na radách typu: Nestaraj sa do nich, závidíš im a podobne. A zlatý klinec je, že Ti vadí, že nepreťahuje Teba. Niektoré ženy tu to je otras. Zažila som v práci už dáávno niečo podobné.
Ćo by som na Tvojom mieste robila ja? Zatiaľ by som kolegyni povedala, že za ňu isto robiť nebudem. Nech si má s kým chce čo chce, ale tu sme v práci. Ak to nepomôže riešila by som to so šéfom ako si napísala. Ešte sa môže stať, že šéfa prestane baviť a budeš mať po probléme. Možno pôjde sama. 😖

whatever1
5. jan 2022

Chápem ťa. Kolegyňa sa zvýhodňuje v práci na tvoj ukor, lepsie smeny, menej práce, čo nespravi ona musíš ty za ňu. Nielen tvoja praca je kvôli nej na prd ale aj tvoj osobný život, keďže musíš za ňu zaskakovať. Nezávidím ti. Ale aspoň si odhalila záhadu prečo to sef neriešil. Nedá sa ti zmeniť pracovné miesto, tak aby si s ňou nemusela robiť? Alebo keby začneš robiť to isté čo ona a hodis sa na pn? Alebo proste odmietnes za ňu zaskocit a povies že sa ti nedá prist🤔?Vyhodit ta za to nemozu, veď nie si povinná v čase voľna naklusat do práce. To už je potom sefova starosť zohnať náhradu nie tvoja. On je určite posrany z toho, že čo ak sa to prevalí a radsej ti vyjde v ústreti, veď čo ak by ti "ruplo" v hlave a kontaktovala by si jeho manželku?

madeline1
6. jan 2022

Utocis tu na kazdeho kto s tebou nesuhlasi. A ked nevies, co si pisala, precitaj si to po sebe.

retatka
6. jan 2022

Jeho manželka si zaslúži vedieť pravdu ...všetci to pomaly vedia, len tá čo by to mala vedieť,žial nie ,je najhorší scenár.Strašne mi jej je ľúto a jeho by som potopila ....niektorí chlapi čo vylezú na každú a ženské ,čo rozbíjajú vedome rodiny ,by si zaslúžili ...karmu s úrokmi

sparrows
6. jan 2022

Najlepší čas si pýtať vyšší plat 😂😂

silviaeli
7. jan 2022

@anjelicek26 nehas čo ta nepali😃

Strana
z4