Rekreačný poukaz počas PN
Dobry den, manzel ide so synom do kupelov na 3 tyzdne. Pocas toho bude mat pravdepodobne vypisanu PN-ku. Moze si uplatnit aj rekreacny poukaz u zamestnávateľa alebo sa to neda lebo bude akoze PN? Dakujem
lebo bude akoze PN? toto co je prosim ta.
a mate obaja rozum v hlave? nenevaj sa, ked si PN nemozes predsa byt na dovolenke, toboz este mat o tom doklad, vo forme rekreacneho poukazu. mne sa dnes rozum zastavil.
a mate obaja rozum v hlave? nenevaj sa, ked si PN nemozes predsa byt na dovolenke, toboz este mat o tom doklad, vo forme rekreacneho poukazu. mne sa dnes rozum zastavil.
@anonym_287328 moze byt PN ak je v kupeloch,len nahlasit adresu socialke
@anonym_287328 bude na pn kvoli tomu ze je so synom v kupeloch (syn ma schvalenu liecbu s doprovodom) takze manzel ma narok na pnku kvoli tomu.
@anonym_287328 Bude mať vypísanú PN ako doprovod, to isté sa robí, keď si s dieťaťom v nemocnici ako doprovod. Ale RP si samozrejme uplatniť nemôže.
@patka06 OČR mať nemôže, na tieto prípady sa vypisuje PN ako doprovod. Dieťa je predsa v starostlivosti zariadenia - kúpeľov. To isté pri pobyte v nemocnici.
@patka06 OČR mať nemôže, na tieto prípady sa vypisuje PN ako doprovod. Dieťa je predsa v starostlivosti zariadenia - kúpeľov. To isté pri pobyte v nemocnici.
@zuzanockamt
áno, máš pravdu, je to PN - pomýlila som sa
mažem nesprávnu info
@anonym_autor nie, lebo ma PNku a nie dovolenku
@anonym_287328 Prosim druhykrat netrep, ak nevies a neovladas, ako to v zivote chodi. Ano, otec bude mat PN ako sprievod s dietatom. Sama som tak mala po dcerinej operacii, je tam narok na dlhodobu 90 dnovu PN.
Vidis, nieco nove si sa naucil a dufam, ze aj ti, ktori Ti lajkovali Tvoj koment.
@anonym_287328 Prosim druhykrat netrep, ak nevies a neovladas, ako to v zivote chodi. Ano, otec bude mat PN ako sprievod s dietatom. Sama som tak mala po dcerinej operacii, je tam narok na dlhodobu 90 dnovu PN.
Vidis, nieco nove si sa naucil a dufam, ze aj ti, ktori Ti lajkovali Tvoj koment.
Dakujem všetkým za normalne odpovede. Pekny den 🙂
@anonym_autor
@adri266 neviem o takej PN z uvodu to hned jasne nebolo, ja som bola v takom case na OCR. tak prepac ze mna dali na ocr a nie na PN.
@zuzanockamt ja som bola ocr tak potom nechapem. ako raz moze raz nie preto som o ziadnej pn nevedela. to meni situaciu
@zuzanockamt ja som bola ocr tak potom nechapem. ako raz moze raz nie preto som o ziadnej pn nevedela. to meni situaciu
@anonym_287328 ako doprovod dieťaťa v kúpeľoch si bola na OČR?
@anonym_287328 moze byt PN ak je v kupeloch,len nahlasit adresu socialke
@janinah dakujem, mna dali vtedy na ocr, tak ja som to potom mala nespravne. no co uz. dobre vediet.
@janinah dakujem, mna dali vtedy na ocr, tak ja som to potom mala nespravne. no co uz. dobre vediet.
@anonym_287328 Uviedla si správne okolnosti? Nie je možné, aby si bola na očr a dieťa bolo v starostlivosti zariadenia.
@adri266 ahoj prosím ta a ako je to v prípade ak si ako rodič s dieťaťom v nemocnici dlhodobo. Tam máš na čo nárok? Ďakujem
@adri266 ahoj prosím ta a ako je to v prípade ak si ako rodič s dieťaťom v nemocnici dlhodobo. Tam máš na čo nárok? Ďakujem
@marhulka13 Najlepsie je zavolat si do poistovne a informovat sa, lebo napr dcerina lekarka v tom nemala vobec jasno.
@anonym_287328 bude na pn kvoli tomu ze je so synom v kupeloch (syn ma schvalenu liecbu s doprovodom) takze manzel ma narok na pnku kvoli tomu.
@anonym_autor rekreacny poukaz sa nevztahuje na doprovod maloleteho v kupeloch
@marhulka13 kým si s dieťaťom v nemocnici, môžeš mať dovolenku, PN, neplatené voľno.
@anonym_autor to je jedno že bude so synom v kúpeloch, ak raz poberá PN nemôže byť na dovolenke - čo v podstate rekreačný poukaz predstavuje
Spýtať sa na : právne pre rodiča . Je pár výnimiek tak isto ako si môže uplatniť zamestnaná matka na rodičovskej alebo materskej dovolenke
@anonym_autor . Nech sa manžel informuje u zamestnávateľa, dá sa aj posledný týždeň zobrať dovolenku a potom môže uplatniť aj rekreačný poukaz.
@anonym_autor pocas pobytu v kupeloch ako doprovod bude mat manzel PN vtedy si nevie uplatnit rekreacny poukaz (kedze je iba doprovod) ak by si ale napr vzal tyzden dovolenku tak pocas nej ano ale treba potom komunikovat v kupeloch aby zvlast vycislili naklady na samostatnu fakturu pocas toho casu co bude cerpat dovolenku a šodporucam dopredu prekonzultovat so zamestnavatelom ake doklady bude pozadovat

Cez pn sa to neda,len keby mal vtedy dovolenku.