Rozširujúce štúdium na IPV v Žiline
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ci má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom pre učiteľov v ZA. Mám vyštudovanú angličtinu a pred materskou som 6 rokov učila na strednej škole a rada by som si dorobila ešte druhý predmet. Premýšľala som nad dejepisom, pripadne primárnou pedagogikou alebo aj niečo iné, aby som si zvýšila šancu nájsť si prácu, s tým, že si možno budem hľadať prácu na ZŠ. Vie niekto poradiť? Aká je náročnosť a dá sa to stíhať popri deťoch? Vopred ďakujem za odpovede!
Ahoj mozem ta poprosit nejake informacie ak si este pamatas na studium? Ďakujem pekne.
@milota16 vdaka, to je dost nanic, ze su prednasky uz vo stvrtok a aj v piatok, to by som mala v praci riadne narocne. Od kolkej a do kolkej prebieha vyucba? Si z daleka? Si tam ubytovana? Kedy si si posielala prihlasku? 4 skusky su za jeden semester alebo za cely rok v prvaku? Bolo mi jasne, ze jednoduche to nebude. Pisu sa aj prace? Studijneho materialu je dost? Prepac, ze tolko otazok, ale na stranke si tieto veci neviem zistit. Nevedela by si mi poslat napr. Na maila ake mate predmety a sylaby napr.? moj e-mail: zuzu1104@gmail.com. Uz vopred ti velmi pekne dakujem.
@henika001 súhlasím, teda neviem ako je v Trnave, ale v Žiline je to tak, ako ste napísali.
@ingrid2304 v ziline je to brutal?
@zuzu1104 ano,aj v Snv sa ide otvarat od sept.ja som z Oravy,Za mam blizsie...
@henika001 ja sjl-etv mam,chcem ist primarnu pedag. este dorobit
@sonulka8 áno, v ZA je to veľmi ťažké. Ale tak, dala som to. Všetky skúšky na prvýkrát aj práca, aj štátnice, s výborným prospechom. Takže dá sa to, ale stálo ma to veeeľa času, nervov, kriku, sĺz (doslova, som citlivka). Moje deti ma prosili, aby som skončila. Vôbec som sa im nevenovala. Všade som sa učila. Dokonca aj na letnej dovolenke...
@henika001 jemin,to vazne?ja tam mam znamu,ale mne vravela,ze sa da...ze oproti Umb v Bb co sme zazivali je toto nic🤣
@zuzu1104 nie,ja mam Snv daleko..ja by som.bola skor za Zilinu,no nie je este zverejnena ponuka studia 🤔
@ingrid2304 ach,no tak ucit sa treba asi vsade..ale to som prekvapena,ze v Za je to tazke...a kde "je to lahsie?"
@zuzu1104 zdravím. práve čítam konverzáciu. Rozmýšlam o primarnej pedagogike, som z. okr. Svidník,tak má vaša info o studiu v SNV potešila,, Vy plánujete ísť na tu primárnu pedagogiku?
@tinuska436 Ano, musim ist. Poziadal ma o to moj zamestnavatel.
@tinuska436 ahoj,v Za sa zrejme nebude otvarat...ani Rk,ani BB...tak mozno budeme spoluziacky🤣

@kika1441 a ake to tam je? Poriadna makacka?